reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena- no wsumie racja hehe;p zapomniałam ze ty z olkusza;p .... T mi pisał na kiedy mam termin do szpitala... a ja mu na to że nie wiadomo albo dzisiaj albo jutro albo za tydzień hehe... nie wiadomo kiedy sie małej znudzi w brzuchu ;p

reklama
Właśnie Nisiula to wielka niewiadoma. Może się zacząć za godz. albo kilka dni. Pozostaje Ci cierpliwie czekać

Milena- czy ja wiem, czy szybko? Spiochał 1,5h a to jak na niego długo bo druga drzemka trwa maksymalnie pół godz.

dobra laseczki, idę karmić małeg i się szykujemy na spacerek:)

Asik Raczej chodziło mi o to że na nóżki sam sie podnosi . W sumie nie wiem jak dzieci wstają , ale wydaje mi się że szybko ;))

A co tutaj taka cisza nastała?? :))
Ja sie nudze.. masakra nie wiem co mam ze soba robic..

A w ogole to mam pytanko. Czy będąc w ciąży też miałyście taki jakby ból kości łonowych?? U mnie najgorzej jest jak wstaje w nocy siku, albo jak sie próbuje przewrócic z boku na bok. Mam wtedy wrazenie że moje kości zastygły hehe i ciężko mi sie ruszyć z łóżka..

reklama
ja tak niekiedy mam że też sie nie moge ruszyć a szczególnie jak długo leże np na jednej stronie... ale ja jeszcze mam 2 dni wiec wytrzymam.... bo wszyscy pouciekali dlatego taka cisza;p

Do góry