reklama
madzialena647
Fanka BB :)
kasiek śliczne pazurki miałaś obrączki bardzo fajne
U nas słoneczko świecie ale na termometrze -9 własnie naszykowałam na zupkę -pomidorowa musiałam wyciągnąć grubsze spodenki małemu na dwór, na szczęście jeszcze dobre tylko musiałam przesunąć guziki
U nas słoneczko świecie ale na termometrze -9 własnie naszykowałam na zupkę -pomidorowa musiałam wyciągnąć grubsze spodenki małemu na dwór, na szczęście jeszcze dobre tylko musiałam przesunąć guziki
G
guest-1673535084
Gość
KASIEK czyli one z zoltego zlota? Bo tak nie skladnie napisalas ze nie rozumiem haha
MADZIALENA my kolo 12 lecimy na spacer, ale wozkiem. Niby snieg zaczal sypac ale za malo jest na sanki, jutro pocisniemy na sanki
MADZIALENA my kolo 12 lecimy na spacer, ale wozkiem. Niby snieg zaczal sypac ale za malo jest na sanki, jutro pocisniemy na sanki
repetka
Strasznie Was podziwiam dziewczyny, bo potrzeba jednak wiele by nie oszalec, kiedy Wasz luby tak daleko
Jasiek wlasnie wstal, patrzyl z zazdroscia jak wcinalam owsianke- sam bedzie wsuwac jak podrosnie Pogoda znow pod psem i zero spaceru, bo deszcze straszne Zeby chociaz snieg proszyl delikatnie, to tak, ale w deszczu ulic przemierzac nie bede!
RenataT nie widzialam czy wczesniej pisalas, ale raczej czekasz na @ czy Ci nie zalezy, i bedzie co ma byc? Ja tez bym robila juz test Ze swoim nie wytrzymalam, bylismy wtedy w Amsterdamie na kilka dni, pozwiedzac. Nie chcialam czekac do powrotu i robilam test w hotelu w pierwszy dzien- i dwie kreski Dobrze ze sprawdzilam, bo jeszcze cos glupiego by mnie skusilo podcZas tej wycieczki, i nie wiadomo jak by sie to skonczylo No i z dobrych stron jeszcze, to rzucilam palenie w ten sam dzien
A tak poza tym jak Wam poranki mijaja? Jakies ciekawe pomysly na obiady dzis? Bo mysle co zmajstrowac
Jasiek wlasnie wstal, patrzyl z zazdroscia jak wcinalam owsianke- sam bedzie wsuwac jak podrosnie Pogoda znow pod psem i zero spaceru, bo deszcze straszne Zeby chociaz snieg proszyl delikatnie, to tak, ale w deszczu ulic przemierzac nie bede!
RenataT nie widzialam czy wczesniej pisalas, ale raczej czekasz na @ czy Ci nie zalezy, i bedzie co ma byc? Ja tez bym robila juz test Ze swoim nie wytrzymalam, bylismy wtedy w Amsterdamie na kilka dni, pozwiedzac. Nie chcialam czekac do powrotu i robilam test w hotelu w pierwszy dzien- i dwie kreski Dobrze ze sprawdzilam, bo jeszcze cos glupiego by mnie skusilo podcZas tej wycieczki, i nie wiadomo jak by sie to skonczylo No i z dobrych stron jeszcze, to rzucilam palenie w ten sam dzien
A tak poza tym jak Wam poranki mijaja? Jakies ciekawe pomysly na obiady dzis? Bo mysle co zmajstrowac
pinky sky
Paulina sa z bialego zlota ja nie lubie zlota zlota takiego zoltego nie pasuje do mnie zupelnie
Repetka u mnie bardzo leniwie jestem u rodzicow na feriach po za tym pozn.wrociam bo spotkalam sie z kumpela z ktora sie widzizlam jak wciazy bylam wiec prawie 5 lat temu ale mama kapusniak robi chyba
Repetka u mnie bardzo leniwie jestem u rodzicow na feriach po za tym pozn.wrociam bo spotkalam sie z kumpela z ktora sie widzizlam jak wciazy bylam wiec prawie 5 lat temu ale mama kapusniak robi chyba
Ostatnia edycja:
madzialena647
paulina ja obiecałam synkowi że wezme go na sanki Na pewno będzie krzyk bo siostry córa też będzie chciała bo razem idziemy na spacer, dzisiaj juz jadą do domu i szczerze ciesze sie bo strasznie sie dzieciaki kłócą;/
kasiek to fajnie że udało Ci się spotkać z kumpelą, ja moich juz wieki nie widziałam, nie mają czasu;/
Ja właśnie posprzątałam, zaraz obiadek i na dwór
