reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja jestem zaręczona ale dopiero od dwóch miesięcy mimo ze jesteśmy razem prawie 5 lat, przynajmiej sestem pewna ze nie weźmiemy ślubu ,,bo dziecko jest ''

reklama
magda - tak siedzę z nim w domu bo nie miałby się nim kto zająć, dziadki pracują a do żłobka nie oddam, zbyt strasznych rzeczy się naoglądałam na ich temat.

Coś tam się ostatnio wygadał że teraz potaniały pierścionki zaręczynowe w porównaniu z tym co było kilka lat wcześniej bo oglądał ostatnio więc jakaś nadzieja jest. A jak to się mówi tonący i brzytwy się złapie tak jak ja tej myśli :-)

On ma dość liberalne podejście do wszystkiego i dlatego myślę że jeszcze trochę potrwa zanim się przełamie co do ślubu, z resztą mi jako tako do samego ślubu też się nie śpieszy tylko do jakieś takiej poważniejszej deklaracji jaką są chociażby zaręczyny :) No ale zobaczymy...jestem dobrej myśli :)

heja :)

Ja zareczna bylam niecaly rok. :) we wrzesniu Ł mi sie oswiadczyl a w lipcu zdecydowalam sie w ciągu chwili ze slub bierzemy za miesiąc :D i pod koniec sierpnia wzielismy slub.

glowe mi dziś chyba rozsadzi ;/ tak mi pod czaszką lupie ;/ a tabletek w domu niemam ;/ w miesice bede wieczorem ;/

tato moj jedyny konczy dziś 50 lat.. matko i corko.. stary juz chyba jest :D

Renata-najlepszego dla taty , i trzymam &&&&&& żeby głową przestała boleć.

U nas nocka średnio do 5 mały psalm jak anioł później płakał przez sen i nie mogłam go uspokoić i po 30 min. Wzięłam go do naszego łóżka, ostatni raz spał z nami jak miał jakiś miesiąc i dzisiejszych kilku godzinach z nim twierdzę ni nigdy więcej

Co to była za noc...sama z małym i średnio co godzinę brutalna pobudka z krzykiem. Padam na twarz a tu nawet nie ma kiedy odpocząć bo mój Z. odsypia nockę :-(

Hejj;-)))
Renata wszystkiego dobrego dla Tatka;))))

My jestesmy zareczeni od maja i to by bylo na tyle jak narazie bo nie chcemy ślubować jeszcze bo zdążymy to zrobić.. Mama T jak usłyszala ze narazie ślubu nie będzie to oojojoj jakie gadanie było.. dziecko w drodze i ślubu nie ma???? nooo szoook to przeciez jest... ale mi to wisi.. zrobimy kiedy bedziemy miec na to kase i ochote.. Bo trzeba cos dumac nad lepszym odkladaniem i wracac do PL..

Moja mamunia konczy w maju 40 lat i będzie miec wnusie z czego sie ogromnie cieszy.. nazamawiała jej ostatnio jakiś pięknych opasuniek do włoskow hehe, tato 44lata, a rodzice T to juz cos po 50 sa... Jego tato mial 38, a mama chyba 33 lub 34 jak T im sie niespodzianie urodził:D

U nas śnieg nadaje;/ tylko nie wiem po co on..;/
Za tydzien przyjezdzaja rodzice współlokatorki i siostrzenica T;) Szkoda ze bedzie z nami tylko tydzien no ale zawsze to coś nowego;) Na zwiedzanie wybiorą sie sami, bo jeszcze urodze pod Big Benem i będzie dopiero:p

Torba do szpitala gotowa wiec tylko czekać na ten moment..;) Po nocach mi sie już to śni, że już ją urodziłam, budze sie od razu i brzuch mi szybko mówi że jeszcze nie hehe:)

reklama
Witajcie. U nas nocka dobrze oprocz krzyku o 2 bo Nikoli noga wyjsc ze szczebelkow nie mogla :-D

Kechu witaj :) Moim zdaniem nie poganiaj go. Moja szwagierka tak cisnie swojego juz od prawie dwoch lat a pierscionka dalej nie ma. Jak sie pogania to chlopak wtedy szybko pierscionka nie ma. Ja jestem zaręczona od 15 lipca a 15 pazdziernika Nikola sie urodzila
Renata sto lat dla taty!!!!!!
Magda jak tata mojego A. uslyszal ze slubu nie bedzie to obrazony byl. On mi nawet date slubu ustalal, a dowiedzialam sie o tym jak moja mama byla u kolezanki i sie jej zapytala czy juz suknie ma a moja mama wielkie oczy i o co chodzi a ta na to no przeciez R. (tata mojego A.) chodzi po wsi i mowi ze wesele Pauliny i A. w sierpniu hahaha :-D sam z siebie idiote zrobil
Happy wszystko bedzie dobrze :))
Dzis na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, odgapilam od Milenki:zawstydzona/y:

Do góry