Czesc.
Elwira- tez cie nie kojarze. To maluszek w inkubatorze lezy? Jak sie niewa malutka??
Papitka- noo dobrze ze cos zaczelo ci pomagac. Mi wczoraj wyskoczyla taka jedna sucha plama na twarzy;/
Paulina- jeju w wieku mojego brata;// ehhh co tych mlodych teraz gryzie ze robia takie rzeczy..;/
Happy- i jak sie czujesz bedac ciagle w domu?
maly pewbie zadowolony
Kurde ja nie wiem ale mam problem co kypic pod choinke wlasnemu dziecku..;/ masakraaa. Zabawek ma duzo ale i tak jakas tam jej kupilam i dzis w H&M bylam to jakies laszki jej kupilam i nie wiem czy cos jeszcze jej kupic czy co.;/
Sasiadowi co go pilnuje bo pojdziemy do nich po sztucznej kolacjii u nas kupilismy taki grajacy autobus, fajny bo on lubi brum bruma
Moj dzis mi kupil sexi majteczki
hehe i myslal ze bedzie mnie od razu w nich ogladal
nie maa
Chcialam sobie pod choinke jeszcE perfumy wziasc ale matkoo takie tlumy ze az slabo mi na sama mysl..
Dzis wzielam ostatnia tabletke anty i jutro powinnam dostac @ ciekawe czy bedzie. Od porodu nie mialam jezCze. Babka u lekarza mi mowila ze nie musze miec okreeu i zebym brala tamte dla karmiacych to jej powiedzialam ze wole okres i tyle.
Co jeszcE.? Aaa choinke ubralismy i jak wytrzyma jeden dzien do wigili to cud bo mala miala taka radoche. Bombki po calym
Pokoju lataly a w swiatelkach sie zakochala ;p
Mamy na szczescie plastikowe heehe
W ogole wspollokatorzy kupili krokiety gotowce na swieta i male opakowanie sledzi
i tak nie wiem czy oni robia z nami czy u siebie w pokoju na lozku, nieogarniam ich
Dzis z jakims fochem chodzili.. Ahhh
A na pierwszy dzien swiat maja kurczaka w calosci do upieczenia
Mi im blizej do swietowania to sie odechciewa przez ta atmosfere..