reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Helloł :)

brzusio.jpg 35 tygodni mineeeełooo jak jeden dzień :D Ale mnie prawa strona rwała jak wstałam, jakby taki okropny ból jajnika promieniujący na całą stronę po żebra, ale wszystko ok po uporczywych 10 min minęło, przez ten czas nawet się ruszyć nie mogłam, nie bolało tylko jak leżałam na lewej stronie hm nie wiem od czego to.
Jeszcze tylko 8 dni do ślubu, muszę tylko jakieś buty upatrzyć, rodzinka tak się martwi żeby tylko na ślubie Małemu na świat się nie zachciało przybyć :D Ja tam jestem dobrej myśli, mam wieeelkie przeczucia że dotrwam spokojnie do 23 marca :) Wszystko jest w najlepszym porządeczku :-)

Magda życzę Ci by wszystko było w porządku, (musi być) trzymam za Was && :)

inka-super brzuszek....
a suknię juz kupilas?

wrzucam wam kilka zdjęć:)
Nasz tort walentynkowy zdobienia to dzieło Denniska i SebastianaIMG_0182.jpg
Z klubu malucha dzisiajsze :)IMG_0185.jpgIMG_0187.jpgIMG_0194.jpg
Dennis jedząćy krem do tortów w dniu skończenia 10 msc :)IMG_0181.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc dziewxzyny. Ja tylko na chwilke. Jestem od wczoraj w szpitalu. Mialam skurcze co 3.4 min. Zostaje kilka dni. Dostaje narazie tabletki na powstrzymanie i jest lepiej. Do tego sterydy na rozwiniecie pluc malej... Robili jakis wymaz i wyszlo ze tak czy siak urodzi sie do 2 tyg... Caly zespol szpitalny postawiony na nogi.. Jestem ciagle pod ktg. Pediatra z nami rozmawial 2 razy jak beda zajmowac sie mala jesli juz sie urodzi. Oddech karmieni itp.. Jak skurcze sie zmniejsza pojde na gore na oddzial. Sterydy biore co 12 godz bo one zaczynaja dzialac po 24godz.. Jest mi okrutnie zle z tym.. Moj tomek z pediatra byl zobaczyc ten oddzial mi nie pozwolili.. Wystarczy ze w pokoju mam sprzet do reanimacji itp.. Masakra jakas..

ooo matko ;/ :no: &&&&&& trzymam kochana . Wszystko MUSI być dobrze !!!! I tak jak Wampi pisze , 3maj się jak najdłużej w
2paku !!!!!!

Inka Piękny brzuszek :tak: ja też czułam że torwam do terminu :-)

Happy Kochany ten twój Syneczek . ;-) A torcik uroczy ...

A ja dalej bez neeeta :szok: Pierwszy raz od kilku lat brakło mi neta :-D prawie jak bez tlenuu ...ale mama ma inny net to czasem wejdę , choć też taaaaaak powoli - nie wiem co się dzieje :wściekła/y: .
Kolczyki Natalii ok , uszka nie puchną , nie ropieją - odpukać . PIĘKNE - widać że to moja CÓRECZKA kochana ;-)

Magda trzymam &&&& byś dotrwała chociaż do 38 tc

a u nas nie fajnie... hmm wrecz do dupy ale cóż poradzić , życie . i w dodatku telefon zgubilam ;/

reklama
a tu nadal cisza....
a ja mam problem... mały ma suchą skórę na stronach i nogach czym to smarowac? po oliwce jest jeszcze gorzej mam krem na suchą skórę E45 ale też nic nie daje

Do góry