reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
młoda mama ją też chce link
23may-daje przeciwbolowy tylko wieczorem
ewi, aniula-zdrowia dla rodzinek
23may-daje przeciwbolowy tylko wieczorem
ewi, aniula-zdrowia dla rodzinek
7 stron kiedy ja mam urwanie głowy , ale super że się ruszyło na forum..
Potem wejdę i odpisze każdej bo nie bardzo mam czas ;// I znowu net mi szwankuje ;/
Magda Kobieto ty myśl pozytywnie !!!!! a nie dołuj się nam tutaj !
RenataT Pamiętamy Cię .. Kobieto tobie serce nie wyskoczy po tylu kawach ?...7;43 a ty już 2gą robisz
O już mnie Natalia wzywa ... Spaaaadam bd potem .
aa i ja też poprosze od ''nowych'' mamuś linki do fejsika ;P
Potem wejdę i odpisze każdej bo nie bardzo mam czas ;// I znowu net mi szwankuje ;/
Ty jesteś zawsze cudna kobieto ; )Happy dziękuje chociaż raz w życiu byłam cudna hahahah
Magda Kobieto ty myśl pozytywnie !!!!! a nie dołuj się nam tutaj !
Okropnie u nas też ;// Niech że już wiosna będzie; )Czesc mamy
ja dzis siedze z Julka w domu. zimno jaaak, nawet na spacer nie wyjdziemy ;/
RenataT Pamiętamy Cię .. Kobieto tobie serce nie wyskoczy po tylu kawach ?...7;43 a ty już 2gą robisz
O już mnie Natalia wzywa ... Spaaaadam bd potem .
aa i ja też poprosze od ''nowych'' mamuś linki do fejsika ;P
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may-nie daje codziennie i dlatego jeste tak źle żele nie pomagają, syrop na ząbkowanie też nie i dlatego zrezygnbowałam nurofen daje jeśli jest naprawde źle i płacze np. przez 2-3 h bez przerwy, staram sie nie dawać więcej niż 2 razy w tyg.
Anula- u nas pierwsze dwa wyszły prawie bez problemu a teraz masakra
Anula- u nas pierwsze dwa wyszły prawie bez problemu a teraz masakra
mamowyswiat.
Początkująca w BB
Witam Wszystkie Mamy
u nas tzw hardcore i widze, ze sporo mnie ominelo... Poczytam jak sie uda wieczorem, bo jest koszmar... Zeby, zeby, zeby... Ktos sie orientuje ile jeszcze to potrwa?
pozdrawiam
u nas tzw hardcore i widze, ze sporo mnie ominelo... Poczytam jak sie uda wieczorem, bo jest koszmar... Zeby, zeby, zeby... Ktos sie orientuje ile jeszcze to potrwa?
pozdrawiam
;-)
Staram sie myśleć pozytywnie.. co ma byc to będzie.. jeśli będzie chciała sie urodzić to i tak się urodzi.. zależy to tylko od niej tak naprawde
Zrobiłam obiadek i siedze sobie i odpoczywam;-))
Jedynie trafia mnie już że siedze ciągle w domu.. tydzien czasu już nie wychodziłam.. jedynie na ogród i wynieść plastiki przed dom.. Moze dziś namówie T na lodzika z Maca hehe.. to sie "rozerwe"
Problemy zębowe rozwiązuje CAMILIA.. naprawde jest bardzo skuteczna.. Nawet Wampi jeśli dobrze kojarze polecała.. żele nie pomagaja, bo jak dziecko sie ślini to i tak ze ślinką ucieka żelik..
Życze mamusiom z problemami zębowymi duuużo cierpliwości))
Staram sie myśleć pozytywnie.. co ma byc to będzie.. jeśli będzie chciała sie urodzić to i tak się urodzi.. zależy to tylko od niej tak naprawde
Zrobiłam obiadek i siedze sobie i odpoczywam;-))
Jedynie trafia mnie już że siedze ciągle w domu.. tydzien czasu już nie wychodziłam.. jedynie na ogród i wynieść plastiki przed dom.. Moze dziś namówie T na lodzika z Maca hehe.. to sie "rozerwe"
Problemy zębowe rozwiązuje CAMILIA.. naprawde jest bardzo skuteczna.. Nawet Wampi jeśli dobrze kojarze polecała.. żele nie pomagaja, bo jak dziecko sie ślini to i tak ze ślinką ucieka żelik..
Życze mamusiom z problemami zębowymi duuużo cierpliwości))
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda-trzymajcie się u nas tego leku nie ma:/
reklama