reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Leze na ngorze na poloznictwie skurcze sie uspokoily tfu tfu nie zapeszac.. Odwiedziny do 9 i tomek musial pojsc oszaleje tu sama.. W dodatku te paniusie maja w dupie maja wsio.. Dzwonki tu dzwonia po kilkanascie razy a one zero ruchu.. Siedza w dyzurce.. Zmierzyli mi tylko cisnienie.. A jeszcze zastrzyk i tabletki pewnie zasne i przyjda krowy.. W ogole tutaj leze miedzy parawanami.. Swiatlo takie mocne ciekawe o ktorej cisza nocna obowiazuje.. Ja dzis zasnelam nad ranem po 5 do 7 i po poludniu na chwile.. Takze ciekawie bedzie chyba. Na dole mnie nie chca hehe ta co dzis sie mna zajmowala powiedziala ze nie chce mnie widziec szybciej niz to potrzebne. ;) jakie mialyscie sluzy pod koniec przed porodem??

reklama
magda-współczuje tobie ;-)
trzymajcie sie ciepło :tak::tak::tak:
jeszcze widze ze na kiepską obsługe szpitala trafiłaś:angry:jakieś wiedźmy:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
ja dwa dni przed porodem miałam krwawy śluz z wodą dlatego pojechałam do szpitala:/ jak jest normalnie to nie wiem:/
jeszcze raz trzymam &&&&&&&&& żeby było dobrze
to pewnie z tych ostatnich twoich nerwów

Padam na twarz, mały był dziś strasznie marudny. Szczerze to chyba nasz pierwszy taki ciężki dzień..

Magda trzymam &&&&&& oby niunia jak najdłużej została w brzuszku u mamusi. co do śluzu to ja miałam taki mleczno biały
Inka fajny brzuszek
Happy Dennis jest super :) najbardziej mi się podoba taki umorusany. Na suchą skórę wypróbuj krem Lipobase, u nas pomógł.

asik mały uwielbia sie brudzić bo uwielbia jeść:-D
ktoś kiedyś powiedział DZIECKO BRUDNE TO DZIECKO SZCZĘŚLIWE:tak:
współczuje cieżkiego dnia:baffled:

nawet nie miałam siły na kąpiel, wzięłam szybki prysznic i leżę w łóżeczku. A dla relaxu to poczekam na K. może jakiś masaż zrobi...

obejrzałabym jakiś dobry film a w tv jak zwykle nic ciekawego

reklama
Do góry