reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda ja przepowiadających nie miałam . Od razu skurcze co 7 min regularne się pojawiły . A Pachwiny bolały ...
Mirabelka skoro tydzień około się przebijają to jeszcze 5 dni około i ujrzą światło dziennie ;))
Paulina Nie P. nie będzie leciał z nami ..
23may to czemu małej nie zabierzesz ??
Inka Gratulacje . szczęścia na nowej drodze życia . No poród tuż tuż :-p i o jedną dzidzie więcej na foruuum ;))
Witaj Archideis :tak:

a co u nas... nic nowego .
ząbek jeszcze się nie pokazał , ale widać że już coraz bliżej , i słychać po marudzeniu ;)) ;-)
Miłego dnia .

edit .
Nisiula
Ja tam Natalie mam zapisaną do takiego lekarza że idę i mnie przyjmuje !!
Paulina Noto faktycznie piesek ma luksusy ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Milena Ja też małą mam zapisaną do lekarza i chyba powinien przyjechać jak się do niego dzwoni a nie że on powie że dzisiaj nie ma czasu.... chyba wkońcu od tego są żeby jak się dzwoni to przyjechali a nie.... tylko by kase brali....

Paulina12-i słowa dotrzymuje prostu jamał budzi się tak wcześnie to biorę go do łóżka ją leze a on się bawi :)
Nisiula-zdrowia dla małej , trzymam &&&&& żeby lekko przeszla chorobę
Archideis-witaj :)

Nisula moze ma na dzis juz duzo pacjentów albo przyjmuje w przychodni ?

moja tez ma katar ;/ masakra

edit.
Zapisalam sie do szkoly ;)) czekam na odpowiedz teraz

Ostatnia edycja:
23maY No ma dużo pacjentów ale telefon mógłby odebrać chyba 2 minuty by go nie zbawiły....a chcialam zamówić wizyte na jutro...ooo gdzie się zapisałaś do szkoły;D

Nisiula najpierw piszesz ze powiedzial ci ze nie ma czasu a potem ze nie odbieral.. Wiec co wkoncu?
Milena to P. napewno by za wami tesknil ;-) mam nadzieje ze te luksusy nie beda dlugo trwaly hehe :)
23may ale bedziesz miala nauki ;-)

reklama
wole isc odrazu jak skoncze ta szkole, bo potem nie bedzie mi sie pewnie chcialo .

aaa i małej nie moge zabrac ze soba bo nie mial by kto z nią byc ;/ dlatego nie pojade miesiac to za dlugo

Do góry