reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mirabelka Slyszalam ze Nikole sa strasznie nie dobre i wszedzie ich pelno :)) Mojej mamy kolezanka ma wnuczke Nikole, i jak slysze opowiesci to czasami mam ochote zmienic mojej Niki imie :-D

reklama
he no widac cos jest w tym imieniu:) no już na zmiane imienia to troche za późno, trzeba jakoś wytrzymać z tym malym urwiskiem. paulina ciekawo czy twoja niki tez bedzie urwisowata he.
my ostatnio bylismy i mojej babci i był tez tam mój chrzesniak, w kwietniu 3latka skończy i tez taki urwis ze hoho. ale niki tak go do pionu postawiła ze szok a jak krzyczala na niego a on jej się bał. a sam kiedys na inne dzieci krzyczał i bił. az mi głupio bylo ze niki taka wredna a zabawkami tez z nim ni chciala sie dzielić nawet moje tłumaczenie zeby dzieliła sie zabawkami nie pomogło. moim zdaniem za żadko ma kontakt z innymi dziećmi i nie umie się z nimi bawić jest wychowana wśrod nas dorosłych a to źle troche ze tak jest

Hej wam . szczerze to nawet nie czytałam jakoś szczególnie tylko przeleciałam . ale jakoś mi wpadło w oko Kechu synek z 29.08? Chyba że coś z suwaczkami ;P Moja Natalajka dzień starsza ..:-D:-D
Nie miałam czasu od wczoraj mama źle się czuła , musiałam się nią trochę zająć , Natalia , obiad, porządki etc. i dzień zleciał .

A dziś dzień można zapisać do najgorszych :wściekła/y:
Pojechaliśmy do ''teściów'' bo Natalki prababcia przyjechała i P miał zanieś CV i ogólnie babcia chciała Natalie zobaczyć . I zawitaliśmy tam na jakies 40min . Przyjechała jego siostra z Syneczkiem ( miesiąc ma ponad , już kawał chłopa ) wróciła P mama i zaczęło się :no: uciekliśmy szybciej niż weszliśmy . I P powiedział że mogą zapomnieć że jeszcze kiedykolwiek przyjedziemy. A mi jakoś to na ręke .

A ją nie znam innego Dennisa niż mój synek ale imię wzięło się z filmu "Dennis rozrabiaka" i mój mały jak narażone jest właśnie takim żywym dzieckiem za którym ciężko nadążyć:-D Ale w sumie to się cieszę :tak:

A co do imienia Nicola znam jedną ma 15 lat i rodzice mają z nią problemy bi strasznie uparta jest

23may A jego mama wróciła ( bo gdzieś wyszła , podobno do szpitala - tam pracuje jako sprzataczka ) i siostra P do niej że ładnie poszła do pracy ( bo nawalona ;/ ) na co ona że jak tam szła była trzeźwa a teraz może pić i nas to Ch*** obchodzi , i że była dać wymówienie etc. I się zaczęło - szkoda słow na nich . Ciesze się że P powiedział że już tam nie pójdziemy. I tak Natalia się ich boi posiedzieliśmy w sumie z Bratem P bo ''dziadek'' podchodził to Natalia mało co się nie zanosiła . współczuje młodszemu rodzeństwu P. Oluchnie Chodziło chyba o sesje fotograficzną dla dziecka albo brzuchatek ;-)

reklama
happy też nie trawie takich ludzi . a teściami ich nazywać nie będę :-D
Ja to współczuje tam ich dzieciom;/

23may torcik słodki...też chce ...;p czuje sie zaproszona na 2gie ur Julci:-D

Do góry