reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Z Oliwią poszłam na usg dopiero w 8tc ale jak tylko @ nie dostałam w danym dniu wiedziałam, że będzie dzidzia:tak:
Z Damianem poszłam do gina za szybko bo nic nie było jeszcze widać ale też wiedziałam bo staraliśmy się 3mc a @ się nie pojawił w wyznaczony dzień.
W obu ciążach od niepojawienia się @ bardzo się cieszyłam a na usg leciałam jak na skrzydłach

Lucypp szczerze to nie wiem czy to coś poważnego, lepiej idź do gina

reklama
Problem tez jest taki ze lekarz prowadzacy moja ciążę jest na urlopie i do 20 nie ma z nim kontaktu :-(
Ale teraz nawet nie daje dotknąć piersi mojemu facetowi :-D w sumie on tez strasznie spanikowalgi kazal mamie o tym powiedziec zeby do lekarza iść :p

lucypp a jakis inny gin?
wampi dziekuje :)

Mama wziela Nikole na spacer, a ja mialam male spiecie z dziadkiem. Nikola plakala bo wystarszyla sie jak drzwi trzasnely, oczywiscie przez niego,normalka, ale stwierdzil ze to ja nie potrafie sie nia zajac i z geba na mnie, to tez normalka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do innych bym nie potrafiła jakoś, nie mam zaufania :D

Widzę że nie tylko ja czasami prowadzę kłótnie z rodziną :p Ostatnio coraz częściej kłócę się z mamą bo z tego co zauważyłam uważa że mój narzeczony będzie taki jak jego ojciec, czyli alkoholik i awanturnik nie dbający o rodzinę i zostanę z dzieckiem sama i nie ogarnę szkoły ... Jak tak dalej będzie to nie wiem czy pociągniemy ze sobą razem 2 lata. Jestem w tym wszystkim pomiędzy :realmad: Jak ja nienawidzę że do mnie z problemami wyskakuje o niego a jemu nic nie powie i zgrywa cudowną teściową.
W ogóle w tym temacie się nie przedstawiłam - Karolina, w listopadzie kończę 18 lat i obecnie jestem w 18tc :)

Hej;)
Happy_mum witam;) tez jestem z Uk z Londynu dokladnie. To fakt robia tu ylko 2 Usg ale
Jesli chodzi o opieke ja jestem mega zadowolona. I ja mialam 4 usg bo mi cora zaczela sie rodzic w 31 tyg;/ bylam w szpitalu braalam sterydy na plucka i tabsy na skurcze. I powiem ci ze sama bylam w szoku ze tak sie mna zajeli. Mala miala sie urodzic do 2 tyg a urodzila sie 2 dni po terminie;) ale po tej akcji co tydz kontrola itp...

U nas jakos leci, za szybko ;) kurde mala zaraz 5msc bedzie miec.. Jeju kiedy to zlecialo?
Co do pierwszych usg to sie mega balam bo sie tyle naczytalam ze idzie sie na usg jest plod a serduszko nei bije..;/ jak zobaczylam migajaca kropeczke to lzy mi polecialy;)

hejka poranni :)

znowu pobudka o 5.20. wczoraj zasnelam po 20 hahaha jak male dziecko . Ale bylam jak detka.

Wampi, Lucypp moi rodzice tez na początku nie akceptowali za bardzo Ł. Po mamie jakos to splywalo, chociaz uwielbiala mi dogryzac ze wlasnie bedzie jak jego ojciec, ze malo zarabia, ze mieszkania niema.. no a najciekawsze bylo to ze moi rodzice znali Ł rodzine z opowiesci mego wujka , ktory bedac kawalerem mieszkal niedaleko moich tesciow, rodziny sie nie lubily itd. same rewelacje opowiadal. i wtedy jeszcze ani rodzice ani ja nie wiedzielismy o tym ze F rosnie w brzuchu. na zapas juz zrzedzili.
po 1 klutni z tatą sie wyprowadzilam. mieszkalam w tej samej miejscowosci, ale nie odzywalam sie ok 2 m-cy. wszyscy ochloneli, a tu wiesc.. w ciązy jestem. I ich myslenie sie zmienilo.. bo bejbi bedzie itd..

teraz bywa tak ze moi rodzice bardziej Ł wychwalają niz mnie.. bo taki zaradny, bo to bo tamto, nie pije, czasami sie ze mną kluci ale i tak robi co mu poiwiem..

ale jak sie kluca ( tato z Ł ) to zawsze ja mam posredniczyc.. zeby nie bylo ze jeden drugiego w oczy wyzwal.

Cześć kochane :) Przybywam, żeby się z Wami przywitać i poznać się :) Za dwa dni skończę 20 lat, a mój synek ma prawie 19 miesięcy :) Witam, miło mi, mam nadzieję, że mnie ciepło przyjmiecie :p

Hej

Oliwia przeziębiona, Damian na katar po pachy:no: no po prostu płakać

Ojj, ja też się nasłuchałam od ojca (chociaż sam święty nie jest), że K. będzie taki sam jak jego ojciec. Na szczęście zrobiłam po swojemu i jestem teraz szczęśliwa:tak: a K. w niczym nie przypomina tatusia.

Granatova witaj:) i rozgość się

hejka

wrocilismy, jednak wesele zaliczone :-) bylo fajnie, no i super spotkac sie z rodzina po takim czasie :tak:
Dzieciaki tez zadowolone po 3 mies zobaczyli sie z dziadkami, z ciociami, itp. :-)

A tak to wszyscy chorzy, procz Hani... jakas masakra... :dry:
Gotuje powidla "bez mieszania" ale super pachnie w domku :tak: :-)

WITAM nowe Mamusie :-)

ide sniadanie zjesc :sorry:

reklama
Witam

U nas bardzo deszczowo. Nic się nie chce. Na obiad tylko zupa.

Widzę, że u wielu osób były akcje z rodzicami. U mnie tak samo. Rodzice czepiali się byle czego, jak coś im nie pasowało to mi gadali na M i też byłam między młotem, a kowadłem. Niestety są starsi i myślą, że oni są najmądrzejsi. Filozofia mojego ojca to to, że: "my jeszcze jesteśmy młodzi i nie znamy się, nic nie wiemy..."

Teraz jak już nie mieszkamy sami to tacy mili i dobrzy. Odkąd mieszkamy sami jestem zdrowsza i spokojniejsza :-)

Do góry