Leze na ngorze na poloznictwie skurcze sie uspokoily tfu tfu nie zapeszac.. Odwiedziny do 9 i tomek musial pojsc oszaleje tu sama.. W dodatku te paniusie maja w dupie maja wsio.. Dzwonki tu dzwonia po kilkanascie razy a one zero ruchu.. Siedza w dyzurce.. Zmierzyli mi tylko cisnienie.. A jeszcze zastrzyk i tabletki pewnie zasne i przyjda krowy.. W ogole tutaj leze miedzy parawanami.. Swiatlo takie mocne ciekawe o ktorej cisza nocna obowiazuje.. Ja dzis zasnelam nad ranem po 5 do 7 i po poludniu na chwile.. Takze ciekawie bedzie chyba. Na dole mnie nie chca hehe ta co dzis sie mna zajmowala powiedziala ze nie chce mnie widziec szybciej niz to potrzebne. jakie mialyscie sluzy pod koniec przed porodem??
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda-współczuje tobie ;-)
trzymajcie sie ciepło
jeszcze widze ze na kiepską obsługe szpitala trafiłaśjakieś wiedźmy
ja dwa dni przed porodem miałam krwawy śluz z wodą dlatego pojechałam do szpitala:/ jak jest normalnie to nie wiem:/
jeszcze raz trzymam &&&&&&&&& żeby było dobrze
to pewnie z tych ostatnich twoich nerwów
trzymajcie sie ciepło
jeszcze widze ze na kiepską obsługe szpitala trafiłaśjakieś wiedźmy
ja dwa dni przed porodem miałam krwawy śluz z wodą dlatego pojechałam do szpitala:/ jak jest normalnie to nie wiem:/
jeszcze raz trzymam &&&&&&&&& żeby było dobrze
to pewnie z tych ostatnich twoich nerwów
Padam na twarz, mały był dziś strasznie marudny. Szczerze to chyba nasz pierwszy taki ciężki dzień..
Magda trzymam &&&&&& oby niunia jak najdłużej została w brzuszku u mamusi. co do śluzu to ja miałam taki mleczno biały
Inka fajny brzuszek
Happy Dennis jest super najbardziej mi się podoba taki umorusany. Na suchą skórę wypróbuj krem Lipobase, u nas pomógł.
Magda trzymam &&&&&& oby niunia jak najdłużej została w brzuszku u mamusi. co do śluzu to ja miałam taki mleczno biały
Inka fajny brzuszek
Happy Dennis jest super najbardziej mi się podoba taki umorusany. Na suchą skórę wypróbuj krem Lipobase, u nas pomógł.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
asik mały uwielbia sie brudzić bo uwielbia jeść
ktoś kiedyś powiedział DZIECKO BRUDNE TO DZIECKO SZCZĘŚLIWE
współczuje cieżkiego dnia
ktoś kiedyś powiedział DZIECKO BRUDNE TO DZIECKO SZCZĘŚLIWE
współczuje cieżkiego dnia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
to teraz kompiel i coś dla relaxu
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska