reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja siebie też akceptuje rozstepy mam na piersiach i biodrach ale brzuch mam ładny:) i figure ogólnie też.... chociaż niektóre części trzeba ujedrnic

reklama
ja ciążę z Nikośkiem przechodziłam ciężko bo miałam rwę kulszową ale to nic, chciałabym jeszcze raz .....
kolejne dwie w miarę, w drugiej miałam krwiaka więc bolało mnie na dole, w trzeciej miała mocne nudności ale to pikuś by mieć pieknego zdrowego bąbla :)
dziś byłam u Julianka na grobie i nie wyrabiam, 4 znicze i 4 białe gerbery bo nosiłam go w brzuchu prawie 4 miesiące łzy mi kapią jak to pisze ....

Repetka z całego serca Ci jeszcze raz gratuluje :)

Renata GRATULACJE!!! To masz prawie ten sam termin co ja ja miałam na 28 września.

Ja też przytyłam z 18 ale od razu wszystko zeszło i znowu ważyłam 55kg

Rebata , Gratuluje ;)

Kurcze dlugo mnie nie bylo i znow tyle do czytania ;] Troche malo czas maly ciagle marudzi przez te zabki ... teraz usnal i mam chwilke jestem badnieta , dzis byla u nas ciocia maly byl zachwycony jej duzymi cyckami heheh Ci faceci ;)

Mlodamama pozazdroscic :D Nie wiem jak to zrobilas, ale plone w ogniu zazdrosci :D

Ale mam dzis marudne dziecko, spac nie chce za dnia, teraz musze go przetrzymac troche bo mi wstanie za godzine znowu, nie wiem juz jak go zabawiac- chyba go nudze :D

reklama
Do góry