reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dominisia, dobrze ze malej nic nie jest.
a takiemu lekarzowi to bym przygadała, on nie jest od oceniania tylko leczenia, masz dziecko w młodym wieku, ale stanęłaś na wysokości zadania, i ja bym tego się nie wstydziła, wstydziłabym się raczej że pomimo swoich lat ten lekarz ma rozum dziecka.
wampi, oj też miałaś kupe strachu...
kasiek, akurat zjazd mam...

ja dziś sama w domku siedzę, R. i O. pojechali do rodzinki na wieś.. beze mnie bo mnie tak rozłożyło już na amen...

reklama
Heeeello :D

Vi wkoncu zagladnelas :))
Mariolciaa chwila spokoju ... :-D
Kasiek dasz rade :D

Niki spi, ja juz posprzatalam. Dzis na obiad mlode ziemniaczki z dewolajem ( nie wiem jak sie to poprawnie pisze :cool2:)

Gdzie MILENA i 23MAY??

ja jestem ;] czytam codziennie tylko nadal problem z kompem mam ;/
Ale brzydka pogoda, byłam z Julka w Kosciele, niegrzeczniuch mały ;]
Teraz czeka nas bilans 2 latka ;] poniedzieli sie wybiore jakos..
Poluje na konika bujanego dla malej, mamy biedronke bujana ale mala juz jest, a Julka ma obsesje na punkcie koni ;)
Coraz wiecej slow jej sie wyrywa, ostatnio nauczyla sie mowic SWETER:-D

Paula obie daty fajnie na obraczce by wygladaly ;) i jakie sukienki ci sie podobaja?
smacznego obiadu ! ;)
Kasiek Śliczna sukienka ;) my tez wesele w czerwcu mamy ale jakos nie mam weny ogladac sukienek haha

Mariolcia zdrowia ;)
Dominisia na fcb Mamo to ja ostatnio wstawili zdjecie co zrobic jak dziecko sie zakrztusi. A moze Wiktoria nie zjadla tej kulki wogole? I oby jej sie szybko raczki goiły, a co do mamy - wspolczuje
Vi witaj ;D
Ewi gratuluje ciociu ;)

https://www.bebiklub.pl/home/konkursy/mamy-zmiany/galeria/entry/2726
mozecie zaglosowac? ;)

Ostatnia edycja:
Paulina, oj też bym zjadła dewolaja :)
23may, gratulacje za sweter :-)
doczytałam się że można 3 głosy oddać, więc zagłosowałam, fajne zdjęcie :)

mi już odrobinę lepiej, wzięłam apap, cholinex, smectę (nie wiem jaki wirus mnie dopadł, ale problemy z żołądkiem mam).
mama mi kiedyś dała taki specyfik do smarowania na spirytusie z aloesem... rozgrzał mnie :-)

Mariolcia ja mam zabiegany teraz ten zjazd a i tak tylko na cwiczenia przyjeżdzam przed 18 stą:pz

Paulina fajna sierpniowa data ja mam 07.08.10r. śmiałam się do męża jakbyśmy rok się pośpieszyli to było by 07.08,09r.:p Ale uwielbiam mój 7 sierpnia fajnie brzmi:)

Kasiek, ja teraz muszę iść na wszystko bo poprzednie 2 zjazdy miałam takie od niechcenia.
na pierwszym zerwałam się wcześniej bo mnie koleżanka na juwenalia wyciągnęła, długo nie byłam bo na jakieś reggae trafiłyśmy, na drugim w sobotę też się urwały zajęcia bo małego do mamy na noc dałam a ja z mężem i znajomymi znowu na koncercie poszaleliśmy (był Weekend to musiałam pójść), na drugi dzień mieliśmy komunię :) tak więc niedziela też nieobecna :)

Mariolcia eh te juwenalia mi na szczęście jakoś tak się ułozyły te zjazdy że juwenalia ominęły ale to były czasy w Lublinie... Może w przyszłym roku pojadę sobie ale to już bez statusu studentki... No minęło mi 6 lat studiów i właśnie kończę...

kasiek latka leca, ja jak narazie nie mam cisnienia zeby isc po LO na studia, no ale do tego czasu pewnie z 10 razy zdanie zmienie :-D
23may zaglosowane. Pokaze wam suknie jak bede na lapku. Narazie ogladnelam tylko jeden salon Gracja w Byszycach. Piekne ale podobno tez pieknie kosztuja

ogarnelam podwozie. A. o 18.55 wylatuje.

Witajcie :)

nadrobilam ale jakos niepamietam co mialam pisac :p
U nas naokolo zachmurzone i grzmi :p wiec pewnie cos przywieje przed wieczorem :p
Dzieciaki juz ok. teraz mamy do pn wolne i byczymy sie :-)
Tylko w TV nic nie ma.... :confused2::sorry:

Dominisia trzymaj sie i badz twarda.... wspolczuje malej poparzenia... ale szybko sie zagoi :*

reklama
23may my też zagłosowaliśmy. spróbuję namówić K., ale pewnie powie, że nie ma czasu ;P

z Wici rączką gorzej. ale tylko z jedną. druga się goi. ta bardziej poparzona się babrze i stale się coś przykleja jakieś nitki z ciuchów, coś, a jak próbuję Jej zrobić jakiś opatrunek to krzyczy, idzie sobie gdzieś z fochem i za chwilę szczęśliwa przynosi mi zdjęty :crazy:. o kulce słuch zaginął, ale Wicia zachowuje się normalnie, więc nie robię paniki. teraz siedzi ze mną i śpiewa coś dziwnego. chciałam Ją uśpić, ale zaczęła śpiewać.. zjadła dzisiaj całą zupę szczawiową wyprodukowaną przeze mnie ze świeżo zerwanego szczawiu ;P myślałam, że nie będzie tego chciała.. ładowarka od telefonu mi się popsuła i jestem zła. z mamą dzisiaj spokój, ani razu mi dzisiaj nie powiedziała, że mam się wyprowadzić.

Do góry