reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dominisia pozwol jej. Teskni za tata pewnie.

Wykapałam sie ide sie zaraz zatapetowac jak to A. mowi i chyba sie do sklepu przejde. Mial byc jakis inny lokator i go nie ma. Tata dzwonil do wlasciciela mieszkania i podobno ten gosc juz tu mieszka :eek: Wczoraj ja caly dzien prawie bylam, wieczorem byl moj tata, no i od rana ja i goscia nie ma :eek: nie widzialny czy co :eek: pozatym ponoc pracuje w Szwedzkiej firmie a Szwedzi maja dzis swieto wiec powinien miec wolne :eek:

EDIT:
kupilam sobie czekolade i jest do wygrania zloty bilet do fabryki czekolady hahaha. Jak w tej bajce fabryka hmmm. Willego Wonki?? :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Paullina, oszczędności idą na studia, 4000 zł za rok :/
Alice, szpinak się kłania :D
od razu Ci hemoglobinę podniesie :)

zaraz się zbieramy na dwór bo cieplutko jest :)

Mariolcia o maamo :szok: u mnie tez cieplo, dzieci tyle na zewnatrz ze masakra. Ja tez sie zaraz zbiore. Zatapetowalam sie hahaha

hej.

F po wycieczce :) O po wizycie u okulisty.
u O oczka ok. zadnej wady nic niema. czemy wtedy nie widzial znaczków?? niewiem.

F ma spochnietego palca. u lewej reki.. ok 18 powiadomił mnie ze go boli, ze biegł w szkole i sie wywalił.. i od tamtej pory go boli. jutro do ortopedy trzeba.

Paulina mialam kiedyś akcje w Niemczech jak mnie jakas kobieta o coś pytala. a ja z niemieckiego to tylko danke i ja znam :D hahahah.. a i raz w Netto chinczyk jakis coś do mnie nawijał. no kosmos dla mnie.. a jak on szybko mowił :D hahaha, a ja durna stalam i przytakiwalam :D za grom niewiem co oni do mnie mowili..

Hej ... DObra wszystko troche opadło .. Rozstałam się z P. jak po suwaczkach widać .. Ale szczerze jest ktoś ....
Ciężko na nic nie mam czasu .. Natalia zaczyna wstawać , oczy dookoła głowy już trzeba mieć ...P niby nie dużo ale zawsze coś pomógł .. no ale co , musimy sobie radzić we DWIE ... ;-) Jego rodzice namieszali odbiorą mi chyba dodatek do rodzinnego .. no ale co ich to obchodzi że ja nie mam możliwości pójść do pracy :eek: Więc zostałam kolejną samotną matką ... ;-) Nie chciałam pisać , bo musiałam sama przez to przejść żeby nie żałować że kogoś posłuchałam ... w każdym bądź razie dobrze wiecie że to nie trwało od teraz, tylko już dość długo ... i żałuje że nie skończyłam tego wcześniej no ale cóż ... poznałam pewną osobę i ona mi trochę oczy na to wszystko otworzyło . i mimo tego że jest ciężko , za razem lżej że nie musze się z nim już męczyć ....

Sorrka że tak tylko o sobie , no ale Natalia już wzywa .... Miłego dnia . będę już częściej ..

Hej..

Milena nie wiem co mam ci napisac.. Wiedzialam ze sie cos dzieje ale nie spodziewalam sie rozstania.. Napewno dasz rade sobie sama! Trzymajcie sie dzielnie z Natalka!!!
Renata no masakra normalnie, wszyscy do wszystkich mowia sobie "hej" albo "siena" hahaha, jak ktos nikt do ciebie nie mowi to wiadomo ze polaczek. Murzyni tu sa i takie kozaczki ze masakra, w kupie sila to samo z turkami jest. Nie zebym byla rasistka ale wkurzaja mnie tacy.

A. wysyla mnie po stroj kapielowy do tumby centrum bo dzis na rowerach nad wode jedziemy. Troche sie boje bo zabardzo drogi nie znam a jeszcze mnie postraszyl ze tam duzo murzynow i turkow takich mlodych sie kreci co maja dobrze w glowie..

Witam, siedzę od rana i się uczę, znowu przekichany zjazd będzie... 2 kolokwia, i jeszcze referat muszę napisać z pedagogiki "Alkoholizm u dorosłych" na podstawie swojej własnej sentencji... niby coś wymyśliłam ale ja nie wiem czy to może być, R. się śmiał z tego... oceńcie bo nie wiem czy się nie zbłaźnię...

"Moim zdaniem alkoholizm nie jest drogą jaką człowiek wybiera w swoim życiu,

alkoholizm jest w pewnym rodzaju mostem pomiędzy bliskimi a kolejnym kieliszkiem."

"Alkohol nie pomaga zapomnieć problemach, lecz jest wołaniem uzależnionego o pomoc"

sama je wymyśliłam, i na ich podstawie muszę rozwinąć temat...

Alice
, to zwracam honor :D
w ciąży dziecko bierze z mamusi ile się da, ja np. po porodzie hemoglobinę miałam ok. 7, położna się dziwiła że w ogóle daję radę chodzić. a bierzesz jakieś witaminy? :)
Renata, oby się szybko paluszek wyleczył.
Milena, przykro mi. Dobrze się się podniosłaś i dajesz radę, że ktoś ci pomaga :)
Paulina, to miłego dnia życzę :D

Milena trzymaj sie... Bedzie dobrze i jakby nie bylo dasz rade :tak:
Natalka jeszcze mala wiec wiele nie rozumie i nie bedzie pamietac... a wogole jak ona ci łobuzuje? ;-)

Swoja droga wszedzie widac jakies rozstania... co z tymi facetami? na mózgi im pada, za duzo slonca czy co....? :no: :dry:

reklama
Cześć
Tak jak się obawiałam, dziadek z babcią sobie nie radzą...:-( wczoraj przyjeżdżam do domu i już z daleka słyszę jak mały się drze. Próbowali go przebrać bo miał kupę i skończyło się na tym, że wszystko wkoło było wysmarowane a Damian nie przebrany...

Jutro jeszcze idę do pracy a od poniedziałku zobaczymy bo K. ma pierwsze zmiany i dziadkowie musieliby zostać z małym 6h sami czego sobie jakoś nie wyobrażam:no:

Milena na pewno sobie poradzicie we dwie z Natalką;-)
Dominisia współczuję sytuacji z siostrą.
Paulina udanej wyprawy nad wodę;-)
Liza rzeczywiście wszędzie rozstania...:szok:
Renata oby palec szybko się zagoił

zachmurzyło się i grzmi u nas a było tak ładnie...

a i udało mi się sprzedać na allegro ciuszki po Damianie:happy:

Do góry