23may No pewnie że zapraszam jak ty nie zapraszasz ; ))) Rynek zrobili fontanna jest bierz Julkę i na loody ..
Moncia Moja z wakacji ... a w zime z wózkiem bywa ciężko , jedyne co polecam to jak największe kółka ..
)
Renata Ja wczoraj oglądałam ''baby blues'' ..
Natalia lata od 5;40 ;/ i jeszcze jej się drzemka nie widzi .. P się odezwał
Ale on ''nie chce rozmawiać o dziecku , tylko o nas'' w ogóle zachowuję się jakby Natalii nie było .
. i kazał mi iść do pracy zarobić na dziecko bo nie tylko on ma dawać - gdyby jeszcze dawał
Gdybym jeszcze ku*** miała jak to bym szła . W sumie kierowniczka mojej mamy dzwoniła że jest praca ... 1-1,5h dziennie od poniedziałku to piątku w małym oddziale banku . No i jak zadzwoni że dalej jest ta praca to pójde bo mama mi na tą godzine zostanie . niby groszę z tego, ale zawsze na pampersy będzie.
No i P ma dziś po pracy przyjść - a pewnie i tak nie przyjdzię po często pisze że będzie i go nie ma .
Mama już w poniedziałek wraca z nad morza , Natalia tęskni za babcia ( BABA i BABA ;PP ) codziennie pod pokojem babci stoi i puka do drzwi.
Się rozpisałam idę na kawę , trzeba ogarnąć bo jutro niedziela , i jakieś zakupy , a pogoda taka że mi to się aż iść nie chce , bo za GORĄCOOOOO .
23may Chyba że wskakujemy jutro na basen Olkuski z pannami ???
:-) może Daria by się skusiła iść z nami .