reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja w poniedzialek zabieram mala do Olk. mam nadzieje ze bedzie grzeczna , inaczej Milena zobaczy prawdziwego diabelka ;p
Ty już się tak nie przyjmuj , moja płaczliwa przez zęby od wczoraj więc to prędzej Natalia pokaże jaka jest ''grzeczna''

hejka :) widze ze znajomosci przenosza sie do reala, suuuuuper :)
Przenoszą ... My z Kasią się już widzieli , teraz czas poznać nasze córy ze sobą :-D Widzę że 23may tak samo się stresuję że dziecko da popalić haha ... A do Krakowa też mamy blisko . ;-) Choć teraz z dzieckiem to się nie jeździ , ale kiedyś czemu nie ? Znajoma już mnie męczy żebym z Natalią do Krk przyjechała na spacer , bo ona też ma córkę w wieku twojej ;))

witam wszystkie młode mamy :)
Witaj .

No a co u nas ? Natalia płaczliwa przez te zęby , ale jeden jest już praaaawie na zewnątrz . :baffled: No i Natalii chyba wdał się nawyk samochodzikowy :-D:-D Kuzyni jej samochody pokazali że musiałam jej jeden zabrać do domu :szok: Byliśmy wczoraj z kuzynami na spacerze . Poszliśmy na plac to siostry dzieci cały plac zajęli hehehe... I 3latek do mnie tak :
Michał : Ja chce do pseckola
Ja : To czemu nie chodzisz do przedszkola?
Michał : Bo tseba mieć 3lat
Ja : a ile masz?
Michał : No tsy, ale ta moja mama mnie nie chce oddać .

23may Jak chcesz wezmę siostry syna na plac to się może będzie bawić z Julką ??

Milena no jak sobie poradzisz z 2 to oki ;p a dawalas natalce gryzaczek z lodówki? julce pomagalo ;]

angi1991 witaj ;)

my juz po spacerze, Adrian wzial mala do sklepu i wrócili z dwoma pilkami, tablica i tym do robienia baniek hahaha aaa i jula kupila jeszcze aromat waniliowy bo w ladnej butelce byl:laugh2: policzyla wszystko co sie dalo ;p
w nocy mielismy koszmar.. wstała o 23 i ryk, mleka nie chciala pic nie.. dopiero o 2 zasneła ze zmeczenia. ;/

23may może coś ją bolało ??? MIchałek jest grzeczny ...Zapytam dziś siostry czy mi go da ...Ale zapewne tak bo odpocznie od jednego ;) Adrian rozpieszcza ;))

Damian słoiczków w ogóle nie je, od początku sama gotowałam. Teraz to już jadł prawie wszystko co my i potrafił zjeść na prawdę sporo.... i nagle du..a

Magda i co, rozkręca się cosik?
Happy udanej imprezki
Angi, Alice witajcie
23may współczuje nocki
Milena no Michałek ma 'baldzo niedoblom mamę' jak go nie chce oddać

Dobra, idę dać małemu obiadek... może zje chociaż troszkę

Hejka :)

Angie, Alice witam
Dominisia no coz, ja chcialam nad moze jechac w wakacje ale moj sie uparl na Mazury.. Ale i tak watpie ze pojedziemy :) bo A. chce kupic auto, a jak kupi to wtedy z kasa nie wyrobimy, a znowu jak nie kupi to nie mamy sie czym pchac bo do bagaznika naszego Golfa (do ktorego ja dostaje kluczyki na 18 :-D:-D) zmiesci sie jedynie wozek. Rodzice maja wieksze auto ale ja sie boje nim jezdzic bo ma za duzo mocy :)-D:-D:-D) i A. jezdzi jak szaleniec.
Asik i jak tam?? Je??
23may dlatego jak Nikola bedzie starsza to do skepu jej nie wezme :-D
Milena autobusem nie ma sie co pchac z naszymi malymi rozrabiakami, co innego jakbym miala prawko to moglabym podjechac, no ale do tego jeszcze niestety ponad rok.

EDIT
A. mi wlasnie sms napisal "bylismy na boisku ale zajete. Ledwo co sie cieplo zrobilo a szczymryje juz sie wykluly" hahahahha

reklama
Hejka
Angie i Alice witam Was:):)
Moja Wiktoria dzis sie bawi na calego od rana biega z pilka i wola papa. Siostra przyjechala bawi sie z mala i po obiadku idziemy na dwor znowu wymeczyc. Kurcze wczorajj poszla spac po 23 myslalam ze udusze. Ten 4-godzinny spacer nie wymeczyl jej wcale

Do góry