reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Koleżanka mojego S. Ze szkoly popełniła samobójstwo kilka dni po swoim chłopaku jakos w listopadzie a jakieś 2 tyg. Temu zmarł moj znajomy pękł mu tetniak osierocil prawie 2 letniego syna... takie jest życie ha staram się o tym nie myśleć

reklama
Czesc.
Elwira- tez cie nie kojarze. To maluszek w inkubatorze lezy? Jak sie niewa malutka??
Papitka- noo dobrze ze cos zaczelo ci pomagac. Mi wczoraj wyskoczyla taka jedna sucha plama na twarzy;/
Paulina- jeju w wieku mojego brata;// ehhh co tych mlodych teraz gryzie ze robia takie rzeczy..;/
Happy- i jak sie czujesz bedac ciagle w domu?;) maly pewbie zadowolony ;)

Kurde ja nie wiem ale mam problem co kypic pod choinke wlasnemu dziecku..;/ masakraaa. Zabawek ma duzo ale i tak jakas tam jej kupilam i dzis w H&M bylam to jakies laszki jej kupilam i nie wiem czy cos jeszcze jej kupic czy co.;/
Sasiadowi co go pilnuje bo pojdziemy do nich po sztucznej kolacjii u nas kupilismy taki grajacy autobus, fajny bo on lubi brum bruma;)
Moj dzis mi kupil sexi majteczki :D hehe i myslal ze bedzie mnie od razu w nich ogladal :p nie maa:p
Chcialam sobie pod choinke jeszcE perfumy wziasc ale matkoo takie tlumy ze az slabo mi na sama mysl..

Dzis wzielam ostatnia tabletke anty i jutro powinnam dostac @ ciekawe czy bedzie. Od porodu nie mialam jezCze. Babka u lekarza mi mowila ze nie musze miec okreeu i zebym brala tamte dla karmiacych to jej powiedzialam ze wole okres i tyle.

Co jeszcE.? Aaa choinke ubralismy i jak wytrzyma jeden dzien do wigili to cud bo mala miala taka radoche. Bombki po calym
Pokoju lataly a w swiatelkach sie zakochala ;p:-p
Mamy na szczescie plastikowe heehe :-D

W ogole wspollokatorzy kupili krokiety gotowce na swieta i male opakowanie sledzi :confused: i tak nie wiem czy oni robia z nami czy u siebie w pokoju na lozku, nieogarniam ich:no:
Dzis z jakims fochem chodzili.. Ahhh
A na pierwszy dzien swiat maja kurczaka w calosci do upieczenia :-D

Mi im blizej do swietowania to sie odechciewa przez ta atmosfere..

Hejka:):)
elwirka
witaj:) mam 22 lata, mama 3 letniego Piotrusia:)
papitka to dobrze że już powoli przechodzi:) mój mały też miał taki okres że nie chciał sie kąpać, teraz wydaje mi się że po prostu nie miał na to czasu taki był zajęty zabawą:-) teraz z kolei jest problem z myciem zębów strasznie marudzi ale nie ma codziennie zabieram go na mycie ząbków i koniec:)
paulina straszna tragedia:) mój kolega jak byliśmy jeszcze w gimnazjum też się powiesił, a dlatego że tato jego dziewczyny nie pozwolil jej się z nim spotykać:baffled:
magda tez mięliśmy wczoraj problem co kupić małemu i dałam w końcu tatuśkowi wolną ręke i skończyło się i tak na zabawce:-)
Wczoraj pózno wróciliśmy z zakupów normalnie miałam już dosyć..:-) ale na szczęście kupiliśmy wszystkim po drobnym upominku pod choinkę a nogi tak mnie bolały od tego chodzenia.. ludzi od groma i jeszcze mój D. który nienawidzi zakupów:-D wieczorem jeszcze robiłam małemu osobny farsz do uszek z kapustą i pieczarkami i ubieraliśmy choinkę:):) poszłam spać krótko przed północą:baffled:

hej :)
Elwira ja cie nie kojarze a jestem tu dosc dlugo. Jestem Renata, mam 28 lat, dzieci jak w suwaku.

MAgdA TEZ NIE LUBIE TYCH KOLEJEK W SKLEPACH SZCZEGOLNIE PRZED SWIETAMI. PREZENTY JUZ DAWNO KUPILAM. Ale po spozywke jak bylam kilka dni temu to myslalam ze na zawal szybciej zejde niz dostane sie do kasy. i tradycyjnie na 30 kas.. tylko 10 czynnych. a w kolejce godzine sie stoi.

