happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda-trzymam &&&&& żeby wszystko było dobrze my dziś byliśmy w klubie malucha i było super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewxzyny. Ja tylko na chwilke. Jestem od wczoraj w szpitalu. Mialam skurcze co 3.4 min. Zostaje kilka dni. Dostaje narazie tabletki na powstrzymanie i jest lepiej. Do tego sterydy na rozwiniecie pluc malej... Robili jakis wymaz i wyszlo ze tak czy siak urodzi sie do 2 tyg... Caly zespol szpitalny postawiony na nogi.. Jestem ciagle pod ktg. Pediatra z nami rozmawial 2 razy jak beda zajmowac sie mala jesli juz sie urodzi. Oddech karmieni itp.. Jak skurcze sie zmniejsza pojde na gore na oddzial. Sterydy biore co 12 godz bo one zaczynaja dzialac po 24godz.. Jest mi okrutnie zle z tym.. Moj tomek z pediatra byl zobaczyc ten oddzial mi nie pozwolili.. Wystarczy ze w pokoju mam sprzet do reanimacji itp.. Masakra jakas..