reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
happy to widze wieksze plany. :-D Ja nic planować nie moge a napewno nie dzidiz w najbliżysz czasie w puźniejszym juz po prostu nie będę chciała. Kuba za półtora roku idzie do przedszkola ja chce do pracy akurat ja w czerwcu szkołe skoncze a on od września do przedszkola wiec nie ma miejsca na kolejnego potomka. A szybko własnego ,,M'' sie nie dorobimy wiec nici z rodzeństwa.

normalnie padam dorobiłam z reszty farszu 50 pierogów. Zrobiłam rybke wszyscy szczęsliwi i najedzeni. Tylko ja nie jadłam bo samym robieniem już sie najadłam.

renata współczuje. Na biegunke czekolade gorzka zjedz. :tak: Oczywiście nie całą.

papitka ja warunki mam:) jeden pokój stoi wolny bo u góry mamy 3 sypialnie i do pracy narazie nie mam jak wrócić wiec to dobry czas... za kilka lat to tez mi sie nie bedzie chciało:)

edit juz mam nowy wózek:):):) boski

happy- fajnie macie że mozecie sobie pozwolić my na naszą trójke mamy jeden pokoik i raczej swojego mieszkanka conajmniej sie szybko nie dorobimy wiec nie ma co gdybać. Jak masz możliwosć to pochwal sie wózeczkiem. Ja swój straciłam:wściekła/y: Z reszta gdzieś czytałąm ze jak juz planować rodzine to masowo haha bo jak odchowasz szybciej tym szybciej zaczniesz sie rozwijać sama np w pracy.

Ostatnia edycja:
quinny.jpgquinny2.jpgquinny zapp

papitka- mnie w polsce tez nie byłoby stać a tu jest inaczej a ja zawsze chciałam mieć dwoje dzieci:)

Załączniki

• quinny.jpg
    quinny.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 58
  • quinny2.jpg
    quinny2.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 61
HAPPY szczesliwa jestes bardzo ze staranka nie dlugo, widac :)

Moja Nika spi poltorej godzinki. Wkoncu mamy lozeczko, dwa dni spania z nia a kregoslup booooli. Taka rozwalona ze ja prawie z lozka spadalam. Ja zjadlam salatke, mamuska zrobila, meeeega ;) teraz leze juz w lozku.

Happymum nic tylko zyczyc powodzenia. A wozek bardzo fajny, wyglada na leciutki :) Co do tego ze chcialabys miec synka- przy pierwszym dziecku tez sobie zyczylas czy bylo Ci obojetne? A moze czulas co sie urodzi? :)
Pol dnia na zakupach w miescie, nic nie kupilismy takiego a pieniadze przepadly cholera wie gdzie :D Musze zaczac sie brac za wystawianie rzeczy po malym na sprzedaz... Nie mam komu wydac z bliskich, sobie nie zostawiam bo kto wie kiedy drugie sie nawinie, a po co ma sie kurzyc w lofcie, moze wpadnie pare groszy na ladne nowe rzeczy dla malego :) Tylko tak bardzo mi sie nie chce :p Janek chwile temu zasnal, mam tyle czasu dla siebie, a tak malo energii. Pomyslec ze przed ciaza chodzilam spac przecietnie o 4, 3 nad ranem. Teraz ledwo do polnocy dociagne i ledwo na oczy widze :D

paulina teraz to juz rozumiem :p Fajnie że rodzice wzięli kredyt i spłacacie po połowie:) nie jesteście obciążeni żadnymi kredytami:)
happymum fajny ten wózeczek:) ja jak byłam w ciąży to bardzo chciałam synka i udało się:)
papitka mnie jutro czeka lepienie pierogów:p i też zawsze tak mam ze narobie sie a potem jeść mi się nie chce:p
repetka no pewnie jak nie masz komu oddac ciuszków a za szybko nie planujesz następnego to spróbuj sprzedać, zawsze jakis grosz wpadnie:) Ja troche oddałam znajomej siostry a reszte mam w kartonach na strychu:p może komus sie przyda:) to pózno chodziłaś spać przed ciążą, o tej godzinie to ja już dawno chrapię:p

Ja zmykam do spania, w końcu mi się zachciało:)
Dobrej Nocki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Repetka-jak byłam w ciąży to aama nie wiedziałam co chcę raz chciałam syna a raz córkę S.chcial syna:) jak urodziłam Dennisa to pół roku później moja koleżanka urodziła cudna dziewczynkę i byłam zauroczena i chciałam córkę:) a tetaz uwazam ze drugi syn bedzie fajnie ale z dziewczynki też bym sie cieszyła; ) vo do wózka wazu jakieś 4kg po złożeniu jest wielkości plecaka

Do góry