reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sama niewiem powiedział że mię kocha i że uwielbia się że mną przytulić itp. ale co innego możemy razem robić jak mamy inne zainteresowania...a jeszcze tydzień temu było wszystko dobrze, umówiliśmy się nawet na walentyna sesję zdjeciowa....
Ją nawet bez niego dam radę ale naradzie wracam na luz i liczę na to że chwilowo mu odbija

reklama
asik, milena- powiedział mi wczoraj że nie jestem spontaniczna i że przy mnie mu się nie chce i że mamy zupełnie inne zainteresowania... dziwne przez prawie 5 lat tego n7e zauważał a teraz nagle mi mowi takie rzeczy. Ufama mu ale w pracy otacza go jakieś 200 kobiet...może kogoś sobie znalazł? całe szczęście że jego stosunek do Dennisa się ni zmienił bo mały go uwielbia

Milena-mam nadzieję że teraz tobie i P. się ułoży

wiecie co?? patrze na swego chlopa, an szwagra, czytam tu na forum i musze stwierdzić ze chlopom to odbija po calej linii. cyklicznie kuźwa. Jednemu psuje sie we łbie, inii zdrowi, potem pierwszy zdrowieje, drugiemu sie przegrzewa. i tak na zmiane.

A twoj brak spontanicznosci wczesniej mu nie przeszkadzał? Brak wspolnych zainteresowan teraz zaczął mu doskwierac?Na wspolne zainteresowania niech kolege znajdzie. A babie niech szacunek okaze!! Jak sami nie potrafią znormalniej to moze farmakologicznie?? hurtem to taniej wyjdzie :D

ja dziś nerwowa nadal.@ sie zaczłą wiec apokalipsa w domu bedzie jak mnie ktoś wnerwi.

Renata współczuje @ ja jeszcze bez :-D hurtem taniej :-D:-D:-D:-D ja to na temat '' mężczyzn czyt.chłopców '' już sie nie wypowiadam ;p;p

RenataT-właśnie chodzi o to że przez ostatnie wolne spędził że mną jakąś godzinę, bo to z ojcem gdzieś a to że szwagier grał... a ją go czasem potrzebuje....
spontaniczna kiedyś byłam ale przy Dennisie die nie da bo mały lubi mieć drzemki i karmienia jak w zegarku....mam nadzieję że mu przejdzie a jak nie to die szybko pozegnamy....

Happy ja to rozumiem. Tylko wkurza mnie strasznie myslenie tych mlonów.Strasznie zdziwieni są ze jak pojawia sie dziecko to coś sie zmienia. Bo to za malo seksu, to za malo fantazji, to spontanicznosci brakuje. To niech weźmie ćwok jeden zajmie sie dzieciem,da kolacje, wykąpie uspi, kobieta wtedy sie wydepiluje, wysztafiruje jak sobie jełop zyczy! Ale nie.. on zazwyczaj zmeczony, ktoś go potrzebuje, np tata, szwagier, kolega, on pracuje, on to on tamto.
a potem ma ma pretensje o kij wie co?

Noż to to trzeba "randapem". Lac po korzeniu zeby uschło.NO!!

Happy Może mu miną te '' widzimisie '' :tak::tak: &&& żeby tak się stało bo smutno jak trzeba się rozstać , choć lepsze to niż się męczyć ...Mój P póki co mnie zaskakuję niechęcią do znajomych i do wyjścia na na to jego
'' piwko '' ... i wychodząc do sklepu grzecznie pyta czy może w domku wieczorkiem wypić sobie JEDNO piwko :tak: A ja jestem za tym żeby pił sobie nawet codziennie jedno w domu po pracy niż się włóczył nie wiadomo gdzie :-) Chyba doszło do niego że ja go nie trzymam tu siła ..

RenataT Trzeba ich zostawić na tydzień z dzieciakami zobaczymy czy będą potem tacy chętni na przytulanki .
Jak P chciał po porodzie , dałam mu Natalie do bawienia na weekend i odpuścił ;D hahaha Bo my mamy bawić, sprzątać gotować , i mieć siłe na ..... a oni taaaacy zmęczeni są po pracy że ciężko dziecko przebrać .

Ostatnia edycja:
Hejj:))
Happy trzymam kciuki zeby sie wsio ulozyło;))))) facet to dziwne stworzonko jednak..
Renata hahahaha randapem:p Ty to widac wybuchowa kobita jestes, co boli to mowisz:p jak moja mamuska:p
Milena bo faceci mysla ze jak sie siedzi w domu to sie obijamy i nic nie robimy...

Ja dzis u rodzinnego na kontroli bylam.. Dalam probke mooczu, wlozyla taki pasek zeby sprawdzic jaki kolor sie zrobi i wsio ok.. tradycyjnie..
powiedziala ze jak znowu bede miec te twardnienia przez 4-5dni to do szpitala..
Rozwaliła mnie bo mam 31tydz, w ksiazce podana nastepna wizyte na 34 tydz a ona ze mam przyjsc w 36tygodniu.. powalilo ja.. Pojade w 34 do poloznej do szpitala.. bo mowi ze jak ok to nie trzeba..;/ zmierzyla cisnienie i koniec wizyty..

T pojechal na 7 do pracy, a o 9-30 w domu byl bo chory.. Gorączke ma, brzuch go boli. Dostal leki i spi. Obudzil sie o 4 jak szlam siku i mowi: WSZYSTKOO okkk taki wystraszony hehe ja mowie ze tak ide siku:p a on ok:p wrocilam i mowi ze boli go brzuszek zeby pomasowac hehe:p

reklama
Magda Dużo zdrówka dla T ..Faktycznie za granicą dziwnie z tymi wizytami . Ciśnienie zmierzy i już wszystko wie :-D A no tak myślą że tylko ''forum'' hahaha :-D:-D:-D Nie myślą że trzeba sprzątnąć, zająć się dzieckiem ugotować . Trzeba im zostawić na kilka dni żeby zobaczyli jak jest . Tylko wiesz jak zostawisz faceta samego to po 2ch dniach nie wejdziesz do domu z bałaganu ;P

Do góry