reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mlodamama u mnie to juz uzaleznienie.

bez kawy nie funkcjonuje. kiedyś pilam 7 dziennie czarnych fusiastych, 1/3 kubka fusów reszta wody, nieslodzona. Kolezanka jak raz taką wypila u mnie rano to w nocy spac nie mogla. potem weszlam w faze odchudzania i zrezygnowalam troszke z kaw. początki byly trudne. czulam sie jak narkomant bez prochów.

teraz to co pije to lajcik jest.. a i wiek robi swoje..

mAtko i corko!! czemu te moje mlode dziecie spac nie moze isc. tylko gada i gada i jeczy i znowu gada..;/

reklama
RenataT tyle kaw:szok: Ja lubie kawę , ale od 6 miesiecy pije ANATOLA ( inke ):tak:

Happy ty to masz pare, marudne dziecko a ty z nim na kolanach i sprzątasz .

Natalia padła mam chwile dla siebie .
22go marca moge isc zrobić tatuaż :-D

Milena-a co mam zrobić? wiosną idzie trzeba porządki zrobić takie generalne a jak wrócę do pracy to nie będzie już tak łatwo

a przy mojej nawet jak zdrowa sie pozadków nie da zrobic, jak wyciagne ubrania to ona sie chce ubierac, jak scieram kurze to biega za mna i zrzuca z szafek bo tez sciera, o odkurzaczu nie wspomne bo to 'środek transportu' Julki

milena-wiem że nie uciekną ale wolę to zrobić teraz jak jeszcze nie pracuje , później oprócz zwykłych obowiązków i opieki nad małym będzie jeszcze trudniej to ogarnąć a niestety nikt tego za mnie nie zrobi... a jeszcze za 2 miesiące roczek małego a po dwóch tygodniach chrzest

Happy Chodziło mi o odłożenie porządków np na ''jutro'' może mały był by spokojniejszy . Ale wiesz każdy robi jak woli

reklama
23may w tym w skarbku ? dzięki podskoczę zobaczyć choć moja w DADACH biedronkowych ..od Pampersów ma uczulenia Cała pupka czeeerwona;/ . Ostatnio Hugginsa kupiłam i jakoś się przyjęły .

W sumie trzymała któraś z was w tetrach , albo trzyma ?

Do góry