reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina Gdyby się dało, czemu nie ;) Mi P zawsze frytki robi ;PP
Magda weż kąpiel, albo sie uspokoi , albo rozwinie ;)

reklama
Milena wlasnie sobie smarze :) mi A. tez zawsze robi ale teraz go nie ma wiec musze sobie sama poradzic :D

Zgralam sobie juz film na pendriva, frytki sie zrobia zjem i spadam do lozka. Kolejny samotny wieczor przed tv mnie czeka

Oj tu widze kolezanka na koncowce :) najlepszy czas na emocje:-) U mnie sie zaczelo nietypowo znajomi przyszli w sobote wieczorem i siedzieli do 1 w nocy jak sie polozylam to po2 zaczely sie lekkie skurcze o 7 rano w niedziele wstalam z regularnymi co 10min. o 9 wyjazd do szpitala a o 15.00 juz byla Olenka na swiecie.:tak:

evie-ją jestem z castleford, około 100 mil od ciebie :) najbliższe duże miasto to Leeds
Edit...
Tak sobie myślę ze papitka, już dawno tu nie zagladala, ktoś wie co u niej ?

Ostatnia edycja:
Mam troche stracha hehe;) noo ale co bedzie to bedzie i napewno dam znac;)
Evie28 noo ale za szybkoo.. Juz raz wyladowalam na porodowce w 31 tyg dostalam tabletki na skurcze i sterydy na plucka malej.. Dali mi 2 tyg ze urodze.. Jutro mija 3 wiec moze i cos sie zaczyna.. Tez mieszkam w uk w londynie.

happymum no to nic, tylko sie cieszyc. a od ktorej do ktorej pracujesz?

kasiek tak, wybrane. Matylda bedzie

mirabelka mozliwe ze juz sie przestawia na niespanie w dzien.

paulina powodzenia na konsultacji. tak to jest jak babcia nie slucha. moja tez zawsze wie lepiej i jak mala u niej byla to chodzila spac o 22.00

milena super ze torcik sie udal. ja nigdy nie pieklam jesli Cie pociesze.

wczoraj mialam skurcze caly wieczor i dopakowalam torbe, ale dzis czuje sie super...eh ta koncowka

Juz wam nie mówie o jedzeniu ;) bo potem na mnie :-D:-D
Evie Witaj . wstaw suwaczki :)
Herbata , inka i Magda Macie mój numer , piszcie nawet w nocy z porodówki ;)

a tymczasem uciekam spać .
Dobranoc . miłej nocki .

reklama
Do góry