reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula Oby antybiotyk pomógł.
Młodamama Pamiętaj o edycji postów. jeśłi nie minęla godizna odo ostatniego posta a nikt nie napisał w tym czasie to edytuj i dopisz. to jak dłużej popiszesz i się poznamy bardziej to trzeba będzie się spotkać kiedyś. he he. Renata ma do ciebie tez niewiele ale między nią a mną to już większy dystans. a szkoda.

Japaneczka WItaj.
Happy Jak marek źle znosil zabkowanie to lekarka przepisała Luminalum w czopkach i pomagał.

reklama
u nas kiepsko mały marudny, ja tez juz mam dosyć dzisiaj posprzątałam wszystkie szafy z ciuchami i pościelami, bo za 11dni powrót do pracy

23may- sprzątam w momętach iedy on śpi albo z nim na kolanach...już taka jestem ze jak sobie coś postanowie to musze to zrobić ale fakt jest taki ze dzis juz prawie padam na twarz

poczytałam co tam naskrobałyście ale nie mam siły odpisywać...
Byłam z Oliwią u logopedy i przy okazji podjechałam do rodzinnego po receptę dla siebie i Damiana i co się okazało... w systemie figuruję jako nie ubezpieczona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no cholera jasna przecież jestem zarejestrowana w urzędzie pracy jako bezrobotna to powinnam mieć ubez. Dzisiaj już nie zdążyłam podjechać ale jak tam wpadnę to ich rozniosę chyba:wściekła/y:

wieczorem dzieciaki pójdą spać to poodpisuje

Anula Oby antybiotyk pomógł.
Młodamama Pamiętaj o edycji postów. jeśłi nie minęla godizna odo ostatniego posta a nikt nie napisał w tym czasie to edytuj i dopisz. to jak dłużej popiszesz i się poznamy bardziej to trzeba będzie się spotkać kiedyś. he he. Renata ma do ciebie tez niewiele ale między nią a mną to już większy dystans. a szkoda.

Japaneczka WItaj.
Happy Jak marek źle znosil zabkowanie to lekarka przepisała Luminalum w czopkach i pomagał.

Ewi nie pamietam czy pisalam ci kiedyś. Jezdząc do tesciów zawsze przejezdzam przez Szczuczyn :)

Milena ja pije srednio ok 5-7 kaw dziennie. jedna gora dwie fusiaste i reszta rozpuszczalne. Inaczej nie funkcjonuje. szczegolnie jesienią ,zimą.
a dziś to wogole. leb mi boli, sprzątając prawie z krzesla spadlam tak sie w glowie kreci. do tego ucho jak bolalo tak boli. olejek kamforowy srednio pomaga ;/ jutro musze do lekarza jechac.
A i Oskar dziś przechodzi samego siebie. dbrze ze zaraz spac sie kladzie bo zbyt cierpliwa to ja dziś nie jestem.

Asik tez bym miala nerwa.

Ostatnia edycja:
Renata - większości to by chyba serce siadło po 7 kawach zdolna jesteś hehe ;) nawet mój przyszły mąż tyle nie pije a kawe lubi ;);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

reklama
Do góry