MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
inteligentne i sprytne te nasze dzieciaczki ; )
ale to taki fajne patrzac codziennie na to jak sie wszyskiego ucza
ale to taki fajne patrzac codziennie na to jak sie wszyskiego ucza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe ja mialam identycznie z kazdym dzieckiem, tez otoki mlekahahahaha..pamietam jak zalewalo mi dzieciaka. Co oderqwie sie od cyca to mu po oczach. potem mu pomagalam i kciukiem zatykalam.
Madzia mój Nikos chodzi spać koło 21.00, czasem 20.30 i wstaje codziennie między 7.30 a 8.00 już się przyzwyczaiłam a i ja wolę szybciej wstać i porobić wszystko w domkuHejka:-)
mama Nikosia szybko twój synek wstaje Mój jeszcze spiocha a potrafi nawet do 11
ja dziś też odpuszczam spacer, bo tak bym wywaliła męża z Nikosiem na sanki ale jest taki mróz i do tego wiatr że maskaraMy dzis odpuszczamy spacer. W Krakowie drogi i chodniki odsniezone ze nie ma jak sankami wyjechac. A wozkiem mi sie nie chce mloda idzie zaraz na drzemke, a ja sie poloze i tv poogladam. Dzis na obiad wolowinka w grilla elektrycznego.. mniami.