reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mama Nikosia ooo to duży moja zaczeła szybciej rosnąc od 2 lat od bilansu do bilansu mi 20 cm urosła teraz od października już 2 cm
no duży chłopak, Twoja córcia też widzę pieknie rośnie :)
a butki jaki rozmiar nosi bo ja teraz kupiłam na wiosnę trampki z Umbro na 25 cm :)

wiecie co jutro jest pogrzeb Julianka, nie mam dosłownie siły i nie wiem jak ja to jutro zniosę, moja mama zostanie z Nikosiem w domu, normalnie jestem przerażona jutrzejszym dniem ....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej;)

Ale piszecie duuuuuuuuuuuzo :D
Ja padam na twarz!!
Mala dzis nie spala wcale.. Zawsze ma drzemke ok 2 godz i dzis nie umialam sie zorganizowac;/ dobrze ze zupe szybko rano zrobilam..
Dzis tez pilnowalam sasiadka 1,5 roku i jakbym miala dwoje dzieci z taka mala roznica wieku to bym wyjechala w bialym kaftanie :D on sie jej boi. Co ona podchodzi on ucieka, piszczy i placze.. Mtkoooooooooooo

Teraz cisza dla uszu bo mlody juz w domu i mala zasnela.. Musialam ja przetrzymac no bo chciala isc spac o 4-30 a drzemke zaczyna o 13 wiec masakraa.

Pogoda dziwna. Raz pada, raz swieci skonce. Wyszlam rano do sklepu piekna pogoda wracam deszcz, zamykam drzwi od domu przestalo padac :baffled: rewelka :p

Mialam robic zapiekanki na kolacje ale nie chce mi se i jak T nie bedzie chcial zrobic to trudno glodowka dzis :p

MAMA NIKOSIA trzymaj sie.
HAPPY wielka stopa z Dennisa :d moja nie wiele mlodsza, kozaczki ma 20/21 ale sa przyduze, po domu ma nike i rozmiar 19. Wiec malusia. Ale ja mam 35/36, A. 40 wiec nie ma po kim miec wielkiej stopy.
MADZIA hahahahha mnie tez by w kaftanie wyprowadzali :d wielki szacunek dla mamusiek ktore maja taka mala roznice miedzy dziecmi!!
MADZIALENA bardzo dziekuje za przepis, jutro zapisuje do zeszytu. Powoli zbieram przepisy bo przez dwa miesiace w SE bede musiala gotowac sama bez niczyjej pomocy.

Dzis zamiast trening z Chodakowska, zaliczylam trening z mama w gonitwie po sklepach budowlanych i wybieraniu halogenow do domu.. szczuplejsze o 1100zl a gdzie jeszcze zarowki do tego :szok:

Hej ją dzisiaj jakąś taka dziwna :D zakrecona

Z Eliza się w końcu spotkałam pozniej całe mieszkanie wysprzatalam i dobrze bo jutro księdza mamy o 18 :p

Mama Nikosia witaj mam 22 lata i jestem mama 9msc Zuzi ;) dasz radę jutro musisz twój zaduszek patrzy z góry na Ciebie i na pewno niechcialby widzieć smutnej mamy chociaż wiem że ból cię rozrywa od środka. Jesteś silną kobitka przyszłam Cię bardzo mocno

Dziewczyny a klawiatury wam się nie pala? :D

Mojej małej jak ostatnio kupowałem butki to 18 idealne: )

Uh...jak ja nie lubie robic wiekszych zakupow spozywczych. Zaliczylam dzisiaj chyba wszystkie wieksze.markety w miescie i jestem padnieta a jeszcze musze ogarnac chalupe bo ksiedzu po koledzie przychodzi i trzeba by w koncu ogarnac temat chrztu, do tego musze upiec sernik z brzoskwiniami bo obiecalam Z. Uff...nocy mi zabraknie :)

Mama Nikosia i twoj Nikos ma 1,5 roku? maly olbrzymek ci rosnie, moj ma 17 miesiecy i wazy 11 kg a but ma 22 tylko :) a na pogrzebie musisz byc silna...dla swojego aniolka.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Hej dziewczyny u mnie też gonitwa na zakupach z mamą ale całe szczęście mam posprzątane :-) I teraz odpoczywam drukujecie i drukujecie nadążyć nie mogę
Ja powoli przymierzam się do wyprawki ale z moim P to ciężko gorzej niż baba się zachowuje :-D
Zapomniałam już jak to jest a tyle do kuoienia i oraganizowania masakra jakaś
Ale tzeba w końcu za to się wziąść .

Hej wam , ja dziś zmęczona . @ przyszła i nic mi sie nie chce :baffled: Natalia zasnęła idę zaraz po prysznic i na łóżko .. Sz w drodze z Gdyni , bo we Wtorek wizyte w szpitalu ma , i po wizycie jedzie z powrotem , zapracowany taki że 4 dni pracy nie odpuści , bo w sobote za tydzień zjazd maja wszyscy :-) Natalia sie ucieszy jak go zobaczy bo 3 tygodnie już go nie ma ;-)

Co do mojej waży jakies 10-11 kg ( strzelam ) za niedługo na szczepienie ma nam przyjść więc się zważymy ;-) Ubranka nosi 74-80 , a buty takie po domu ma 18-19 a zimowe ma 20 i sa duze :szok:

mama Nikosia Jesteś silną kobietą , trzymaj sie !!!

Goście poszli, a ja mam masę sprzątania! Dzieciaki robiły laurki na dzień babci i dziadka czyt. mazały rękami ubrudzonymi w farbkach po kartkach więc mam dodatkowo podłogę do mycia. W dodatku J. się właśnie obudziła, kiedy ja to zrobię? Do jutra bd sprzątać...

reklama
Do góry