reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny u mnie ciąża pierwsza bez objawowo i dlatego tak późno się z orientowałam , przy obecnej parę razy mnie zemdliło i już od 10 tyg pojawiła się zgaga i trzyma się do teraz no i bóle pleców wieczorami ale to pewnie przez aktywny tryb teraz . W pierwszej przytyłam 9 kg a na dzień dzisiejszy mam 12 kg do przodu :-) A tu zostało jeszcze 13 tyg :-D:-D

reklama
Nie ma zasady, co ciaza to inne objawy i skutki ;) Tylko to tycie najgorsze, jeszcze jakbym zarla za 4 to rozumiem, ale najlepsze jest to ze staralam sie jesc zdrowo i w rozsadnych ilosiach :D A tu TAKA niespodzianka :D

Jasiek dzis pospal do 10:30, powiem Wam ze sie budze sama o wiele wczesniej i az sie nudze do czasu az on nie wstanie :D Juz jestem po owsiance, luby obudzony tez, i chyba pojedziemy do miasta na maly obchod po sklepach :p Sie nachodze w najblizszym czasie- moja 17letnia siostra przylatuje w piatek, i pewnie bedzie mnie ciagac dzien w dzien do miasta, wiec musze sie wprawic bo juz zapomnialam jak to jest :D

Jak humory dzis kobietki? ;)

repetka mój synek tez dzisiaj pospał do prawie 11 a zawsze spi do 9 Jak D. pojechał do pracy to jeszcze sie polożyłam i też mi sie przysnęło:)

Ja w ciąży też miałam zgage ale dopiero pod koniec :) a tak to od niczego mnie nie odrzucało, miło wspominam ten okres:)
A humorek jako tako, @ mi się zbliża i jak zwykle robie się nerwowa;/ i tak co miesiąc, eh te hormony:-)

Madzialena a ja wlasnie przechodze przez @... :/ Odzwyczailam sie :D I tak chyba szybko dostalam, bo 6 tygodni po porodzie pierwszy, teraz juz drugi... A wzielam zastrzyk antykoncepcyjny, pielegniarka mowila ze jest prawdopodobienstwo ze w ogole nie bede miec po nim @, ale jednak nie naleze do tych szczesciar ;) A ludzilam sie ze karmiac z cyca przedluze ten blogoslawiony stan bez @ :D

Ja jestem tydzien po @ a wkurwiona chodze od dwoch dni jak bym miala dostac @ skumulowana conajmniej z roku. Normalnie byle pie rdola a ja wybucham jak jakas wariatka i warcze na wszystkich jak rozjuszony pitbull. Musze chyba wyjsc do ludzi bo wariuje :)

ja dzisiaj chumor mam w mare dobry. Właśnie jestem podczas przedwy miedzy tabletkami drugi dzień wiec oczekuje w najbliższych dniach @ :-D

Własnie wróciliśmy z dworku mieliśmy iść na 15 min a wyszła prawie godzina. Przewiało nas troche.

repetka ja właśnie myślałam o tym zastrzyku ale nie wiem dlaczego nie spytałam o to gina. Na razie na tabletkach jest dobrze wiec puki co nie bede zmianiała;D

Hej. Ja na chwile przyjechalam do Krakowa. Po reszte ciuchow, ale bedziemy musialy jeszcze raz przyjechac po rzeczy. Wole mieszkac na wsi w starym domu i grzac kaloryferami elektrycznymi niz mieszkac z dziadkiem. Taki jest okropny ze szok. Najmadrzejszy wiecznie a ja najglupsza. Nie bylo nas raptem dwa dni a babcia juz sobie pokoje po swojemu urzadzila a to chyba znak ze mamy poprostu nie wracac? Spoko, nie wrocimy..
No i przyjechalam, wchodze do lazienki, zagladam do klatki chomika a on...sztywny :eek::eek::eek: umarl dzis w nocy prawdopodobnie.

repetka ja @ dostałam 2 miesiące po porodzie a karmiłam piersią przez 8 miesięcy:)
paulina to nie za ciekawie u Ciebie;/ będziecie na wsi mamą tak?

Jeśli chodzi o antykoncepcję to j przez rok miałam założoną spiralę a pozniej zaczęłam brać tabletki ponieważ spirala mi się obsunęła i nie chciałam drugi raz ryzykować:)

My juz po spacerzem zmarzłam jak nie wiem;/ a synek rączki cieplutkie miał:)

reklama
MADZIALENA tak. Najgorzej bedzi do marca, potem zaraz cieplucho, no a w kwietniu na dwa miesiace jedzieny. A w czerwcu mysle ze juz nowy dom bedzie gotowy i tam mieszkac bedziemy ;)

Do góry