reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej, heh no to zaraz cos tam wrzuce na wątek odpowiedni
Asik tak jak wyzej dziewczyny pisza U44
Dominika oby sie mogl zwolnic, hymm
U mnie Miki pokasłuje, smarka sie... za dlugo byl zdrowy ehhh brak slow doslownie....
Zaraz na dwor wyjdziemy ale narazie za cieplo wiec czekam troszke
Asik tak jak wyzej dziewczyny pisza U44
Dominika oby sie mogl zwolnic, hymm
U mnie Miki pokasłuje, smarka sie... za dlugo byl zdrowy ehhh brak slow doslownie....
Zaraz na dwor wyjdziemy ale narazie za cieplo wiec czekam troszke
Dominisia123
mama Wici <3
ja mam babcie w Gnieźnie, a babcia K. jest całe życie zajęta. w ogródku, na drutach robi, na szydełku i mama K. mówi, że babcia K. juz nie ma nerwów, wyszła z wprawy, nie umie zmieniać pieluch.. ale K. do mnie jedzie już.. z fochem oczywiście, ale mam to gdzieś.
i hit sezonu.! mama K. dziwi się, że nie chce do nich przyjechać
edit.:
K. kupił Małej kocyk, ale nie taki jak chciałam (nie zrozumiał jaki chcę, albo nie znalazł - nie wiem.), materiał ten sam, kolor ten sam, tylko zamiast kwiatków i serduszek są misie. wymienić, czy zostawić i niech się cieszy, że wykazał się jakąś inwencją twórczą i, że mi się podoba i nie muszę zawsze postawić na swoim itd.? no nie jest ten kocyk piękny, a miał być na wyjścia jakieś dłuższe, wyjazdy, czy gdzieś, taki reprezentacyjny bardziej.. jak wymienię to może byc mu przykro, a jak zostawię to nie wiem.. co byście zrobiły.?
i hit sezonu.! mama K. dziwi się, że nie chce do nich przyjechać
edit.:
K. kupił Małej kocyk, ale nie taki jak chciałam (nie zrozumiał jaki chcę, albo nie znalazł - nie wiem.), materiał ten sam, kolor ten sam, tylko zamiast kwiatków i serduszek są misie. wymienić, czy zostawić i niech się cieszy, że wykazał się jakąś inwencją twórczą i, że mi się podoba i nie muszę zawsze postawić na swoim itd.? no nie jest ten kocyk piękny, a miał być na wyjścia jakieś dłuższe, wyjazdy, czy gdzieś, taki reprezentacyjny bardziej.. jak wymienię to może byc mu przykro, a jak zostawię to nie wiem.. co byście zrobiły.?
Ostatnia edycja:
Hejka.
Dominisia ja bym odpuscila.. co za roznica jaki kocyk?? czy w kwiatki czy w misie?? Oskar chlopak 100 % wszedzie na wyjazdy bierze swoj spiwor.. rozowy z dorą wyobraz sobie reakcje ludzi hahaha. Jedna raz baba mnie zapytala czemu tak?? chlopak z rowym?? wiec jej powiedzialam ze urodził sie z siusiakiem, ale plec sam sobie okresli jakdorosnie hahahaha patrzyla na mnie jak na kosmitke hahahaha
umowilam dziś Oskara do okulisty. na 7 pazdziernik. czujecie?? tyle czekac?? bede szukac gdzie indziej. Moze u tesciow jakis dobry przyjmuje. jutro bede podpytam , gotowa jestem isc nawet prywatnie. O bardzo slabo widzi na lewe oczko.
Gorąco u nas. opalilam sie pieknie i az dziwne. uczulenia brak. pierwszego dnia upalow mnie wysypalo i tyle. w tamtym roku miesiąc z rumieniem chodzilam
chyba ta moja wies dobrze na mnie wplywa
i katuje jedną piosenke. No szal.. AFTER PARTY - TYLKO ONA JEDYNA ( OFFICIAL VIDEO ) - YouTube
disco polo, ale zarąbista jest
Dominisia ja bym odpuscila.. co za roznica jaki kocyk?? czy w kwiatki czy w misie?? Oskar chlopak 100 % wszedzie na wyjazdy bierze swoj spiwor.. rozowy z dorą wyobraz sobie reakcje ludzi hahaha. Jedna raz baba mnie zapytala czemu tak?? chlopak z rowym?? wiec jej powiedzialam ze urodził sie z siusiakiem, ale plec sam sobie okresli jakdorosnie hahahaha patrzyla na mnie jak na kosmitke hahahaha
umowilam dziś Oskara do okulisty. na 7 pazdziernik. czujecie?? tyle czekac?? bede szukac gdzie indziej. Moze u tesciow jakis dobry przyjmuje. jutro bede podpytam , gotowa jestem isc nawet prywatnie. O bardzo slabo widzi na lewe oczko.
