reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ok witam po świętach . Kupiłam dziś spacerówkę . Nie tą co miałam kupić bo sprzedawczyni stanowczo mi odradziła ( że są tylko ładne ) a reklamacje po miesiącu używania bo kółka odpadają . To ja dziękuję . Nie mam jakiegoś pięknego , ale póki co wydaję się bardzo wygodny . Potem wstawię fotkę jaka Natka w nim zadowolona ;P Co jeszcze u nas .. Mamy nowego lokatora rybke - Zennusia ( P sobie nazwał haha ) .. No i już oficjalnie mam chrześniaka , też wam fotki wrzucę z chrztu później Jak Natalia się uśpi już .

A co do zeszłorocznego lata i postów Renaty.. Vi faktycznie było tego trochę na temat sąsiadek, matek blabla ... Bo dziecko samo , bo matka robiła źle , to sam na rowerze itd . No i z postów można było wywnioskować '' Wszyscy źli , źle pilnują , źle wychowują a ja taka zaradna, dzieci wychowane na 6 z plusem , nie biegają samopas itd'' Ale było minęło .. może nie wracajmy :-D:-D

No to spaaaadam , i wejdę wam fotki wrzucić ;P

reklama
Vi a co ty sie tak oburzasz ze napisalam ze tobie cos w moich postach nie pasowalo?? az takie bolesne to jest?? I pytalam kiedys i pytam teraz gdzie i kiedy napisalam ze wszyscy inni zle coś roboią a ja taka super jeste ze tylko chwalić i podziwiac?? no gdzie??
Nie oburzaj sie tak. Forum chyba pop to jest ze mozna pisac co sie chce. zadnej zbrodni nie popelniam pisząc ze moim zdaniem ktoś z dziecka kaleke robi bo coś tam cos tam. Moge tak to odczuwac i moge to pisac. no!

tobie tez moze wiele rzeczy nie odpowiadac czy mogą cie w oczy gryzc i komentujesz to. a np moglabys sie ugryzc w jezyk. No ale nie robisz tego i nikt afery nie robi.

i wiecej nic w temacie.

Witam po świętach :)
Widzę tu jakieś sprzeczki ale nie będę się wtrącać...
Milena-gratuluję chrzesniaka:)
Inka-sliczny chłopiec:)

My mamy trzeci zabek, dolną prawą dwójkę..., a ogólnie to nic nowego..wczoraj byliśmy na małych zakupach

renata szczerze to ja dawno zapomniałam o tym co kiedyś paplałas na forum :-p hahah
ale widac Ciebie musiało boleć że po takim czasie nagle Ci sie przypomniało że akurat ja napisałam ze objeżdzasz ludziom dupe .... :-p
taka była prawda bo inaczej nie pisałabym tego na forum
mnie nie boli..bo nie ma co :D
poszukałam tego specjalnie żbey Ci przypomnieć że nie oburzyło mnie to że piszesz ze 4 letnie dziecko siedzi w pampersie czy ssie smoczka ...
tylko wtedy mnie oburzało to ze na każdym kroku ktoś Ci nie pasował.. no gdzie .. w prawie każdym Twoim poście hahah
ogólnie dobrze wiesz że wtedy już po prostu nie dało sie czytać tego jak non stop na kogoś nagadujesz...
sama przyznałaś rację że postarasz się pohamować ,.... a można Twoje posty poczytać może dla Ciebie to nie jest obrabianie dupy ale dla innych tak i wszedzie podkreslałas że Twoi tak zajebiście wychowani a inni nie.... zresztą w tamtych postach Ci wyjaśniałam nie będe się powtarzać bo mi się nie chce :-p

aha i nie wiem gdzie w moim poście jest choć szczypta oburzenia.. wręcz usmiechnięte minki :-)

a ciśnienie mi tylko podniosło to że podpinasz mnie pod jedną wypowiedź ... pod którą akurat wtedy się nie wypowiadałam .... a to było chyba to włansie ze strony 6683
więc jak piszesz coś na mój temat to najpierw to sprawdź a dopiero pisz .i z dokładnością :-) w innym wypadku to się nawet na mój temat nie wypowiadaj :-)

miłego dnia :D
i nie będe starymi smieciami zamęcząc wątku .. i się mieszała w czyjeś poltkarskie zycie .. tylko mnie tdo tego nie mieszać i nie przypinać mojego nicku do spraw z którymi nie mam absolutnie nic wspólnego :D

Ostatnia edycja:
Milenka wstawiaj zdjatko Natali :-) sliczna dziewczynka
Madzia widze ze chcesz ja juz wypchac:D ja na koncowie mialam dosc brzucha.
inka jaki maluszek :-)
Vi, renata nie bulwersujcie sie tak :-)
Happy gratuluje zabka, u nas pustka

My juz w domciu. Czuje sie tak zle ze masakra jakas, spalam cala noc i pol dnia, Nikole babcie bawily a ja usypiam na siedzaco.. na dodatek przez zmiane czasu chodzi spac o 21 a nie 20.. Zaraz mi jeszcze brzuch rozniesie.
PS pisze z tel wiec za jakiekolwiek bledy przepraszam

Happy żadna sprzeczka wyrażają dziewczyny swoje zdanie ;))
RenataT owszem nie napisałaś że wszyscy źli a ty super ale tak jak napisałam wyżej z twoich postów można było wywnioskować jedynie że Wszyscy źli , źle pilnują , źle wychowują a ty taka zaradna, dzieci wychowane na 6 z plusem , nie biegają samopas , no idealna ..