kasiek to fajnie że udało Ci się spotkać z kumpelą, ja moich juz wieki nie widziałam, nie mają czasu;/
Ja właśnie posprzątałam, zaraz obiadek i na dwór
pinky sky
Madzialena z moimi boliskimi to non stop jak przyjezdzam tu zawsze znajda czas nie ma takiej opcji jeszcze fochaja sie jak przyjade a odezwe sie dopiero na drugi dzien hehen a z ta to kiedys kiedys sie kolegowalam ale bylo super jak za starych czasow
Hej dziewczyny jak zwykle produkcja ;D
My używamy do kapania emolium lub bubchen balast z hipp a a na buzię i raczki bambino a w lato chicco ;p a do dupci mimi cutishelp
Co do ślubów się nie udzielam bo jestem panna i na ta chwilę nic nie planuje bo nie mam z kim xd
Myszą właśnie wstała a ją za ten czas zrobiłam biraczkowa i w piekarnia robi się kurczaczek i lodeczki i w sosie śmietanko ziolowym no i kompot z jagód robię
My używamy do kapania emolium lub bubchen balast z hipp a a na buzię i raczki bambino a w lato chicco ;p a do dupci mimi cutishelp
Co do ślubów się nie udzielam bo jestem panna i na ta chwilę nic nie planuje bo nie mam z kim xd
Myszą właśnie wstała a ją za ten czas zrobiłam biraczkowa i w piekarnia robi się kurczaczek i lodeczki i w sosie śmietanko ziolowym no i kompot z jagód robię
mamusia Nikosia
Zaciekawiona BB
Wampi ja pazury robię (aktualnie mam przerwę) od 2007 roku, najpierw robiłam akryle potem żele, moda się zmienia a to co było "super" w 2008 roku kwiatki, cyrkonie i inne ozdoby niekoniecznie jest na topie teraz, teraz noszę zwykły french albo hybrydowy manicuremamusia Nikosia ja oceniam z punktu widzenia kosmetyczki, dla mnie za dużo tego, przytłacza paznokieć i dłonie, ale tak jak pisałam każdy ma swój gust i najważniejsze, że tobie się podobały ;-)
co do kosmetyków to my używaliśmy do roku tylko Emolium, potem kupiłam na próbę kosmetyki Nivea Baby ale nie pasują Nikośkowi, aktualnie uzywam Johnsons Baby fioletowy żel do kąpieli i fioletowy szampon i jest super
no i witam sobotnio w przelocie bo jestem zalatana jeszcze chce małe przemeblowanie zrobić w sypialni
zaraz sie biorę za okno w kuchni bo już patrzeć nie mogę na nie, firanki i zasłonki już sie piorą, zaraz zupkę wstawiam dziś zurek z białą kiełbaską, na drugie danie bedzie gulasz, ziemniaczki i suróweczka z marchewki
Repetka mój mąż też z tych wyjeżdżających tyle że kontrakty są mniej więcej 6 tygodni i potem 2 tygodnie w domu i tak do lata, latem są wakacje i stocznie nie pracuja potem od wrzesnia znów a piać od nowa ....przekichane to jest no ale inna kasa ....Strasznie Was podziwiam dziewczyny, bo potrzeba jednak wiele by nie oszalec, kiedy Wasz luby tak daleko
najbardziej to sie boję zawsze tego że Nikoś nie pozna taty bo jak raz przedłużyli mojemu męzowi kontrakt i zamiast 6 tygodni siedział 9 tygodni to Nikoś na lotnisku nie poznał taty .... a tak to go widzi na skypie codziennie ...
Ostatnia edycja:
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Kasiek ja chce polaczenie zoltego zlota z bialym. W aparcie na stronie mialam juz wypatrzone, ale widze ze nowa kolekcja weszla i juz ich tam nie ma. Moze w salonach beda.
repetka ja naszczescie mieszkam z mama, tzn teraz nie bo ja w Krk a ona na wsi po pali w nowym domu tak jak juz pisalam, ale ogolnie nie jest zle.. W Szwecji to bedzie hardcore bo caly dzien bede sama, A. dopiero kolo 18 wraca do domu.
repetka ja naszczescie mieszkam z mama, tzn teraz nie bo ja w Krk a ona na wsi po pali w nowym domu tak jak juz pisalam, ale ogolnie nie jest zle.. W Szwecji to bedzie hardcore bo caly dzien bede sama, A. dopiero kolo 18 wraca do domu.