reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA zdrowia! !!!!!!!!!
DOMINISIA jak A. przyjedzie teraz to spacerowke parasolke bedziemy kupowac. Mamy maly bagaznik w golfie i oprocz tego wozka co teraz mamy nic do niego wiecej nie wejdzie.

reklama
Paulina i masz jakas upatrzona spacerówke ?;]
Liza zdrowia dla Mikiego ;*
Dominisia wstaw Nam zdjecie wozka jak kupisz ;p

U Nas burza była... Julka spac poszla bo sie bała. wczoraj siedzialam chwile na dworze i całe nogi czerwone:no::no::no: ;/

DSCF1442.jpgDSCF1443.jpg przepraszam za bałagan, ale wstawiłam go do nie wyremontowanej części domu, gdzie jest skład wszystkiego :zawstydzona/y: myślę, że za 50 zł jest dobrze.. Wici się podoba, stale chce w nim siedzieć, ale on śmierdział piwnicą, więc go umyłam i schnie ;P co myślicie.?

Załączniki

• DSCF1442.jpg
    DSCF1442.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF1443.jpg
    DSCF1443.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 55
Dominisia- fajny ten wozek i za taka cene warto bylo;)
Klaudia- kolejna mamuska z zagranicy;) gdzie mieszkasz jesli mozna wiedziec? A malutka szybko stoi;)

Jeju mala.wreszcie spiiiiii zobaczymy jak dlugo..
Dzis moze lacznie ze 2godz w dzien pospala od rana;/ juz ledwo na oczy patrzala ale po kapieli przy cycu sie klocila.

Ja leze i ogladam serial. Glowa mnie mega boli;/

Oho juz mala otwiera oczy i zamyka..

na nic ostatnio nie mam czasu, ale nie chcę, żebyście myślały, że ściemniam, że chcę coś tworzyć, więc mam takie małe coś..
DSCF1450.jpg

Załączniki

• DSCF1450.jpg
    DSCF1450.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dominisia ladny wozio :-)
23may jeszcze nie :-D

Dzisiaj trzy razy spotkalam cizie.. Masakra... Ale wspolczuje jej ze mieszka z taka tesciowa co ja nie dlugo psychicznie wykonczy a kochany mezus matce nie odpysknie, burak. Rozmawialam dzis z kolezanka na jej temat, i to co tam sie dzieje, szkoda slow. Widac ze juz sie konczy, cera biala jak sciana, oczy zapadniete i siwe. Nie toleruje jej ale strasznie wspolczuje.

Do góry