reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
/witam.
koniec tygodnia tp i w domu zajęcie jak dzieci cały czas siedza. justynka w nocy zaczęla strasznie kaszleć, S uparł się zeby pojechac do lekarza ale oczywiście gardło normalne, płuca czyste i skąd kaszel nie wiadomo. mówiła tez ze ją boli szyja.

teściuowa dzisiaj kałduny (kartacze) robiła więc z obiadem mam spokój.
a zaraz trza wziąć się za sprzątanie.

Magda Jejku, trzymam kciuki. obyś wytrzymała jak najdłużej.:tak:

macie obiecane zdjęcie Bartka i całej trójki. żeby nei było że ise wymiguję.:-p

Ależ się dzisiaj wyspałam, nie musiałam wstawać by zaprowadzić Oliwkę do p-la a Damian wstał dopiero o 9:30 :)

Magda fajnie, że już lepiej... oby tak dalej
Happy ładnie Ci synu śpiocha w nocy. Chociaż ja też nie narzekam bo mały zasypia ok.21 i śpi tak do 8-9
Ewi słodkie masz dzieciaczki :)

a u nas nie fajnie... hmm wrecz do dupy ale cóż poradzić , życie . i w dodatku telefon zgubilam ;/
Ja za mój kochany tel bym zabiła jakby mi zginął :-D:-D

edit...
Dziewczyny gdzie jesteście.....?
Ja bez neeeta brr ..

obejrzałabym jakiś dobry film a w tv jak zwykle nic ciekawego
Ja na kinomianku oglądam, o ile mam internet hahaha

Magda Miałam taki biały dość gęsty śluz . Super że wracacie do domku w 2paku ... i ODPOCZYWAJ dużo !!
Ewi Dzieciaki słodkie .. a Bartuś piękniutki . Natalka ma identyczne włosy :-D:-D Tylko te na czubku nieco dłuższe ;-) i za jednym uchem ma tak z 5 włosów z 5cm ;PP chyba jej sie nie wytarły od podusi wszystkie.

Noo a ja dalej bez neta . Kolczyki Natalii piekne , zero ropy , nie puchną ! - odpukać . Ale taka świętość że dotknąć nie mogę :-) i jeszcze jej nie domyłam dobrze kropek jak ciotka rysowała :wściekła/y:

Ale cisza .. Myślałam że neta brak to będe Nadrabiac jak głupia :-D

A ja się umowie na Tatuaż w końcu :tak: wstawiła bym wam zdjęcia , ale nie mam jak . net już jako tako działa , ale ciężko .. ;/

ewi dzieciaki super ;)
magda trzymamy &&&& oby jak najdłuzej 2w1 ;)
milenaa to dobrze ze Natalce uszka nie puchna ani nic, czekamy na zdj Naszej gwiazdy w kolczykach ;)
happy oby mu sie nie odmienilo i jak najdluzej ci sypial .

no cichooo tu cos ;// ja siedze sama . A. poszedl z kolegami pograc ;/ mała lezy i bajki oglada a mi sie taaak nudzii ze..

reklama
ale tu cisza... jak to w weekend...
Ją wpadam się pochwalić że zasób słów mojego synka szybko się powiększa :)
potrafi powiedzieć już mama, dada (tata), nie i am :)

Do góry