reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A kiedyś jak byliśmy w warszawie to tak sie zagapił na jedna laske ze wchodąc do mcdonalda w drzwi przywalił łbem więc po co miałam sie wściekać skoro bozia sama pokarała. Z reszta taka odpindrzona była że każdy który wchodził to o te drzwi przywalił bo sie tak oglądał.:-D

My juz usypiamy powoli ;) a o to kilka zdjec z dzisiejszego dnia jedno nawet z mamusia ;)

Załączniki

• 1390686823456.jpg
    1390686823456.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 1390686843963.jpg
    1390686843963.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 1390686877224.jpg
    1390686877224.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 1390686901535.jpg
    1390686901535.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 39
młodamama- Boziu jakie soneczko kochane ;d

Wam sie wczoraj już po 20 nudziło a mój synek chodzi spać koło 22 chyba że nie śpi cały dzień ale wtedy tez sie sraża tak późno mu zasypiać.

Popijam sobie zieloną herbatke niuniek śpi. Zerwałam sie dzisiaj z wyra bo znowu mi się śniła ciaża no normalnie już któryś raz z rzędu. :-D

Z A sie umówiliśmy że jak wygramy w totka to będzie drugie hahaha

U mnie jeszcze ciemno, ale na slonce nie licze :D
Moj Jasiek kladzie sie normalnie kolo 22:30, ale wczoraj zaryzykowalam i polozylam go godzine wczesniej- i cala noc mialam jakas do niczego :/ Tak jak zaczal sie juz ostatnio budzis raz w nocy na budzenie, tak dzisiaj trzy razy. Musialam go bujac bo nie chcial zasnac. Teraz jeszcze troche poleguje sobie, ale cos mi sie wydaje ze maksymalnie pol godziny i sie obudzi. Nie wiem czy dzisiaj zaryzykuje i znow poloze go tak wczesnie, czuje sie jakbym w ogole nie spala :p

Mlodamama tylko jedno zdjecie na 4 chce mi sie otworzyc, ale widze ze sercolamacz Ci w domku rosnie :D

Ostatnia edycja:
MLODA MAMA jaki malusii jaaa cie..
REPETKA boziu o 22.30 to ja juz spie haha :p dobrze ze moj dziec spi juz 20/20.30 i wstaje 8/9 :) z natury ja spioch jestem i ona to samo.

My pospalysmy do 9, gadalysmy z tatusiem, zaraz idziemy zrobic sniadanie i kawusie :) zasypalo nas przez noc a ja mam taki katar ze szok.

Paulina no mam to dziecko takie dosc pozno spac chodzace ;) Od samego poczatku tak mial. I staram sie to zmienic ale widzisz, jak wychodzi :D dlatego pewnie dzis znowu to samo, 22:30, i nocka przespana bezpiecznie :)

reklama
Witam niedzielnie:) my juz po kawie:) mały od kilku dni wstaje o 7 i juz mam dość:/ dzisiaj chyba zaliczymy basen:)
Młoda mama-śliczny maluch
Papitka-mi sie czasto sni ze w ciąży jestem ale pewnie dlatego ze bardzo chce:)

Paulina-ja czekam na śnieg ale w tym roku chyba sie nie doczekam:( rok temu było Dużo i Dennisek był na sankach

Do góry