HELLO DZIEWCZYNY!!! WROCILAM
;D
na wiosce od piatku bylam i neta brak
No coz, z A. juz w porzadku haha :-) kosa minela wraz z przyjazdem. W piatek pojechalismy na wioske i dopiero dzis wrocilismy. W sobote wzielam mała na meczyk, potem zostala z A., mial ja przebrac, dac jesc i do spania, a zrobila mu taka awanture ze masakra
kumple czekali na niego na tarasie a on ponad godzine z nia walczyl. Wiedziala kiedy sie awanturowac, jestem z niej dumna
w niedziele bylismy na komuni, jedzenie takie se
A no i wczoraj bylam zalatwic paszport. Otoz nasze panstwo jest nienormalne!!!!
Nie wywioze dziecka z kraju, bo moja mama jest opiekunem prawnym ustanowionym przed USC a nie przez sad. No jaja normalnie. Paszportu nie wydadza, dopiero sie sadzic. W czerwcu skladamy pozew o ustalenie ojcostwa A. i juz bedzie po problemie, moja mama stwierdzila ze nie ma sensu zeby ona byla prawnym opiekunem, jak A. moze byc i to nawet lepiej bo nie bedziemy musieli jej ciagnac za soba wiecznie. I przy dobrych wiatrach polecimy do Sztokholmu dopiero we wrzesniu.. A i najlepsze bylo to ze Urzedniczka myslala ze JESTEM ZONA MOJEGO TATY
A. dzis polecial, nastepny przylot na wesele
1 czerwca
i mamy umowe z A., on obiecuje ze odizolujemy sie od Cizi i jej meza (kuzyna A. o ktorym wam juz opowiadalam) a ja nie bede sie oddzywala na temat tego ile wypije
Dominisia Milo ze o mnie pamietasz
Co do zasilkow, ja tez pobieram. Rodzinne i samotna/nieletnia matka
250zl miesiecznie. No ale jak na A. przejdzie Niki to nic nie dostane bo A. zalozyl ostatnio firme. SPOZNIONE ZYCZENIA URODZINOWE!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!!
wikiriki witaj
PRZEPRASZAM ZE WSZYSTKIM NIE ODPISALAM, NADROBILAM ALE ZAPOMNIALAM