reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)
paulina i masz juz swojego A. w domku:) Mój synek urodził sie 2880 i 52cm a teraz chłop jak nie wiem:-) maluszek szybko nabierze:-) mój D. tez tyle miał jak sie urodził hehe a teraz to wygląda na 25 lat a nie 22:-)
happymum dobrze że dostałaś w końcu @:-)
renata piękne dekoracje, mozna by sprzedawać:-)
wampi masz racje im dłużej sie ze sobą jest tym lepiej zna sie drugą osobę :) my juz mniej sie kłócimy, potrafiliśmy cały dzień nie odzywać
papitka nie przejmuj się, mamie przejdzie:)
się do siebie a teraz jak jakas mała sprzeczka to po chwili już nie pamiętamy:-)
My pózniej musimy jechac po jakieś prezenty.. mam nadzieję że dużo kasiory nie pójdzie:happy2: zawsze mamy sztuczną choinke ale chyba kupimy prawdziwą:-):-)
Miłego dnia laski:)

reklama
Boze dziewczyny jestem w szoku.... Sasiad co mieszkal kolo mnie na wsi, popelnil samobojstwo... 16lat... powiesil sie albo w domu albo na boisku nie wiadomo dokladnie.. szok..

Hej :) u mnie dziś spoko mały mi prawie 3h spał:)

Elwirka... ja cie nie kojarzę:/
Paulina-straszne... to dzieciak jeszcze tak naprawdę....

Papitka-my z S. Też nie wychidzimy bo małego z kim zostawić nie mamy. Teściowa zajęła się nim 3 razy u za każdym razem nie wiecej niz 3h a sama z siebie to go nawet na spacer nie zabrała. Na wakacje jak jechali to zabrali 2 wnuków a Dennusa nie:/ rozumiem cie w 100%

Dennisek urodził się z wagą 3460g i cieszę się ze się urodził przed terminem bi lekarz powiedział że jak by posiedzial jeszcze 2 tyg. To by ok. 4 kg. Ważył

Byłam dziś na zakupach. ... bisz jakie tłumy...

Jutro robie bigos i pieke sernik:) no i prezety muszę po pakować

Js nie taka nowa bo pisałam ttutaj juz kiedyś ale miałam przerwe. Nspidz coś o sobie jeśli msdz chwile bedzie mi miło:)

Ja mam 21 lat i jestem mamą Dennisa (20m) z narzeczonym jesteśmy rszm ponad 5 lat :) obecnie mieszkamy w UK w malutkim muadtecxku knottingley

Elwirka nie kojaze ale witam ponownie hihi. Gratulacje drugiego maluszka.

Młody położył sie u babci i titanica oglada mam nadzieje że zasnie tak bez lulania.

Mam z nim problem nie chce się kąpać słysząc że szykuje wode dostaje spazmów a o siadaniu do niej nawet mowy nie ma i muszę go myć na stojąco no masakra jakaś.

Zakupiłam sobie białą serję nivea baby płyn z oliwką mleczko do ciała i kren sos. Pomaga lepiej niż emolium przynajmniej tak na mnie działa na prawde mam po nim natłuszczoną skórę i plamki już zbladły i nie są takie szorstkie.

reklama
ELWIRKA witaj. Paulina, lat 17 nama 14 miesiecznej Nikoli. Jak corka? Daje rade?
PAPITKA dobrze ze juz lepiej, kuruj sie.
HAPPY no tak dzieciak... wydawaloby sie ze taki bezproblemowy i wogole a tu takie cos...

Do góry