reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aj no i mam zgagę ale w końcu sama chciałam :|
no a jak tu nie skusić się na babcinne pierogi :)

23may- no więc tak...
W tym roku skończę 19 lat, niestety musiałam opuścić szkołę gdyż na początku 11 tygodnia miałam zagrożenie poronieniem i musiałam dużo wypoczywać :|
jestem zaręczona i w przyszłym roku planujemy ślub cywilny , no i Nasz Aniołek jest planowany i bardzo wyczekiwany , staraliśmy się o Niego ponad pół roku i już traciliśmy nadzieję a tu proszę nagle 2 kreski :)
Wiem że 19 lat to ktoś pomyśli sobie że głupia i młoda ale ja jestem bardzo odpowiedzialna i już poukładałam swoje życie tak aby mieć dziecko:) no to tyle :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej;-)
U nas jako tako. Mala glodomora ciagle by chciala przy cycu byc az meczace to jest. Wiem ze tak na poczatku musi byc bo musi sie unormowac wszystko noo ale kurde nawet do wc mi nie.da pojsc bo ja odloze polezy lub niby spi a za chwilke ryczek;-)
Bylismy dzis zarejestrowac ja do lekarza bo mamy tu 2 ulice od domu i z powrotem prawie bieglismy bo tak krzyczala bo do cyca chciala a przed wyjsciem godz siedziala.przy nim. Dzis zaliczyla spacerek. Kupilismy jej monia bo nawet na spacerek sie nie bedzie dalo wyjsc bo bedzie chciala ciaglr cycu. A tymbardziej ze jutro mamy rejestrscje i odebranie certyfikatu urodzenia az sie boje tego jutrzejszego dnia bo bede sie stresowac. Mialam sobie skore jutro kupic ale wiem ze pewnie sie nie da i dalej bede jak obdartuch hehe. Dzis zalozylam leginsy te co mialam jak z brzuchem chodzilam ale.sie dziwnie czulam heehe;-)

Ja juz szybko sie wykapalam poki glodomora zasnela i leze chwile sobie;-)
Mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza. Bo wczoraj o 11 sie obudzila i do 2,30 co chwilke na cycolka. A jak zasnela to ja sie rozbudzilam hehe;-)

Paula witaj . Gratuluje ;);-)

Ja też was zaniedbuję ostatnio. Ale pogoda jest to korzystamy . w week podobno burze .. Ale no musi kiedyś spaść i deszcz :tak: Moja alergia mnie dopada , oczy bolą :eek:

23may butki fajne :)

Paulinka moja siostra ma 14 lat. ja kupiłam Małej emolium, wcześniej miałam próbek dużo i jak mi się płyn kończył to brałam i trochę pomagało.
Paula witaj ;) bo ja wiem, czy głupia.. ja miałam 16 lat jak zachodziłam w ciążę z "jak będzie to ok, a jak nie będzie to też ok". nie staraliśmy się na siłę, ale też nie zapobiegaliśmy.

dzisiaj są urodzinki mojego braciszka ;) trzecie ;) więc zamieszanie w domu od rana ;)

K. mi dzisiaj zrobił bardzo dużą przykrość. robi w sobotę 18 u niego w pokoju. będą siedzieć do bóg wie której, więc nie jestem zaproszona, bo nie mam z Wicią gdzie spać. bardzo mi przykro. aż mi się płakać chce.. mama kłóci się ze swoim facetem i z moją siostrą, bo nic nie chcieli pomóc przy urodzinkach Konradka, ale na żarcie pierwsi poszli. same wszystko robiłyśmy z dzieciakami uczepionymi do nóg.

Dominisia123- no to fajnie:) a ile Twoje Maleństwo ma już?
Ja nie mogę się doczekać kiedy swoje po raz pierwszy zobaczę i przytule :) ma być synek z czego jesteśmy bardzo zadowoleni, tylko jedyna rzecz jaka mnie przeraża to poród- niewiem czy sobie poradzę, czy będę potrafiła przeć no i czy naprawdę jest aż tak strasznie

Paula ja zaszlam w ciaze pol roku przed 16 urodzinami. Kazdy porod jest inny, mozesz miec latwy jak Dominisia czy wampi a mozesz miec mega trudny i meczyc sie nawet dobe. Ja mialam CC za ktore zaplacilam bo tak sie porodu balam.
Dominisia okres buntu przechodzi. Do mojej 18 jeszcze ponad rok ale ja nie chce robic nic wiekszego. Moze A. mi cos wykombinuje bo on cisnie zebym impreze zrobila. // A nie przejmuj sie nim. Niech sie w cztery litery pocaluje.// A tak pozatym to mozesz przeslac jakas salatke bo mam smaki :D Ja to zawsze chodze na smakach przed @ i w polowie blistru tabletek.
Milenka ja tez was zaczne zaniedbywac jak na wies pojedziemy. Bo tam to caly czas na polku, a w Krk to mi sie na bloki juz patrzec nie chce ;-)
23may czego nie robi sie dla pieknych butow :)

reklama
Do góry