Gorąco u nas. opalilam sie pieknie i az dziwne. uczulenia brak. pierwszego dnia upalow mnie wysypalo i tyle. w tamtym roku miesiąc z rumieniem chodzilam
chyba ta moja wies dobrze na mnie wplywa
i katuje jedną piosenke. No szal.. AFTER PARTY - TYLKO ONA JEDYNA ( OFFICIAL VIDEO ) - YouTube
disco polo, ale zarąbista jest
Dominisia123
mama Wici <3
Renata hahahahaha no to fajnie kocyk zostanie. ważne, że się starał, a sam zadzwonił, że widział kocyki i moja mama wtrąciła, że je widziała i, że jest taki ładny dla Małej.. a, że był i miał kasę to powiedział, że kupi. no to co.. stara się przynajmniej coraz bardziej. przywiózł dzisiaj Wici fajną butelkę. z NUKa flexi cup. ze słomką niekapek :-) i pieluchy tez powiedział, że on teraz kupi.. i też jakąś kasę mi dał ostatnio. teraz człowiek pracujący jest, więc może mi pomóc czasem trochę.. :-)
klaudia201992
Początkująca w BB
CZESC jestem tu nowa ja urodzilam coreczke majac 20 lat planowana
Zobacz załącznik 559256Zobacz załącznik 559257Zobacz załącznik 559258Zobacz załącznik 559259Zobacz załącznik 559260
Załączniki
Hej
Sobota a ja już od 6:30 na nogach bo mały łobuziak ani myślał dłużej pospać, no ale co zrobić, przyzwyczaił się, że mniej więcej o tej godz. wstajemy by Oliwię do p-la zaprowadzić i d*pa
Paulina baw się dobrze;-)
23maysuper, że Julka coraz więcej mówi, gratki;-) naprawiaj lapka i wracaj szybko do nas
Renata ja kiedyś założyłam małemu czapeczkę białą z jasno różową otoczką (akurat poprałam wszystkie jego czapeczki) to Oliwia była na mnie tak obrażona, że cały dzień się nie odzywała bo chłopak nie nosi różowego
Liza zdrówka dla synka;-) oby skończyło się tylko na przeziębieniu
Dominisia dobrze, że jednak zostawiasz ten kocyk, doceń to, że K. zaczął się starać ;-)
Klaudia witaj, jestem Aśka mama Oliwki i Damiana
A zaproszenia wybraliśmy te co Oliwce się podobały czyli u-44
Sobota a ja już od 6:30 na nogach bo mały łobuziak ani myślał dłużej pospać, no ale co zrobić, przyzwyczaił się, że mniej więcej o tej godz. wstajemy by Oliwię do p-la zaprowadzić i d*pa
Paulina baw się dobrze;-)
23maysuper, że Julka coraz więcej mówi, gratki;-) naprawiaj lapka i wracaj szybko do nas
Renata ja kiedyś założyłam małemu czapeczkę białą z jasno różową otoczką (akurat poprałam wszystkie jego czapeczki) to Oliwia była na mnie tak obrażona, że cały dzień się nie odzywała bo chłopak nie nosi różowego
Liza zdrówka dla synka;-) oby skończyło się tylko na przeziębieniu
Dominisia dobrze, że jednak zostawiasz ten kocyk, doceń to, że K. zaczął się starać ;-)
Klaudia witaj, jestem Aśka mama Oliwki i Damiana
A zaproszenia wybraliśmy te co Oliwce się podobały czyli u-44
klaudia201992
Początkująca w BB
ile maja wasze pociechy?
Klaudia moja Julka za 5 dni ma 2 lata ;]
Dominisia zostaw ten kocyk, który kupil K. na pewno przykro mu bedzie jak bedziesz chciala go wymienic
Paulina udanego Panienskiego :-)
Renata pioesenka nawet fajna ;] a co do okulisty to chyba prywatnie bedziesz musiala isc
Asik to Oliwka pewnie zadowolona ze Ona wybrala zaproszenia:-)
Laptop w naprawie .. ciekawe ile mnie to wyniesie ;/
Dominisia zostaw ten kocyk, który kupil K. na pewno przykro mu bedzie jak bedziesz chciala go wymienic
Paulina udanego Panienskiego :-)
Renata pioesenka nawet fajna ;] a co do okulisty to chyba prywatnie bedziesz musiala isc
Asik to Oliwka pewnie zadowolona ze Ona wybrala zaproszenia:-)
Laptop w naprawie .. ciekawe ile mnie to wyniesie ;/
reklama