reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

eh dziewczyny... nie woem jak ja sie teraz do łóżka doczołgam... wciągnęłam litr lodów i nie mam siły wstać... chba marek mnie zaniesie...:-p:tak:

reklama
eh... najlepsze w tym wszystkim jest to że tyle jem i praktycznie nie tyje :-) więc sobie nie żałuje... bo jak do tej pory to przytyłam niecałe 3kg...

A ja przytylam tylko 12kg i dalej wcinam to co lubie, Jarek mnie wczoraj wkurzyl bo napisal mi ze ogladal nasze zdjecia z wakacji i ze bylam szczuplutka jak nie wiem co i jak by mnie nie ogladal caly czas to pewnie by mnie nie pozna terazl;P

Snoopy nie trać nerwów na głupka... po co sie stresować i jeszcze dzidzie martwić... ten brzuszek który teraz mamy to najwspanialsze i najśliczniejsze brzuszki świata i niech rosną duuuuże... tyle ile potrzebują...
Mojemu Markowi brzuszek ten który mam teraz bardzo sie podoba... I nawet nie próbuje mi mówić że przytyłam...
A temu głupkowi powiedz że ty kilogramy zrzucisz a on już nigdy nie zmądrzeje...:tak:

buziaczek1626 ja tak miałam... na mięso nie mogłam patrzeć wogóle... od czasu do czasu zjadłam ziemniaka... ale ok 14-15 tyg mi sie to zmieniło i teraz jem że niekiedy przerwy nie mam... no i jak cie mdli to normalne że jeść sie nie chce... spróbuj zjeść zanim wstaniesz kromke suchego chleba, ale bułki... i do tego czysta woda- mi nawet pomagało...

Kasia A czy ja sie tym zmarwilam?? Nie sadze, ale mam nadzieje ze wroce do mojej dawnej wagi i ta pomaranczowa skorka zniknie;)))
Ni sie wydaje naturalne ze na poczatku sie jesc nie chce, ja tez sie zmuszalam i na poczatku schudlam a teraz jak wszystkie mamusie w 3 trymestrze mam juz swoja wage;))) moja znajoma az 30 kg przytyla;-/ ale z blizniakami;)))

mam do ciebie pytanie Snoopy , jak sie czula twoja kolezanka wmnjogiej ciazy ? chodzi mi o 1 trymestr ? jak ciaze zniosla mozesz cos wiecej napisac, prosze. Bo mam szwagierke co jest w ciazy blizniaczej i dziwnie sie czuje ...:-(

reklama
buziaczekJa ja poznalam w szpitalu wiec nie wiem jak sie czula, ale mam druga kolezanke tez w mnogej wiec jak sie z nia spotkam to moge sie zapytac o ile w miedzy czasie nie urodzi;))) bo jest juz w 36tyg
netgirl a tluszczyk tez Ci schodzi czy nie??? Z reszta ty i tak chuda jeste wiec pewnie nie wiele go masz;)))

Do góry