reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may Oczywiście że date znam ;PP P ma brata który skonczył juz w sumie 18lat niedawno ale sie uczy wiec tam mieszka. i siostre 15lat

Jejciu Milena wspolczuje takich ludzi.. A najbardziej wspolczuje P. bo napewno sie wstydzi przed toba ze ma takich rodzicow.

23may piekny torcik, wyprawiasz urodzinki?? :) co do Nikoli, hmmm, sama sobie wspolczuje :D:D:D
Mirabelka no coz, mamy agentki :D a braliscie slub jak juz bylas w ciazy czy wczesniej? Cywilny, koscielny?? :))

23may kinder bal :-D:-D Spoko spoko zapamiętam ;)

Paulina Ja P też współczuje , jak i wszystkim dzieciom ''teściów'' ...Ale nie ma sie tu czego wstydzić . Rodziców się nie wybiera! Co on może zrobić skoro do nich nie dociera że niszczą rodzinę alkoholem

milena mój synek z 30 sierpnia jest, stwierdził że się pośpieszy i urodzi jeszcze w wakacje :) i współczuję takich teściów, wiem jak to alkohol potrafi niszczyć rodzinę, mój dziadek jest alkoholikiem i pamiętam jak się go bałam jak byłam mała. Więc najlepiej trzymać maleństwa z dala od ludzi pod wpływem, nawet gdy to najbliższa rodzina :-(

milena szczerze współczuje całej sytuacji i "teściow" wiem jak to jest gdy byłam mała moja rodzina tez sie zniszczyła przez alkohol strasznie cierpieliśmy z rodzeństwem, też nie trawie ludzi nadmiernie spożywających alkohol az normalnie się we mnie gotuje wtedy.
paulina my ślub wzielismy koscielny i byłam wtedy w 5mc

reklama
Witam niedzielnie.

jutro miwliśmy jechac z Bartkiem na szczepionkę ale jak z gminy nie odśnieżą nam drogi to nici bo nie wyjedziemy. jesteśmy uwięzieni w domu.

magda dobrze że lekarz się mylił i wszystko dobrze. czasamk mogliby poczekac z diagnozą nim się coś sprawdzi,.

Kechu WItaj.

happy i jak tam? wysypka nadal jest?

Milena Współcuzję teśxiów. alkohol robi z ludźmi co chce.

23 May ładny torcik.

Do góry