reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata super by datę miała;)

Kojotek witaj:)

Maleństwo gratuluję ząbków:)

My to się poznaliśmy tak że koleżanka C przyprowadziła do akademika stwierdziłam co za debil. Potem okazało się że studiuje ze znajomym od nas z miasta i tak zaczęliśmy imprezować we 4kę to jakoś pod koniec września było. Rocznice zawsze obchodzimy 25 listopada w moje imieniny jakoś tak obraliśmy:) A zaszłam w ciąże 4 stycznia:) Potem równo 9 miesięcy 4 października urodziła się Dominika, ślub wzięliśmy jak miała 10 miesięcy 8 sierpnia;)

Magda ja miałam zgagę więc mnie budziło. A co do czopa mi zaczął w dzień porodu odchodzić i było różowy

Ewi
raczej nie za wcześnie jeżeli po tym nie ma problemu z brzuszkiem to ok przecież są kaszki/kleiki po 4 miesiącu

Milena moja była na samym cycku nie licząc dosłownie kilku razy mm ale to jak była mała i wtryniała równo. Jka była taka jak Twója to juz zupki gotowane na fest jadła bo pod koniec kwietnia wylądowałam z nia w szpitalu bo mi blender smar wywalał

reklama
Renata u nas w sumie psulo sie od urodzin drugiego dziecka tylko ze to jakos tak kleciło sie do przodu, ja wierzylam mu ze sie zmieni, a tak naprawde to wszytsko co robil, jak traktowal, ioj sporo tego choc nie mówie z eja tez bez winy zeby nie bylo :p wina zazwyczaj obustronna :p
No i tak we mnie uczucia wygasly i dlugo sie zastnawialam co i jak zrobic.... bo to ciezka decyzja a dla dzieci nie chcialam tak dalej zyc bo to nie bylo zycie gdzie mieli zapewnione wszystko :p

Dzieciaki spią...
W domu cisza....
:-D bede ogladac chyba tvn :p
branoc :)

Kasiek szybko sie pobraliscie :)) My dopiero planujemy na sierpien 2014, ale watpie zeby sie udalo bardziej obstawiam ten 2015. Marze o tym zeby corka niosla nam obraczki do oltarza :-)
Liza nie wiem czy sie juz przedstwialam, ale nie kojarze :D Wiec witam sie, mam na imie Paulina w lipcu skoncze 17 lat i mam corke ktora ma 5 miesiecy :)) A twoj byly maz mial kogos na boku? Przepraszam ze pytam, czysta ciekawosc :tak: jesli nie chcesz nie odpowiadaj oczywiscie
Asik ja tez musze nad takim fotelikiem pomyslec... Bardzo fajny macie :)) Ostatnio w sklepie fajny widzialam ale jak zobaczylam cene...:szok:
23may gratulacje dla Julci :)) wazne ze teraz jestes szczesliwa z A., nie musi wiedziec o paru szczegolach :-)

a my żadnego slubu nie planujemy ;] i planowac nie bede w najblizszej przyszłosci ;p

Paulina na allegro popatrz ;]

dziewczyny polecie jakis fajny film ;p

23may a planujecie razem zamieszkac?? Polecam "Jak urodzic i nie zwariowac", "Juno", "madagaskar 3" i "Pirania 3DD" :))

co do mieszkania to nie wiem jeszcze ;] Zobaczymy jak to bedzie.. A wy Paulina mieskzacie razem ?

Julka nauczyla sie jesc cytryne:szok: siedze w pokoju a ta przychodzi w rece ma cytryne i lize ja i mówi MNIAM MNIAM do mnie az mnie skrzywiło na sam widok ;/

Tak mieszkamy razem (oczywiscie jak A. jest w PL), pod koniec maja zamieszkalismy razem u mojej ciotki na lato (ma 80lat i mieszka w starym domu u mnie na dzialce), a pod koniec lipca jak mial wyjechac do Szwecji to przewiozl wszystkie swoje rzeczy do mnie do Krk. Wczesniej jezdzilam do niego na weekendy, nawet jeszcze przed ciaza. Mama mi pozwalala, tata nic o tym do tej pory nie wie

O jaaa, podziwiam ja :D ja nawet herbaty z cytryna nie lubie

Paulina szybko?? 2 lata minęły od tego jak się poznaliśmy. Że szybko w ciąże zaszłam to tak ale ślub:p

23may
moja siostra tak się zajadła cytryną jak była w wieku Twojej identycznie:p

Moja znowu po 3 minutach zasnęła chociaż dzisiaj poprosiłam żebym zgasiła tv i światło:p

reklama
Ewimam 22lata jestem z puław choc obecnie mieszkam w warszawie dokladnie 4dni temu zostalam mama Kacperka,pobyt w szpitalu moze byc bardzo dlugi wnisokujac ze slow lekarzy,niestety dzis musielismy sie zmierzyc z kolejnym problemem a mianowicie z bezdechem wczesniaczym,krwawieniem wewnatrzczaszkowym i bradykardia:( i szczerze powiedziawszy nie wyrabiam nerowo i szukam pomocy psychologicznej gdzie sie da:(

Do góry