reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A wiec witam ponownie , dzisiaj rano bylam u ginekologa. zrobil usg do pochwowe i jest maly pecherzyk w macicy co spowodowalo zatrzymanie miesiaczki ale zarodka nie widac :p i kazal mi przyjsc za miesiac aby zalozyc karte ciazy :p

Kajtek Powielam pytanie Lizy sprzed kilkunastu dni czy na prawdę jesteś w ciąży czy to znowu prowokacja bo bo ostatnich newsach na tym i innych forach jesteś mało wiarygodna

niestety z tym nie robie sobie jaj ,,,, bylam u ginekologa ... czy to mozliwe ze mam w sobie tylko puste jajo skoro nie bylo widac zarodka?? bardzo sie o toboje ale jak nie jestem wiarygodna to dowidzenia... szkoda :(

cześć Dziewczyny ;) nie mam ostatnio czasu :(

Kajtek i po co foch.? trochę jak dziecko ;P leżałam w szpitalu z dziewczyną, która miała pusty pęcherz płodowy niby na początku, a później się wszystko ładnie rozwinęło..

Hejka :D Jaka piekna pogoda :) upaly niezle sie szykuja. Zastanawiam sie czy nie leciec na tydzien do A. ale sama niestety. Boje sie troche Niki zostawic :D Chociaz mama jest chetna do zostania.

Dominisia ja ostatnio mam brak czasu na WSZYSTKO :)
Kajtek no coz, z tego co widze to dziewczyny wiedza o tobie co nie co i trudno wierzyc :)

Paulina ja Wicię zostawiłam raz na 3 dni i bardzooooo tęskniłam ;P
Kajtek jak będziesz na 100% pewna to wtedy pisz. ;P

czuję się stara. czekam na dowód. 3 tygodnie. idę myć kłaki i jadę do miasta.

My wczoraj byliśmy na wsi Natalia się wyszalała .. Jak już maszeruje jak ją trzymam za rączki ..:shocked2: Zazdroszczę dziewczyną które mają swoje podwórko , coś wspaniałego jak się ma dziecko .. :happy2: Robie dziś zupe szczawiową .. ;P

Hejka

Dziewczyny jak tam matury? napewno zdacie takze sie nie przejmowac ;-)

Ja normalnie pisałam nie przerywalam szkoly :p

kajtek sorrka ale po tym co keidys nawyrabialas niewiadomo czy ci wpolczuc czy cos wrecz innego...

U nas od dwóch dni piekna pogoda ,ale na sloneczku tylko do 10 sie da wytrzymac potem w domku siedzimy i kolo 16-17 wychodzimy :p dzieciaki szaleja na rowerach po podwórku no i ogolnie jest ok, ja sie opaliłam juz ładnie :) ale ponoc od soboty ochlodzenie lekkie :p ehhhh
nie pamietam co mialam jeszcze pisac....

reklama
Paulina tak na forum ogólnym gdzie każdy ma dostęp to może nie będę pisała :p
Ja akurat nie wiem o co chodzi z kajtkiem...
Dominisia lubisz mówić do małej Wicia? Moja córa tez ma na imię Wiktoria i mówimy do niej po prostu Wiki, ogólnie to ja byłam przeciwna temu imieniu no ale teściowa i mąż skutecznie mnie załatwili i jest Wiktoria :)
Liza no ja jestem trochę podłamana bo matura poszła mi kiepsko i teraz modlę się o te 30% a jeszcze ustne są...Jak ja chcę żeby to już się skończyło

Do góry