No to macie kilka zdjęć ..
To Natalii przyjaciel) DSCF0859.jpg
Tu jajo ze święconki Natalii ;))DSCF0759.jpg
Wózkiem po domu , trzeba było przetestować :)DSCF0862.jpg
Mój chrześniak malusi ;**DSCF0797.jpg
Troszke zabawy DSCF0820.jpgDSCF0833.jpg
I Natalia wszystko olała bo dorwała telefon ;P)DSCF0838.jpg

Załączniki

• DSCF0859.jpg
    DSCF0859.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF0759.jpg
    DSCF0759.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF0862.jpg
    DSCF0862.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF0797.jpg
    DSCF0797.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF0820.jpg
    DSCF0820.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF0833.jpg
    DSCF0833.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF0838.jpg
    DSCF0838.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF0842.jpg
    DSCF0842.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 39
Milena-Natalka jak zwykle śliczna, chrzesniak też niczego sobie, rybka to fajna sprawa też kiedyś miałam a wózek mi się akurat podoba.... jaki to model?
Ją jem sobie nachosy z dipem serowym

paulina ja sie nie bulwersuje :-) póki co jestem spokojna i opanowana :-) ale nie lubię jak ktoś mnie przypisuje tam gdzie się nie wypowiadałam :-)
wypowiadałam wię z winnym momencie .. i to pokazałam Renacie ;-) dla mnie temat skończony o ile Renata nie ma już nic do powiedzenia :-p
zbulwiesowanej to nie chciałabyś mnie widzieć :-p heheh

a naprawde wkurzające jest że w miejscu gdzie ja tylko zapytałam czy to jej kolezanaka.. Renata napisała teraz że ja się oburzałam .... czyli jeszcze raz tu : jak Renata pisała o wspomnianej ostatnio 4 letniej dziewczynce ze smokiem i z pampkiem
a stronę dlaje moje pytanie : " renata a to Twoja koleżanka? "
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...zle-i-obecne-watek-glowny-3091/index6682.html
a pytanie to zadałam dlatego bo juz mi się nie podobało ze kolejną osobę objeżdża ...
a ona teraz wam pisze że ja się oburzyłam .... oburzyłam się duuuużo później .. jak dalej obgadywała kolejne "znajome" i "sąsiadki"

Milena ale super focie :-) jak zawsze !

Ostatnia edycja:
Vi tylko jedno jeszcze raz napisze.. uczepilas sie wtedy ze kazdą kolezanke, wszystkich dookola widze. Pytalas czy to koezanka czy kto dla mnie napisalam ze znajoma ( moze i na odwrot ) . non stop wtedy pisalam o jednej osobie.. wiec nie pisz ze kazdego obgaduje. Moje plotkarskie zycie cie nie interesuje ?? super. bo interesowac powinno tylko mnie.
A o oburzenie mi chodzi teraz, nie jakies kiedyś. Wspomnialam w poscie do ( chyba ) Dominisi ) ze kiedys ci nie odpowiadalo moje objezdzanie innych. I wiecej nic nie napisalam. nic nie bylo wspomniane ze ty cos powiedzialas, nie powiwedzialas, czy chcialas powiedziec. DLa mnie obgadywanie to troszke coś innego nic kilka postów na forum o 4 latce w pampersie, smoku , nie potrafiącej chodzić po drabince, czy po schodac...
No ale to dla mnie. dla was moze być inaczej.
A i ze wszyscy wkolo wnioskują jaka to ja super jestem. Z innych postów dziewczyn tez to mozna na ich temat wywnioskowac. I co?? i NIC. ja za idealną sie nie uwazam, a ze ktoś tak rozumie moje posty.. no co ja na to poradze.?? twoje wypowiedzi np ( nie pisze ze tak jest ) tez mogą wielu osobom sie nie podobac, z roznych powodów, ale forum mi sie wydaje ze po to jest, ze kazdy ma prawo pisac co chce ( o ile sie innych nie obraza ). No i tyle w temacie..
Lubie tu czytac, pisac.. a jak są klutnie, slowne przepychanki robi sie jakos niefajnie.

Happy gratuluje ząbka.

Paulina i wy doczekacie sie ząbali..

zaraz chlopaków trzeba do szkoly powyprawiac.A O twardo spi i ani drgnie :)

reklama
Happy baby design PONY .. Powiem Ci że ten co chciałam ( bertoni foxy ) stanowczo odradziły , ze koła odpadają ...no i byłam z Siostry synem ( 14miesięcy) to ledwo w niej usiadł .. a ja planuję żeby był dobry tak do 2 lat . Gratuluje ząbków . my czekamy na kolejne :))

Renata uczepiłaś się Vi ...Każdy z nas w zeszłym roku miał tego ''obgadywania'' dość . Napisałaś raz o dziewczynce w pampku i smoczkiem w buzi , spoko ... ale wracałaś do tematu zbyt często . Bo to bo tamto , no jak mozna tak dziecko wychować ? jak moze miec pampersa ? jak moze doić smoczek ?? Jak można same dziecko puścić czy coś .. Przy czytaniu twoich postów wychodziłaś na IDEAŁ jakich nie ma.
A co do postów innych dziewczyn ... nie porównuj , bo pisząc że były na spacerze , czy kupiły zabawkę , czy odpieluchowały dziecko - owszem można wnioskować że są SUPER ...ale ty nie tylko pisałaś co ty zrobiłaś dobrze , ale też co inni zrobili źle = no bo jak można ??

Dla mnie koniec tego tematu .... Było minęło . Skończyło się obgadywanie ;PP :tak::tak: Ale mi mięsko miedzy zęba wpadło i mnie boli jak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry