Ok witam po świętach . Kupiłam dziś spacerówkę . Nie tą co miałam kupić bo sprzedawczyni stanowczo mi odradziła ( że są tylko ładne ) a reklamacje po miesiącu używania bo kółka odpadają . To ja dziękuję . Nie mam jakiegoś pięknego , ale póki co wydaję się bardzo wygodny . Potem wstawię fotkę jaka Natka w nim zadowolona ;P Co jeszcze u nas .. Mamy nowego lokatora rybke - Zennusia ( P sobie nazwał haha ) .. No i już oficjalnie mam chrześniaka , też wam fotki wrzucę z chrztu później Jak Natalia się uśpi już .
A co do zeszłorocznego lata i postów Renaty.. Vi faktycznie było tego trochę na temat sąsiadek, matek blabla ... Bo dziecko samo , bo matka robiła źle , to sam na rowerze itd . No i z postów można było wywnioskować '' Wszyscy źli , źle pilnują , źle wychowują a ja taka zaradna, dzieci wychowane na 6 z plusem , nie biegają samopas itd'' Ale było minęło .. może nie wracajmy
No to spaaaadam , i wejdę wam fotki wrzucić ;P
A co do zeszłorocznego lata i postów Renaty.. Vi faktycznie było tego trochę na temat sąsiadek, matek blabla ... Bo dziecko samo , bo matka robiła źle , to sam na rowerze itd . No i z postów można było wywnioskować '' Wszyscy źli , źle pilnują , źle wychowują a ja taka zaradna, dzieci wychowane na 6 z plusem , nie biegają samopas itd'' Ale było minęło .. może nie wracajmy
No to spaaaadam , i wejdę wam fotki wrzucić ;P