reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej;-)
U mnie wsioo okk:D
Moja kolezanka urodzila dopiero dzis po 5 rano sie nameczyla ale o szczegoly nie chcilam wypytywac bo napisala mi godz po porodzie wiec podpytam pozniej. ;-)
Normalnie jej zazdroszcze:p kurdee najgorsze jest czekanie no ale coz..
A pachwiny i krocze to tak bola ze nie mam sily z lozka sie podniesc ehhh...

Dzis na obiadek robie nalesniki z parowka i serem;-)
Pogoda nawet nawet dzis. Musze sie ogarnac i na jakis spacerniak isc;-)

reklama
Hejka

My juz dzis spacer zaliczylismy, w domku mam sprzatniete :tak:
magda no to teraz kolej na ciebie, pewnie w tym tyg bedziesz miala poród za soba :tak:

O jak chcecie to na pw podajcie namiary na FB ;) hehe
Oby czesciej taka pogoda, choc wiaterek mocno dzis wieje :p i sloneczko sie chowa :dry:

Happy- wszystkiego dobrego dla Denisa;-))
Liza- trzymam cie za słowo:D hehe;-)

Mój T to wyczytuje na forum co zrobić, domowe sposoby na wywołanie porodu:D zabawny przy tym jest:p Bo jak jest w pracy to dzwoni i mówi: Czytałem, że.. albo na takim jednym forum ktoś sie tam wypowiadał haha:D

Jakiegoś nerwa dziś mam.. do tego te głupie gadanie współlokatorki..: Boże ty to jak słoń bedziesz chodzić 24 msc;/ albo ide a taa jeju ty juz ledwo łazisz, wez urodź... Rodzisz? Ja pierdziele mam dosc jej..;/

Dziewczyny pomóżcie!!! Damian od tego czasu co go brzuszek bolał w ogóle nie chce jeść obiadków, zupek... spróbuje, wypluje i zaciska ustka:-( mleko czy kaszkę zjada z apetytem. Próbowałam już chyba wszystkiego by go zachęcić ale nic nie pomaga... Może Wy macie jakieś pomysły???

Magda na pewno na dniach urodzisz... cierpliwości;-)

Dziękuję za życzenia dziewczyny.....
Wstyd mi bo ostatnio strasznie was zaniedbuje:zawstydzona/y: Ale doba ma tylko 24h a roboty mam na 30h dziś na nogach od rana jestem i z niczym się nie wybabiam

Asik- teraz moja cierpliwosc przechodzi probe:D musze byc cierpliwa jak nigdy hehe:D Jak patrze na fotke kolezanki ktora dzis rano urodziła a jeszcze wczoraj malutka miała w brzuchu to jej MEEEGA zazdroszcze:D Co do jedzonka ja jeszcze sie nie znam wiec nie bardzo moge pomoc..
Happy- spokojnie, wszystko rozumiemy.. sa ciezkie momenty.. A wy dzis chyba jakas imprezke macie malego tak? Jesli tak to udanej zabawy;-) Bo cos mi sie kojarzy;-)

Miałam isc sie przejsc noo ale oczywiscie pogoda lubi psuć wszystko;/

Magda-imprezkę mamy dzisiaj i jutro, dzie przyjadą rodzice S. jego babcia i siostry z dziećmi, a jutro znajomi z synkiem o 3m ml8dużym od Dennisa :) już mam posprzatane i sternika się pieczę, tort odebrałam wczoraj, nie robię dużej imprezy bo za 2 tyg. Chrzciny więc dziś tylko kawa i słodycze

Magda weź się nie przejmuj ..
Asik Niestety Ci nie pomogę .. Moja słoiczków nigdy nie lubiła . Jedynie , banan, jabłko . I obiad mój z talerza po troszku .. ; ))
Happy Spokojnie , nie zapominamy o Tobie .. Każdy rozumie że masz prace, dziecko , i dom ... Internet ostatni w kolejce ... ;P

U mnie Siostra P siedzi ..

reklama
Własnie wrocilam z P ze spaceru z malutka, troche ja wymeczylismy bo na nogach jej kazalismy chodzic. Do tego zakupy zrobilismy w Tesco troszeczke zmeczona jestem a tu jeszcze sprzatanie i kolacja mnie czeka.

Mamuski z Katowic i okolic gdybyście chcieli coś z katalogu avonu to zapraszam do mnie:):)

Ostatnia edycja:
Do góry