reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata, ja tez nie planuje przechodzic na krowie, Bartek pije Nestle Junior w sumie on mleka samego nie pije tylko z kaszka;-)jak dlugo planujesz dawac?czytalam ze najlepiej do 2 lat i pewnie tak bedzie bo Bartek uwielbia;-)jesli zechce dluzej nie bede narzekac:-p
Nisiula, Herbata pyta o caly porod tzn od pierwszych boli a Ty chyba piszesz tylko o parciu:confused:

reklama
no moja nie ma szans zeby po 2 latach zrezygnowala. za bardzo kocha mleczko ;))

wszystkie tak krótko miałyscie te parte a ja to sie prawie 30 min meczylam :wściekła/y:

23may ja pisze o mm do 2 lat ale jesli zechce dluzej bede dawala, wole takie od krowiego. Sama gdy widze mleko mam odruch wymiotny. Ja rodzilam 7 godz, 10 min(10 min parcia ale dluzej nie moglam dlatego mocno mnie nacieli i dali kroplowke)

pierwszych skurczy dostałam o 2 nad ranem ale wytrzymałam do 7 ale juz mowie mamie ze ja chodzic nie dam rady a ona czy jedziemy do szpitala a ja ze tak no i o 9 wyladowałąm już na porodówce

Kurdę, ale się wystraszyłam... mały śmigał po mieszkaniu na czworaka i tak jakoś rączka mu się podwinęła i upadł na buźkę. Biedulkowi aż krewka z noska poleciała :(

Chciałam na razie tylko w południe dawać małemu zwykłe mleko z kaszką a rano i wieczorem mm jeszcze. Ale zobaczymy... jakoś trochę się boje.

Nisiula Klaudusia śliczna
Happy gratuluje najpiękniejszego słowa wypowiedzianego przez synusia :)
Milena po wyjściu ze szpitala sprzątałaś? To wyobraź sobie, że ja robiłam sama przemeblowanie.

A co do porodów to już pisałam, że oba były błyskawiczne. Pierwszy 3,5h a drugi 3h

M.ka witaj śliczna dziewczyna z Ciebie;)

Nisiula gratulacje śliczna dziewczynka.

Ja poród liczę od tego jak chodzić nie mogłam czyli od 16.15 jak położyłam sie na łóżko bo do 16.15 pełen lajcik:p nie bardzo bolały te skurcze po 16 jazda 1h 45 min dziecko na świecie;)

reklama
to ja sie położyłam już o 11.30 bo o 11.00 byłam na usg jeszcze i juz mnie tam brało i jak doszlam to juz nie wstalam

Do góry