reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi-ją do dzisiaj nie lubię jak ktoś zajmuje się moim małym bo boję się że go rozpieszcza, a ją starałam się jaj mogłam żeby zasypiał sam i żeby nie trzebabylo go na rękach nosić....dlatego tak się boję powrotu do pracy...

reklama
WItam sie dziewczyny. Juz chyba ze dwa dni zbieram sie do napisania postu, zawsze cos mi przeszkadza.

Nisiula sliczna coreczka. Ale szwy ci napewno nie pekna. Ja po cc caly czas sie mala zajmowalam jedynie w szpitalu na nocki oddawalam na oddzial noworodkow. W domu ledwo z lozka wstawalam bo mamy dosc niskie nie jak szpitalne ale dalam rade. Nie chcialam sie narzucac mamie chociaz chciala pomoc.
Happy ja tez nie lubie zostawiac malej. Jedynie z moja mama nie boje sie zostawic, ale z tesciowa nie zostawie bo jest ryk i sie boje.
Milena tez mam zamiar przebic Nikoli uszy, ale nie wiem kiedy najlepiej :D

Dzis bylysmy u pediatry na kontroli glowki, jest ok. Zaraz jedziemy do babci mojego A. ale sie najem :-D Wczoraj bylismy na zakupach kupilam sobie sukienke. Po chrzcinach dodam jakies zdjecie :)
Uciekam bo sie głodomorrrrra obudzila. SProbuje sie odezwac przed sobota. Buziaki :))

siemka dziewuszki;*
u mnie nocka przespana nawet w miare dobrze do małej wstawałam 3 razy a tak to sobie smacznie spała... teraz tez sobie śpi spokojnie.

hej
Ale tu pustki... byłam z Oliwią u logopedy i przy okazji poszła na zajęcia do psychologa i pani stwierdziła, że jest nadpobudliwa.

Ja byłam nacinana przy pierwszym porodzie. Szwy trochę ciągły ale nie mogłam sobie pozwolić na leżenie. Musiałam się zajmować Oliwką bo do pomocy nikogo nie było bo mama i teściowa pracowały i pracują nadal. Jak urodził się Damian też całe dnie byliśmy sami i w dodatku Oliwia w domu bo wakacje.

Milena jak Natalia zniosła przebijanie uszu?

reklama
u nas było dzisiaj ciepło więc byliśmy na placu zabaw.... ogólnie nudny jakiś ten dzień.... mały już zaczyna marudzic....wrr :/ jeszcze godzina i mały idzie spać... mam nadzieję że mały zasnie bez problemów

Do góry