reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mam na imie Ola ;)
wodonercze polega na tym ze nereczka u dziecka jest powiększona i jest w niej zastuj moczu niby nic strasznego bo jest prosty zabieg by temu zapobiec ale jednak u takiego malego dziecka to strach i trzeba to ciagle kontrolowac , a jesli chodzi o CZMP to bylismy juz tam 2 razy na badaniach lezelismy tydzien i jestem zadowolona mamy wspanialego lekarza i nie owija w bawelne ale kazdy ma inne zdanie ;)

reklama
A moja idzie spać 17 o 1 wstaje na mleczko tylko i pozniej o 6.30 wstaje ale też mi to odpowiada. A po południu ma jedną lub dwie drzemki po 30 min lub 1godz ;D

No ją tam nigdy nie byłam więc nie mogę mieć swojego zdania tylko napisałam co przeczytałam od innych mam ale najważniejsze że wam pasuje;) i dobrze że to nic grożącego ;)
O moja imienniczka ;D

Hm a może dawaj mo do gryzienia coś twardego żeby te ząbki miały jak się wybić i synek będzie miał trochę ulgi. Bo te różne zele i kropli nic nie dają. Jak Zuza już tak strasznie narodziła to paracetamol podawalam

a no imienniczka ;)
jestesmy dobrej mysli i mamy nadzieje ze nie bedziemy tam musieli zostac
moj malutki pojechal z narzyczonym do dziadka a mamusia zostala w domu zeby odpoczac bo jestem przeziebiona troche

moj nie chce brac ani gryzaka ani smoczka tylko piastki do buzi tez mam paracetamol ale dalam mu viurcol

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamy. Milena jestem 19lat , mama 17miesiecznej Natalii .

Nie każdy ma możliwość nauki przy dziecku ...ja też mam przerwę juz 2gi rok .... I zobaczymy moze od września się uda .

Sz pojechał , w sumie stoi z kuzynem w Katowicach pociąg ma opóźnienie , moze jako zajedzie ....
No i w koncu sprawa z alimentami zakończona ... Decyzje juz odebrałam .

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Hm a może dawaj mo do gryzienia coś twardego żeby te ząbki miały jak się wybić i synek będzie miał trochę ulgi. Bo te różne zele i kropli nic nie dają. Jak Zuza już tak strasznie narodziła to paracetamol podawalam
ja dawałam skórkę od chleba albo gryzaki żelowe, teraz jak się bardzo męczy i parę razy się zdarzyła goraczka daję trochę Ibumu przeciwbólowego do picia do herbatki albo wody

reklama
A moje dziecko jeszcze nie spi, zwykle zasypia 21.30 wstaje jak dobrze pojdzie o 8 ale zwykle 7.30 ostatnie dwa dni o 6:sorry2:w dzien zwykle spi z godzinke ale bywa ze nie chce.
Witam nowa mame;-)Anka, za ponad tydz koncze 25 lat, syn Bartek 2,5 roku
Ja urodzilam na 3 roku w sumie juz po bo termin mialam na poczatek lipca a ostatnie egzaminy w czerwcu, 2 semestr prawie nie chodzilam bo czesto bylam w szpitalu a pozniej w domu lezalam ale udalo sie zaliczyc na mgr nie poszlam bo z jednej wyplaty ciezko ale moze kiedys sie uda poza tym nawet na weekend nie mialabym komu bartka podrzucic

Ostatnia edycja:
Do góry