reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DOminisia to juz przesada. Przeciez to Twoje i K. dziecko, do cholery, wiec niech nie decyduja ;/
Mirabelka zdrowka dla Nikolki

Wcinam kanapki z jajkiem i ogladam Przepis na zycie. Nikola spi od 20

reklama
Dominisia siebie niech obetnie na łyso...;/;/ i dobrze ze tak powiedzialas.. co to ma byc??;/

Ludzie pijacy ehh... Brat mojej mamy też ma problem z alkoholem.. jak tak to jest cichy jak myszka nic nie gada, a jak wypije to matkoo jezyk ma taki jak zyrafa szyje... i do tego agresor taki mu sie włącza że masakra.. Mój ojciec też miał z tym problem.. do tego bił mame, nawet jak była w ciąży.. był chory na serce i któregoś razu mu to serce nie wytrzymało.. pamiętam tylko takie urywki ze spotkaniami z nim.. bo on raz mieszkał z nami a raz gdzie indziej.. Miałam chyba 5 lat jak umarł.. nawet łezka mi nie poleciała na pogrzebie.. a kilka msc wczesniej dziadek mój ukochany zmarl to tak płakałam ze siłą mnie z kaplicy wyprowadzali bo ksiadz nie mógl odprawic pogrzebu.
Na szczescie mam teraz tatuśka, nie jestem ani ja ani moje rodzenstwo jego ale on nas bardzo kocha i my jego.. i jestem wdzieczna ze sie zaopiekował nami i mamą bo nie wiem co by z nami było..;/;/ Najmłodszy brat jest jego biologicznym dzieckiem.. ale nie ma zadnego wyrozniania ani nic..
Ludzie ktorzy maja problem z alkoholem powinni byc przymusowo leczeni.. zeby nie robili krzywdy innym..

Wreszcie zaczęła sie moja serialoza:D
Najpierw "Surowi Rodzice" a teraz "Przepis na życie" :D Hehe;-)) Korzystam z ostatnich dobrodziejstw oglądania seriali;) bo póxniej przy małej to różnie może bywać:D
Miłego wieczorku;)

a moja mała ma od dzis trzy latka haha
ja; Julka ile masz lat
Julka'; tsy
ja; masz dwa lata nie trzy
julka: mama tsy!!

i pogadane ;)
aa i jeszcze jakbyscie nie wiedzialy jaki odglos wydaje dinozaur to zapraszamy, julka robi to genialnie ;)

magda to dobrze ze twojej mamie sie ułozyło zycie po smierci Twojego ojca .. i miłego seansu
Paula smacznego ;)

dzieki dziewczyny pzryda sie to zdrówko oby szybciej wyzdrowiała

dominisia matko na łyso:szok: masakra co za głupi zwyczaj a pozatym to nie ich dziecko chcą na łyso niech sami sie ścinaja na łyso i tyle.

nikolka śpi juz a tak na marginesie dzis o 9.10 urodziła sie ciocia Nikolki (najmłodsza z cioć z których ma) waży 3750 i ma 58cm :)

23may, ja raczej nie dam rady pojechać do Was i się dowiedzieć ;P

mojej Małej nie bardzo jest co podcinać, bo ma 2 piórka na krzyż prawie ;P ale "oni swoim dzieciom obcinali i zobacz jakie teraz gęste". tylko, że to chyba bardziej geny, niż jakieś golenie na łyso, poza tym takiemu dziecku włosy się zmienią jeszcze n razy . moja mama się wkurzyła przez to na nich znowu. oni mają samych chłopaków, więc jakoś łysole ujdą, ale dziewczynka.?!

dominisia ja tez nie znosze jak sie ktos w cos wtraca i mowi co masz robic albo co gorsza decyduje za ciebie twoje dziecko ty je wychowujesz wiec ty decydujesz. włosy jakie bedzie miala to beda geste czy nie to juz tak jak napisałas genetycznie a nie oni na łyso dziecko zetną bo cos tam

Hej Wam wszystko nadrobiłam ale nie dam rady poodpisywać ale dzięki jednej z Was przypomniało mi sie że mam jutro podpis w urzędzie pracy:p

Magda
wrrr co za lekarz normalnie bym chyba padła...

Witam nową mamę;)

Moja od środy była na feriach u dziadków 3 nocki bez mamy ale dała radę nie płakała ale stęskniona. My pojechaliśmy w sobotę to od razu koleżanki urodziny świetowaliśmy i na imprezie byliśmy.
Moja dzisiaj bardzo chętnie do przedszkola poszła ciekawa jestem keidy będa zdjęcia z balu przebierańców:)

Dominia Jak dziewczyny mówią , niech siebie na łyso obetną .. gdzie to obcinać na łyso dziewczyneczke :szok:
23may no to mas 'tsy' latkę :-D:-D

Ja do UP dopiero na 13go mam :-D
Natalia marudna troszkę , ale i Śpiąca . wczoraj uśpiła się o 20:30 i wstała o 8 . z dwoma pobudkami na cyca . Ale taaaaaka żeeeem jest wyspana ;-) Ząbolka jeszcze nie mamy na widoku :happy2:
Miłego dnia

hej dziewczyny. u mnie brak chęci na wszystko:confused: mały nawet w miare grzeczny:tak: a mnie dziś czeka sprzątanie:no: S. miał wolne wczoraj i dziś, byliśmy u jego rodziców i odwiózł mnie do domu o 21 bo mały już był marudny i pojechał z powrotem do nich i w domu był o 2 w nocy a dziś wyszedł o 9 rano i jeszcze go nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
równo za tydzień ide pierwszy dzień do pracy...boje sie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszem ze dzis tylko o sobie ale nie mam weny odpisywać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczynki :) Moja Niki dzis wstala o 7, zjadla, chwile pogadalysmy a przed 8 polozylam ja na poduszce i ogladala tv, ja sie polozylam kolo niej i nawet nie wiem kiedy odlecialam. Obudzilam sie o 9:20, mała dalej lezala, nie wiem czy tez spala czy poprostu tak cichutko ogladala i dala mamie pospac.

Happy czyzby znowu ma watpliwosci tak jak ostatnio??
Milena nie dlugo pewnie wyjdzie :))
Dominisia moja tez ma malo wlosow ale nie zamierzam jej obcinac, a napewno nie na lyso:wściekła/y:

Do góry