reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej. My jestesmy u tesciow. Wspanialy tesc zrobil mi prezent i wlaczyl centralne od 19-7 a teraz siedze pod koldra i kocem. A. siedzi w dresach i bluzie. Tesc stwierdzil ze nie zapali bo na polu jest 6 stopni na plusie. Co za idiota.

Czesc dziewczyny;)
Jak tam atmosfera swiat?? Bo ja chce do DOMUUUUUU!!!
Boze co za klimat;/ wspollokatorzy zamkneli sie po sniadaniu w pokoju a my siedzimy sobie przy stole.. Postanowilisny ze wracamy do Pl za 1,5 roku. Nie chce juz tu byc, masakraaa.

Mala spi. Pozniej na spacer pojdziemy z nia. Pogoda nawet w miare, czasem slonce sie przebija;)

Milego swietowania z rodzinka;)

bry :) a my w domu :) nigdzie dziś nie bylismy. moze jeszcze na chwile do moich rodziców pojedziemy. lezenie do gory brzuchem i tuczenie sie dziś gorą :)
jutro za to chyba odwiedze kolezanke,

zaraz mnie rozsadzi.

ALICE powodzenia :)

My wczoraj wyladowalismy na dyskotece :cool: o godzinie 21.15 bylam w lozku a o 22 juz na disco. Taak sie opilam ze szok, nawet bic sie chcialam haha. Teraz umieram, N. wstala o 9.

Wiecie, wczoraj siostra A. sie zareczyla.. tesciowa, tesc, babcia, wszyscy sie jaraja.. Babcia po dyskotece przyleciala czy czasem Klaudia pierscionka nie zgubila. Fakt, zawsze wysmiewala sie z naszej kolezanki ze ma taki pierscionek ze go nie widac a sama mniejszy dostala. Wiem ze liczy sie gest ale dobrze jej tak bo sie wiecznie wysmiewala. Albo przyszla do nas i do A. tekst "widziales kiedys takie kwiaty piekne?" A tam 5 roz, wiecej to na urodziny dostaje... Ehh, i we wszystkim chodzi o to ze mi naprawde przykro.. Nasze zareczyny mieli w czterech literach, teraz o slub to tylko wypytala sie tesciowa co i jak, a wczoraj 2 min po zareczynach tesciowie planowali ich slub! Plakac mi sie chcialo ze na nas taka olewka...

reklama
Bry :) Alice powodzenia :)

Paulina olej cieplym moczem. wiesz.. wątróbka nie mięso tescie nie rodzina. a ze slubem corki sie podniecają. moze mają swiadomosc ze to ostatni gwizdek dla niej, ze jest jaka jest i zaden inny jej nie zechce to skaczą wokol jakby mieli jakis cel w tym :D
a co do interesowania sie.. tak jak Wampi pisze. jakby ci mieli by nadmiernie wpierniczac we wszystko tez by nie bylo fajnie. U mojej kuzynki tesciowa jej tak postawila sprawe. jesli nie bedzie tak jak ona chce to nie bedzie wcale. I nie bylo. kuzynka chciala tylko przyjecie dla najblizszych a tesciowa weselicho na 3 wioski. Obrazila sie i nie przyszla. potem urodził im sie wnuk( tej niedobrej synowej syn ), tez olali,1,5 roku pozniej wnuczka.. i wpadli na chrzciny. 2 lata po slubie ukochanego synusia. a mieszkają od siebie zaledwie 1/2 km :)
ale chwalila sobie kuzynka ten brak kontatow bo jej tesciowa to serio malo normalna jest.

ide.. do kuzynki :)

U nas dziś spokojnie. wczoraj sie tak obzarlam ze ledwo sie ruszalam. Dziś narazie tylko rzucilam sie na pierogi :D ale bigosik mam w zanadrzu :D
Mialam jechac na pogrzeb, bo mamy kuzynka zmarla we wtorek rano. Ale darowalam sobie. raz ze jej wogole nie pamietam, widzialam moze raz jak mialam ok 5 lat.Dodatkowo to ok 120 km od nas. Pojechali moi bracia i rodzice.

Do góry