reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Klaudia- ja tez UK ale Londyn;-)
Dominisia- noo wredotka moja mala jak skonczylam pisac przebudzila sie zjadla i spi dalej. Taka umeczona to sie jej nie dziwie.
Bardzo ladne te rzeczy tworzysz;-) a z czego to zrobione?

reklama
23may kochajaca mamusia i troszczaca sie o nienarodzonego wnuczka babcia na pokaz. W domu to co ona powie tak ma byc i nie ma sprzeciwu. Najlepiej to by bylo jakby Weronika zniknela, tak samo jak ich wnuk. Wiadomo jak to w ciazy czasami nie ma sie ochoty nawet z lozka wstac, to odrazu awantura jakim to jest nierobem i ja wykorzystuje. Ehh, to wsumie nie moja sprawa ale nie rozumiem jak mozna byc takim czlowiekiem.

Dominisia cudne ;-)

Madzia to jest ze sklejki. malowane farbą akrylową i lakierem akrylowym bezpiecznym dla dzieci (wolę mieć taki jakby Mała coś do buzi chciała brać).

Czesc.
Paulina bywaja zle i gorszebtesciowe. Wyjatkami sa niewcinajce sie. Moja na sczescie nalezy do tego trzeciego prawie wymarlego gatunku.A dziewczyny szkoda. A najbardziej jej meza ze taka ciotka jest. Zony pred matka obronic nie umie.

Dominisia cudne *******ki tworzysz. Podziwiam za cierpliwosc.
Nie pamietam co jeszcze mialam napisac

Witajcie :)
A mikim lepiej takze ufff... ;)

Dominika wozek super ! i ładna ta wyklejanka czy jakos tak :tak:
klaudia gratki dla córci stania ;-)

u nas wczoraj byla zryta pogoda, do poludnia pieknie a od 14 burze i wogole, 30km stad spadl grad wielkosci jajek :szok: u nas taki maly grad popadal... a potwem przed wieczorem slonce i potem znow chmury :sorry2: dzis ponoc ma byc powrórka z rozrywki :no: oby nie...

Przedszkolanka chwaliła dziś Oliwkę jaka to ona grzeczna ( aż trudno w to uwierzyć), uczynna i w ogóle. Fajnie tak usłyszeć miłe dla ucha słowa z samego rana:happy:

Dominisia ładny wózek, pewnie, że się opłacało
Klaudia a sama wstała czy Ty ją postawiłaś?
Magda to Ci mała dała popalić;-)
Paulina faktycznie tylko współczuć dziewczynie teściowej
Liza super, że z Mikim lepiej:-) i współczuję tak pokręconej pogody

Kurczę, Damian ma dzisiaj WIELKI apetyt, wciągną rano 270ml mleka z kleikiem, pół rogala i jak jadłam śniadanie to też się domagał kanapeczki:tak:

a ja dzisiaj nie mam siły, Mała wymusza telefon mojej mamy, a do mojej mamy stale dzwonią z biura, więc stale jest ryk. głowa mi już pęka..

u mnie wieje i takie jasne chmury są, ale na całym niebie. zimno.

robimy z mamą dzisiaj gołąbki.

i właśnie zauważyłam, że mój najmniejszy brat ma włochate uszy, normalnie jak yeti :-D zejdzie mu to.?

reklama
mama mówi, że Oktawia była cała włochata :-)
Wampi przypomniało mi się, że Ty mówiłaś, że jak mówisz na Synka Cipek na ulicy to się ludzie patrzą, bo ostatnio powiedziałam do mojego brata Katek (bo on tak na siebie mówi zamiast Konradek) i patrzyli na mnie jak na czubka :-D

Do góry