reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
WAMPI no zadko sie zdarza ze gin wysyla na badania. Mi wypisal jedna recepte na yasminelle i jesli po tygodniu bede sie dobrze czuc to ok. No i czulam sie dobrze, teraz tez czuje sie dobrze oprocz tego libido.
MADZIALENA my w sobote ubieramy choinke ;) my idziemy sie kapac za godzinke. Potem kolacyjka, rozmowa z tata i sen.

paulina my choinke ubieramy w niedzielę:) a mały mi ucieka nie chce iść sie kąpać, poczekam do siódmej:)
Mnie ginekolog też nie wysłała na żadne badania:)
Dziewczyny a gdzie spędzacie święta? Może gdzieś wyjeżdżacie?:) My będziemy w domu:) na drugi dzień jedziemy do teściów bo tam zjeżdża się cała rodzina i będzie chrzestna Piotrusia:-) albo po Wigilii pojedziemy zobaczymy:)

My mamy dwie wigilie. Tutaj gdzie mieszkamy czyli z moim rodzicami i dziadkami. Po wigili jedziemy do tesciow i tam zostaniemy na pierwszy dzien i moze drugi ze wzgledu na to ze tesciowa zjezdza po pol roku i chcemy zeby z Nikola troche pobyla.. ale czuje wielkie spiecie z tesciem i powrot w pierwszy dzien :D

paulina może nie będzie tak zle:-) w święta wszyscy są dla siebie mili:-) ale ja coś nie czuję tych świąt;/ może jak zaczniemy już szykować i przystrajać to zrobi się fajny świąteczny nastrój:-) i mógłby być śnieg:-)

MADZIALENA moj tesc to w takim razie dziwny przypadek... Wiecie ze sprzedal ten telewizor A. i teraz telefonu nie odbiera? No rozwala mnie :/

happy i co zrobiłaś test???

My dziś kupiliśmy reszte prezentów,Jeny ile kasy poszło...
a ja znowu mam akcje na dzidziusia,tym bardziej ze R siostra znowu w ciąży.... :blink:

mąż mi obiecuje ze za rok, tyle czasu jeszcze mam czekac?!;-)

gosia my jeszcze nie mamy prezentów:-)
wampi ja zawsze dostaje receptę na 3 opakowania a teraz dostałam ze 6:-)
Synek już śpi od pół godziny:) w końcu:)

reklama
Do góry