reklama
G
guest-1673535084
Gość
Milena wlasnie sobie smarze mi A. tez zawsze robi ale teraz go nie ma wiec musze sobie sama poradzic
Zgralam sobie juz film na pendriva, frytki sie zrobia zjem i spadam do lozka. Kolejny samotny wieczor przed tv mnie czeka
Zgralam sobie juz film na pendriva, frytki sie zrobia zjem i spadam do lozka. Kolejny samotny wieczor przed tv mnie czeka
Oj tu widze kolezanka na koncowce najlepszy czas na emocje:-) U mnie sie zaczelo nietypowo znajomi przyszli w sobote wieczorem i siedzieli do 1 w nocy jak sie polozylam to po2 zaczely sie lekkie skurcze o 7 rano w niedziele wstalam z regularnymi co 10min. o 9 wyjazd do szpitala a o 15.00 juz byla Olenka na swiecie.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
evie-ją jestem z castleford, około 100 mil od ciebie najbliższe duże miasto to Leeds
Edit...
Tak sobie myślę ze papitka, już dawno tu nie zagladala, ktoś wie co u niej ?
Edit...
Tak sobie myślę ze papitka, już dawno tu nie zagladala, ktoś wie co u niej ?
Ostatnia edycja:
Mam troche stracha hehe noo ale co bedzie to bedzie i napewno dam znac
Evie28 noo ale za szybkoo.. Juz raz wyladowalam na porodowce w 31 tyg dostalam tabletki na skurcze i sterydy na plucka malej.. Dali mi 2 tyg ze urodze.. Jutro mija 3 wiec moze i cos sie zaczyna.. Tez mieszkam w uk w londynie.
Evie28 noo ale za szybkoo.. Juz raz wyladowalam na porodowce w 31 tyg dostalam tabletki na skurcze i sterydy na plucka malej.. Dali mi 2 tyg ze urodze.. Jutro mija 3 wiec moze i cos sie zaczyna.. Tez mieszkam w uk w londynie.
Herbata
Fanka BB :)
happymum no to nic, tylko sie cieszyc. a od ktorej do ktorej pracujesz?
kasiek tak, wybrane. Matylda bedzie
mirabelka mozliwe ze juz sie przestawia na niespanie w dzien.
paulina powodzenia na konsultacji. tak to jest jak babcia nie slucha. moja tez zawsze wie lepiej i jak mala u niej byla to chodzila spac o 22.00
milena super ze torcik sie udal. ja nigdy nie pieklam jesli Cie pociesze.
wczoraj mialam skurcze caly wieczor i dopakowalam torbe, ale dzis czuje sie super...eh ta koncowka
kasiek tak, wybrane. Matylda bedzie
mirabelka mozliwe ze juz sie przestawia na niespanie w dzien.
paulina powodzenia na konsultacji. tak to jest jak babcia nie slucha. moja tez zawsze wie lepiej i jak mala u niej byla to chodzila spac o 22.00
milena super ze torcik sie udal. ja nigdy nie pieklam jesli Cie pociesze.
wczoraj mialam skurcze caly wieczor i dopakowalam torbe, ale dzis czuje sie super...eh ta koncowka
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Herbata-ranna zmiana 7-15 , popoludniowa 15-23
Herbata , inka ,magda- tak wyrazie co życzę wam łatwych i szybkich porodów
Herbata , inka ,magda- tak wyrazie co życzę wam łatwych i szybkich porodów