reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asik zaraz wrzuce :D Wlasnie mi sie frytki we frytkownicy robia... :-D
Dominisia moze nie bedzietak zle.. KCIUKI!!! &&&&&&&&&&

reklama
Cicho z tymi frytkami laski .. ;-)
Hej , u nas wsio ok ... ja w sumie coś chora :shocked2: Może Natalia się uchroni - Oby .
Liza spóźnione ale szczere .. Wszystkiego najlepszego dla Synka :* Buziole od forumowej Cioci :-D :*
Dominisia Współczuje Ci ..jak czytam ostatnimi czasy twoje posty to aż ciarki przechodzą ... Ale no jak to nikt nie sprząta w domu ? DZiewczyno weź przeleć raz na dwa dni z odkurzaczem i mopem , pościeraj kurz .. To nie jest nie wiadomo co . Ja wiem że nie mieszkasz tam sama i że oni tez powinni to robić . No ale będzie aż lepiej dla Ciebie ;-) Sprzątaj tam gdzie Siedzi Wiki i będzie po problemie

Milena, Liza ja sprzątam, ale jak wyjeżdżam to jak wracam to jakby bomba wybuchła. :/ a oni przyjechali jak mnie nie było.

ale chyba będzie po problemie, booo.. w sobotę się wyprowadzam. 2 pokoje, kuchnia, łazienka, piwnica C.O, podwórko. z opłatami 700 zł. K. nie idzie ze mną. trudno. nie wiem, czy będziemy razem - ja zrobiłam wszystko, żeby było dobrze. przez jakiś czas będę bez internetu, mam nadzieję, że jak wrócę to będziecie tu wszystkie ;) czasem się przejdę do K., bo to nie daleko i wejdę zobaczyć co u Was i napisać co u mnie. Wici się bardzo spodobało nowe mieszkanie. wujek K. w sobotę przewiezie mi meble. będę musiała chwilę przeżyć bez lodówki, ale chyba się da.. myslę, żeby dać ogłoszenie, że zajmę się dzieckiem jakimś u siebie. to zawsze bym coś też dorobiła. ewentualnie w wakacje brat K. by może przychodził i zajął się Małą, a ja bym poszła coś zbierać, truskawki, czy maliny.. ogólnie jestem zadowolona.

Witam się, znowu nie śpię od samego rana... już drugi dzień... źle mi jest,
jak znowu ten wirus złapałam to się wykończę...
Oliwier o 5 gorączkę miał, 38,7... po Nurofenie trochę poganiał, wypił butlę i śpi teraz. A myślałam że się obejdzie bez gorączkowania po szczepieniu.
Liza, jak tam nowa fryzurka?
też się wybieram do fryzjera ale jakoś nigdy nie mogę się zebrać, ale nie ma za co :)
Dominisia, super że masz mieszkanko !! :-)
widzisz jak powoli się wszystko prostuje, życzę powodzenia na swoim :)

hejka

Dominika jak to syf?? zeby sąd, kurator sie do syfu przyczepil to chlew musi być taki ze zagraza sanitarnie ludziom mieszkającym. Wiem o czym piosze bo w bliskiej rodzinie mialam kiedyś przypadek ze trzeba bylo taki chlew likwidowac zeby dziecka nie odebrali.
No i super ze stancje znalazlas.

Asik a czemu tak Damianek zaczął plakac na widok prababci?? moze juz kojarzy ze gdy zostaje z nią to mama znika.?

Paulina super ze wyjazd sie udał. ja bym niewiem czy a jesli juz to po ilu glębszych wsiadla do samolotu. widzialam zdiecia na fb.. i jeeeeju jaka ty sliczna dziewucha jestes :)

ja dzis z chlopcami jade do Psotnika, bal z okazji dnia dziecka.Fundacja F organizuje, a O gratis.. w ramach milosci braterskiej :D

Hej :) mam wymiane zdan z byla przyjaciolka A.. A. urwal z nia kontakt jak zaczelismy sie spotykac no a ta chyba probuje znowu odnowic ta znajomosc. Nie zebym zabraniala A. miec kontakt z dziewczynami ale akurat z ta mu zabronilam :-D

Renata dziekuje bardzo ale troche przesadzilas w ta sliczna :D

A mowilam wam ze Cizia wyladowala po weselu w szpitalu?? Zatrzymali ja na 3-4 dni. Tak to jest jak sie nie idzie do lekarza majac skurcze co 7min w 28tc.

edit

Dziewczyny czy mozna zrobic tak zeby watek glowny byl dla wszystkich a "zdjecia MM" tylko do naszego wgladu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Milena Ty najlepiej wiesz jak to było z Twoim związkiem więc co nam do tego, myślę że dobrze zrobilaś, po co się męczyć.:tak:. dasz sobie rade sama z pewnością.

herbata ale z małej pucuś taki.

Renatat cóż jak sue hce mieć duży ogródek to trzeba się narobić. ja chciałam zrobić obok domu to teściowa w tym miejscu posadziła melony dla zwierzaków a warzywka akurat tam gdzie ja nie dotrę z pieleniem. normalnie w deszcz, kiedy ja nie mogłam posiać warzywka bo Bartka z kim zostawić nie miałam to ona poszła i zrobiła tak jak chciała a nie tak żeby było lepiej.:no:.

Dominisia Kuratorka nie moze stawiać takich sądów. każdy dobrze wie, no prócz tych nienormalnych że zajmowanie się dzieckiem nie jest wcale takie łatwe, i że na to potrzeba dużo czasu.

reklama
Mariolcia przed tym jak zaczelismy sie ze soba spotykac to moze i mu zalezalo ale teraz sam twierdzi ze puszczalska na zawsze nia zostanie. Nie zwraca na nia uwagi, ale wkurza sie ze ja zwracam.

Do góry