reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej, heh no to zaraz cos tam wrzuce na wątek odpowiedni :)

Asik tak jak wyzej dziewczyny pisza U44 :)
Dominika oby sie mogl zwolnic, hymm :tak:

U mnie Miki pokasłuje, smarka sie... za dlugo byl zdrowy :no: ehhh brak slow doslownie.... :eek:
Zaraz na dwor wyjdziemy ale narazie za cieplo wiec czekam troszke ;)

ja mam babcie w Gnieźnie, a babcia K. jest całe życie zajęta. w ogródku, na drutach robi, na szydełku i mama K. mówi, że babcia K. juz nie ma nerwów, wyszła z wprawy, nie umie zmieniać pieluch.. ale K. do mnie jedzie już.. z fochem oczywiście, ale mam to gdzieś.

i hit sezonu.! mama K. dziwi się, że nie chce do nich przyjechać :szok::szok::szok::szok:

edit.:
K. kupił Małej kocyk, ale nie taki jak chciałam (nie zrozumiał jaki chcę, albo nie znalazł - nie wiem.), materiał ten sam, kolor ten sam, tylko zamiast kwiatków i serduszek są misie. wymienić, czy zostawić i niech się cieszy, że wykazał się jakąś inwencją twórczą i, że mi się podoba i nie muszę zawsze postawić na swoim itd.? no nie jest ten kocyk piękny, a miał być na wyjścia jakieś dłuższe, wyjazdy, czy gdzieś, taki reprezentacyjny bardziej.. jak wymienię to może byc mu przykro, a jak zostawię to nie wiem.. co byście zrobiły.?

Ostatnia edycja:
Hejka.

Dominisia ja bym odpuscila.. co za roznica jaki kocyk?? czy w kwiatki czy w misie?? Oskar chlopak 100 % wszedzie na wyjazdy bierze swoj spiwor.. rozowy z dorą :D wyobraz sobie reakcje ludzi :D hahaha. Jedna raz baba mnie zapytala czemu tak?? chlopak z rowym?? wiec jej powiedzialam ze urodził sie z siusiakiem, ale plec sam sobie okresli jakdorosnie :D hahahaha patrzyla na mnie jak na kosmitke hahahaha

umowilam dziś Oskara do okulisty. na 7 pazdziernik. czujecie?? tyle czekac?? bede szukac gdzie indziej. Moze u tesciow jakis dobry przyjmuje. jutro bede podpytam , gotowa jestem isc nawet prywatnie. O bardzo slabo widzi na lewe oczko.

Gorąco u nas. opalilam sie pieknie :) i az dziwne. uczulenia brak. pierwszego dnia upalow mnie wysypalo i tyle. w tamtym roku miesiąc z rumieniem chodzilam :)
chyba ta moja wies dobrze na mnie wplywa :)

i katuje jedną piosenke. No szal.. AFTER PARTY - TYLKO ONA JEDYNA ( OFFICIAL VIDEO ) - YouTube
disco polo, ale zarąbista jest :)

Renata hahahahaha ;) no to fajnie ;) kocyk zostanie. ważne, że się starał, a sam zadzwonił, że widział kocyki i moja mama wtrąciła, że je widziała i, że jest taki ładny dla Małej.. a, że był i miał kasę to powiedział, że kupi. no to co.. stara się przynajmniej coraz bardziej. przywiózł dzisiaj Wici fajną butelkę. z NUKa flexi cup. ze słomką niekapek :-) i pieluchy tez powiedział, że on teraz kupi.. i też jakąś kasę mi dał ostatnio. teraz człowiek pracujący jest, więc może mi pomóc czasem trochę.. :-)

CZESC jestem tu nowa :) ja urodzilam coreczke majac 20 lat :) planowana :):) 27012013278.jpgZobacz załącznik 559256Zobacz załącznik 559257Zobacz załącznik 559258Zobacz załącznik 559259Zobacz załącznik 559260

Załączniki

• 27012013278.jpg
    27012013278.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 29
Hej
Sobota a ja już od 6:30 na nogach bo mały łobuziak ani myślał dłużej pospać, no ale co zrobić, przyzwyczaił się, że mniej więcej o tej godz. wstajemy by Oliwię do p-la zaprowadzić i d*pa:dry:

Paulina
baw się dobrze;-)
23maysuper, że Julka coraz więcej mówi, gratki;-) naprawiaj lapka i wracaj szybko do nas
Renata ja kiedyś założyłam małemu czapeczkę białą z jasno różową otoczką (akurat poprałam wszystkie jego czapeczki) to Oliwia była na mnie tak obrażona, że cały dzień się nie odzywała:-p bo chłopak nie nosi różowego
Liza zdrówka dla synka;-) oby skończyło się tylko na przeziębieniu
Dominisia dobrze, że jednak zostawiasz ten kocyk, doceń to, że K. zaczął się starać ;-)
Klaudia witaj, jestem Aśka mama Oliwki i Damiana

A zaproszenia wybraliśmy te co Oliwce się podobały czyli u-44:tak:

Klaudia moja Julka za 5 dni ma 2 lata ;]
Dominisia zostaw ten kocyk, który kupil K. na pewno przykro mu bedzie jak bedziesz chciala go wymienic
Paulina udanego Panienskiego :-)
Renata pioesenka nawet fajna ;] a co do okulisty to chyba prywatnie bedziesz musiala isc
Asik to Oliwka pewnie zadowolona ze Ona wybrala zaproszenia:-)

Laptop w naprawie .. ciekawe ile mnie to wyniesie ;/

reklama
Klaudia Damian w czerwcu kończy roczek a Oliwka w sierpniu 7 lat;-)
23may i to jaka zadowolona;-)

siedzę z dzieciakami na dworze:tak: zaczyna się chmurzyć trochę..

Do góry