Papitka dobrze ze coś ci pomaga. a co do kąpieli i tego ze sie boi siadac. moze jak masz wiekszą wanne to z nim sprobuj. zeby widzial ze woda nie gryzie,ze nic mu sie nie stanie. u nas podobnie bylo z myciem glowy. sami sobie to tak, polewali kubeczkami, konewkami i nie przeszkadzala woda w uszach czy mokre oczy. a jak ja chcialam umyc to wisk jakbym wrzątkiem lała. pomoglo dopiero jak zobaczyli ze ja sobie sama mysje, woda mi splywa nawet po twarzy i mi sie nic nie dzieje.

PAULINA szkoda chlopaka. dzieciak był. Ja tez sporo znajomych stracilam. nikt z wlasnego wyboru. tak sie skladalo ze tragiczne wypadki byly.

moje dziecie juz lepiej. kaszle nadal ale juz kaszel mokry, odrywa sie ladne mu tylko jakos nie dociera do niego ze tą wydzieline to skoro mu mowie ze trzeba wypluć to trzeba. on chyba sądzi ze to enne jakies jest, albo smaczne bo lyka ;/ az zwymiotuje. no uparte to to
niewiem po kim.

wczoraj usmazylam rybe na jutro. dziś mam w planach krokiety z grzybami i z kapustą.

hej z ranna laseczki :)

Papitka-no z tym moim kolegą to strassze, fajny z niego facet był ssupeer iim z Eweliną sie układało a mały to jego oczko w głowie. Oni okacili córke 4 dni przed porodem pempowiną się udusiła. a teraz on... wyszedł do sklepu oni zgłosili zaginiecie... no i jakiś przechodzień w rowie go znalazł..

magda a ty się przeprowadziłaś...wydaje mi sie że kiedyś mieszkałaś z parą która synka miała?

Happy- ale historia;// masakraa ;((
Mieszkalismy z para ktora miala synka ale ta para sie rozeszla bo ta dziewczyna poznala na necie nowego faceta, i wyjechala dalekoooo stad az pod Leeds. A ten sobie znalazl nowa panne ale straszna jest. Po pierwszym spotkaniu jak ja zobaczam to wiedzialam ze jest gluuupia;/ i sie nie pomylilam.. Uwaza sie za niewiadomo kogo w pracy ponoc jest szefem wszystkich szefow ale teraz u nich redukcja zlozyla cv na nizsze stanowisko i niby chca ja na jeszcze wyzsze niz byla i tak naprawde to nie wiem gdzie pracuje i co robi bo te jej wersje dziwnie brzmia..;/ taka z niej damulka ze matkoo swieta. Zna sie na wszystkim co jest mozliwe na dzieciach tez ktorych wcale nie ma. I mnie poucza :-D

Happy ten chlopak pochodzi z parafii mojej przyjaciolki. nie moge sobie wyobrazić co czuje jego zona ( dziewczyna ). przed samymi swietami taka tragedia.

bylam u przyszlej chrzesnicy. boziu jakie to male dziecie. juz zapomnialam jakie to krasnale sie rodza :) piąsteczka taka malusienka i ta gloweczka taka malutka. zawiozlam prezent i z glowy mam :D
bigos ugotowany, zaraz ciasto na nalesniki i bedą krokiety o ile Filip z Oskarem wszystkich nalesników nie zjezą :D

chryste jedyny co za pogoda. zamiast sniegu to deszcz, ok 7 st. no tak wielkanocnie bardziej :)

renata ja też byłam u siostrzenic zanieśc im prezenty pod choinke :p Niech się cieszą:-)
Zabieram sie za sernik a pozniej uszka:-):-) mały idzie na drzemkę bo już ziewa:-)

reklama
hejka

elwirka witaj ponownie jak mala?
Paulina straszne z tym chlopakiem ... :(

Ja wpadam na szybko zlozyc wam zyczenia bo jutro pewnie nie bede miala czasu i sily, a potem z rana w srode wyjezdzamy wiec, tez do konca tyg mnie nie bedzie... :-) ;-)
Lawiny radości,
potopu miłości,
lampek migania,
kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwestra do rana
z lampką szampana!
Wesołych Świąt!

Do góry