reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina : P. nie jest prawdziwym tatą Wiki z poprzednim P. nie wyszło odszedł jak miała 2 latka i 3 miesiące po miesiącu pojawił się P w naszym życiu i w nim po został a tamten jest tylko w mojej pamięci na szczęście nie w jej.
Przyjdzie dzień którym dowie się prawdy i tej prawdy najwięcej się boje
Ojciec nie ma z nia kontaktu a mieszka na drugiej części osiedla zostały tylko nie płacone alimenty i ból że porzucił ją jak psa

Ostatnia edycja:
reklama
Nie jest ale Kocha jak swoje oddał by wszystko za nią , gdy w styczniu dowiedziałam się że jestem w ciąży cała trójka była zachwycona najbardziej wiki bo ona marzyła o rodzeństwu ale szczęście nie trwało długo , w kwietniu okazało się że serduszko nie biję . I nic już nie mogłam zrobić . Teraz jestem 6 miesiącu ciąży zgodziłam się ponieważ nie chciałam widzieć jak cierpią po tej stracie ale nie żałuję zostały 3 miesiące i będe miała w końcu swoją cztero upragnioną rodzinke .

Ostatnia edycja:
Kasiek to widze u ciebie tak samo ekspresowo poszlo jak u mnie. Z moim Z. poznalam sie we wrzesniu, w pazdzierniku bylismy juz razem a w grudniu powstal nasz synek. :)
A wczesniej bylam w prawie 3 letnim zwiazku i nic...
Sandra wazne ze pomimo przeciwnosci teraz ci sie uklada. Ze jestes szczesliwa i silna kobieta :)

Kechu heheh no dokładnie poznaliśmy się koniec września to znaczy zobaczyliśmy:p Bo moja kumpela go do naszego mieszkania w akademiku przyprowadziła a ze ja chora to tylko dzwi otworzyłam:p Poznaliśmy się w październiku od 25 listopada jesteśmy razem a 4 stycznia powstała Dominika a równiutko 9 miesięcy 4 października sie urodziła;)

Kasiek hahaha, to prawie identycznie jak my. My sie na poczatku wrzesnia poznalismy na zakupach w Biedronce (hahaha bardzo romantycznie) i potem juz polecialo tak szybko ze niecaly rok pozniej 30 sierpnia urodzil sie nasz synek :)
a juz myslalam ze nie ma drugiej takiej wariatki co by tak ekspresowo wszystko zalatwila a tu prosze ;)

reklama
Do góry