reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23MAY - jedyny sposób to zakup czegoś na ukojenie nerwów i czas :-D :-p

MILENAAA - a to wy przyzwyczajeni :-D odważne te gołębie masz wykluł się już ten drugi ? no stare młode już leniwe :-p

PAULINA12 - bo najgorzej jak się zasiedzi za długo nigdzie dupki nie ruszy to później ciężko się zebrać ale obstawiam 99% że jak już się ruszysz to będziesz zadowolona że się ruszyłaś :-D

ASIK - ojej moje najulubieńsze :cool2: :-p weź mi pocztą wyślij bo ciut daleko mam :-D ...co za baba niektóre są okropne takie pijawki żerujące na innych boli je chyba że ktoś może być szczęśliwym :sorry: dobrze że jej wygarnęłaś :-)

WAMPI - no to gratuluje mam nadzieje że już na amen :-)

DOMINISIA - ale mówisz o kipach takich wypalonych petach ? pod łóżkiem :eek: fuuu ... nie wiem co z tym kocykiem ja bym pewnie nie myślała i wymieniła opierdzielając swojego przy tym że nic dobrze nie umie zrobić :-D:-D podziwiam za to że w ogóle wpadłaś na to czy mu przykrości nie robić :-p

KLAUDIA - śliczne zdjęcia córeczki zresztą sama córeczka również piękna :-) co do wieku pociech 99% z nas ma suwaczki i tam widać różne ważne daty :-)

No nadrobiłam kilka dni mnie nie było to chociaż miałam co :-p
U nas fajnie słonko przypieka dzisiaj noc muzeum to wieczorem się wybieramy :-) lato można powiedzieć się zaczęło jakieś grille wyjazdy teraz planuje może na dzień dziecka pod namiot się z moją mychą wybrać ;) nie chce jej setnej zabawki kupować :-p

reklama
ile maja wasze pociechy?
Witaj ;)) Rozgość się :p Femka DObrze napisała , mamy suwaczki , one prawde powiedzą ;P Zdjęcia śliczne . Masz link https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/ . też wstaw suwaczki :)

Femka No wykluł się 2gi , już są dość spore:p
Dominisia Zdecydowanie zostaw kocyk .

Jestem na bieżąco .U mnie dużo się dzieje , jak emocje opadną to wszystko wam opowiem . U Natalii wszystko oki .

Klaudia cześć, jestem Dominika, mama Wiktorii ;)

kocyk został, rozpakowałam już, już Wicia pod nim spała ;)

przyjechała moja rodzinka z pieskiem, więc K. się po cichu ulotnił, bo jutro do pracy. nawet w niedzielę + święta mu nie odpuszczą.. :no: no ale co.. mus to mus.. Wicia z moim bratem, ze mną i z K. byli dzisiaj na pikniku u mnie w szkole, ale Wicia była zła, więc nie mam zdjęć, później Wam wstawię Konradka (mojego brata)..

Hej :-) ja okupuje dzialke, bylam na panienskim. Jedyne co bylo fajne i dobre to tort w ksztalcie cycoora :-D i ruletka alkoholowa.

FEMME jednak nie ciesze sie ze gdzies wyszlam.
DOMINISIA a czemu zwial?
KLAUDIA witam, Paulina mama 7 miesiecznej Nikoli.

Hej.
Jestem z wami na biezaco ale nie mam weny tworczej zeby pisac..;///
Do tego troche stresow mamy przez kuzynke T glupia s**e;/ do tego tesciowa mnie tak wnerwia ze jakbym mogla to bym ja wyslala juz do domu.. A to jeszcze ponad tydzien no masakra jakas.. Od 3dni boli mnie glowa od wczoraj zeby do tego nawet nie wiem kttore i kark. Wczoraj juz zbolu nie wytrzymalam i wzielam 2Apapy, pomogly na chwile a dzis znowu to samo a ta juz przezywa ze tabletki biore ;/

Jedyne pozytywne to Majucha ma sie dobrze, rosnie czasem w nocy jej sie nie chce spac ale dajemy rade;-)
Dzis konczy miesiac;)

Milego dzionka

PAULINA - aż tak źle było ?

MILENAAA - opowiadaj co się dzieje :nerd:

MAGDA - dasz radę tydzień szybko zleci ;-) już miesiąc nieźle pokaż ty mi swoją kruszynkę bo jej nawet nie widziałam :-)

Paulina bo raz, że ich nie lubi, dwa, że juz od początku zaczęli go przeciągać, żeby został dłużej, a jakby został to by pewnie został na noc i rano by miał problem ;P

ale gorąco dzisiaj.

pogoda super , nogi mi opalilo az ;p
zaraz Wam wstawie zdj Julki ;p
Ej dziewczyny to prawda ze nie powinno sie trzymac w pokoju wktórym się spi bez? Przynioslam do pokoju sobie a babcia do mnie ze nie wolno spac itp

Femme- musisz wejsc na drugi watek z fotkami;-) tam ostatnio dodawalam foto malej;-) bo dzis nie moge dodac bo mmam lapka zepsutego a z tel nie umiem, lub na fejsie tylko nie wiem czy my mamy sie w znajomych;-)

U nas pogoda srednia nie za cieplo. Bylam z mala i tesciowka na spacerze bo samej jej nie puszcze bo ta sie odwroci i nie wie gdzie jest. A teraz mala.spiocha na podworku a ja obserwuje samoloty:D

reklama
Magda Ale ten miesiąc zleciał :szok: tydzień szybko zleci ;-)
Femka za dużo tego , nie będę tu spamować , tym bardziej że nie wiem jak się to wszystko skończy :-D

Natalia cały dzień na polu , opaliła mi sie , a ja w spodenki wskoczyłam i NIC . wrzuce zaraz jakieś zdj ze spacerku ;P

edit . zdjęcie sa na fejsiku ;P Jutro tu wrzuce bo już mi się dziś nie chce ..

Ostatnia edycja:
Do góry