reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina - spokojnie, spokojnie, ja nie zamierzam naciskać bo to nie ma najmniejszego sensu, ślub ma być z miłości a nie z przymusu bo tak to prędzej czy później a obstawiam że prędzej skończyło by się rozwodem. Czekam cierpliwie aż mój Z. dojrzeje do tej decyzji :-)

reklama
Paulina hahahahaha niezlego tescia masz. :D
moja kuzynka ma podobnie szurnietą tesciową. slub kuzynka ma , ale foch od strony pani T byl bo wesela na 3 wsie nie bylo. tylko przyjecie w domu, a jak to tak?? tak biednie?? co ona kolezankom powie? i tak sie obrazila ze 5 m-cy pozniej na chrzciny pierwszego wnuka nie przyszla ( mieszkają ok 1 km od siebie ). nie odwiedzala, nie odzywala sie jak sie spotkali "przypadkiem". nic!! wnuka zobaczyla pierwszy raz jak J. mial 1,5 roku. nie zaproszona przylazla na chrzciny corki mojej kuzynki ;/

Ja jak tak slucham o niektorych rodzicach i tesciowych top zastanawam sie jakim cudem ja mam normalnych rodziców i tesciowych. Mama mi sie nie wtrybia w nic, tesciowa tez, kazdy zyje swoim zyciem, pomagają nam na tyle ile mogą, nie umoralniaja, nie trują ze np choroba Filipa to moze przez to ze duzo jadlam w ciązy. Jak Ł poskarzy sie na zlą zone mamusi to mamusia go opierniczy porządnie :D

na obiad zrobilam dziś fasolke po bretonsku. bedzie hucznie :D

wróciłam ;) długo mnie nie było, bo u mamy Mała mi się pochorowała, a później zasypało nas śniegiem.
roczek wyprawiliśmy dopiero wczoraj, jak już byłam na 100% pewna, że Mała jest zdrowa. zdjęcia wrzucę jak zgram na komputer.

ale tu nudy ;/

u mnie tak wieje ze masakra, Julka sie nauczyla obrazac.. zaklada rece i jak sie jej zapytam czy kocha mame to podchodzi i mówi NIE!

Heej Dominisia! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKI ;*
Dluugo cie tu nie bylo

Ostatnia edycja:
hej, u nas tez śnieg pada i wieje, aj chce już lata albo chociaż wiosny.
Niki katar ma i straszna maruda do tego ma na języku jakieś pryszczyki i cała buzie na w pryszczykach.
a u nas na obiad gołabki bez zawijania:)

co do ślubów bo jest sie w ciązy też uważam ze nie mają sensu, ślub się bierze z miłości a nie z dziecka, gdybym mogła cofnąć czas też bym nie wzięła teraz ślubu, no ale kto mógł cokolwiek przewidzieć

dominisia wszystkiego najlepszego dla córci:)

Ostatnia edycja:
Dominisia- Wszystkiego najlepszego dla Wiktorii :tak::tak::tak:
my dziś obiad bez mięsa czyli ziemniaczki, groszek z marchewką na ciepło i jajko smażone :D
Dennis coraz bardzie obsypany czerwonymi plamkami
:crazy::crazy: mam nadzieje ze szybko mu przejdzie

u nas dzis żimno i szaro śnieg troche pruszył i odrazu sie topł...masakra

happy oby denis szybko wyzdrowiał. a oprócz tych czerwonych plamek dokucza mu jeszcze cos np goraczka?

my nie dawno ospe przechodzilismy akurat na święta malutka była cała w pryszczach meczyła się okropnie

Dominisia wszystkiego najlepszego na Wiki!!! Ostatnio wspominalam w poscie gdzie sie podziewasza tu prosze szybko niespodzianka :-) jak imprezka??
23may ta Twoja Jula to smieszna jest :D chcialabym zeby moja juz chociaz chodzila..
Mirabelka a Ty mężatką jestes?? :)
Happy zdrowka dla Denniska :* :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Paulina tak, juz prawie dwa lata jestem mężatka.
oj ja tez nie mogłam sie doczekać kiedy Nikola zacznie chodzic, no i skonczyła 10mc i zaczeła chodzić a teraz czesto wspominam jak to było fajnie jak jeszcze nie chodziła:) no doslownie wszedzie wlezie jest bardzo ciekawska wszedzie jej pełno nawet po schodach na gore sama wejdzie na czworaka żywe srebro:)

Do góry