reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ty my dzis pierwssze ;)

Mała ostatnio chodzi spac po 22 i wstaje o 6 wrrr:wściekła/y:
jeszcze wczoraj wymyslila ze bedzie w wózku jezdzic po domu i rób tu co chcesz placze przy dzrzwiach od piwnicy wiec wózek powrócil na góre ;/

reklama
my już też jesteśmy.
Dennis dzisiaj wstał o 7:30 wrrr :/ pierwszy raz od niepamiętnych czasów no i w efekcie jestem niewyspania....

23may-ale ja jestem przyzwyczajona że wstaje ok. 9 więc dla mnie trochę wcześnie a poza tym on zasypia o 20 a ha o 2 bo zawsze mam coś do zrobienia

w dzień śpi około 2 h i tak śpi 13 h w nocy z jedną pobudki ok. 6 ns kaszke

edit....
Dziewczyny gdzie wy jesteście?

Ostatnia edycja:
czesc kobietki. po dluzszej nieobecnosci wpadam na chwilke,jak zwykle zaganiana. Ami juz duza baba.łobuzuje za 2 :)no ale coz takie uroki.
happymum . kup emolium. pomaga moja Amelka na buzi miala suche szorstkie plamy oczywiscie dostala masc ze sterydami ale i emolium rewelacja polecam

reklama
Hej. Zmiana pielegniar sie zmienila i az milo sie lezy. Sniadanko bylo meg niedobre blee przed 6 obudzili kazali isc siku i ktg. Dostalam tabletke i zaraz zastrzyk bedzie. Dzis poprosze o wyciagniecie wenflonu bo mam na gorze na rece i nawet szlafroka nie moge wlozyc bo hacze az krew podchodzi. T bedzie ok 1 bo musial isc do pracy.. Smiesznie tutaj tak daja razem te co do porodu i przywoza tez matki z dziecmi po porodzie. Aha ktg jak narazie idealne zobaczymy jak dalej.. Na dole mowili ze po zastrzykach jak bedzie ok to moze puszcza do domu mnie. Fajnie by bylo ale nie napalam sie bo gwiazsunia moja moze dostac humorku i sie urodzic. Dla tomka kazalam wozic ciuchy w aucie w razie jakby sie zaczelo bo w pracy kubraczek zabawnie bedzie hehe. Wczoraj sie toche poryczalam jak wychodzil bo tak przykro troche samej.. Mowil ze spal z moja bluzka od pizamy hehe. Napisze pozniej jak jakis lekarz cos stwierdzi moze tutaj

Do góry