reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jutro zrobie zdjęcie.... dobra ide bo już nie wytrzymuje... ja niekiedy też tak biegam jak głupia... niekiedy to nie zdaze usiasc a juz musze kolejny raz..... ja mykam dobrej nocki miłych snów... jak coś to bede was informowała ;p ale myśle ze do jutra jeszcze dotrwam ;p hehe... nie rozpisujcie sie za bardzo bo jutro bede miałą dużo czytania;p

reklama
Biegunka przed porodem to chyba norma, organizm sie opróżnia . a siku , bo dzidzi naciska.

a jak czujesz ucisk w dole, to moze cie cos bierze juz .

Cześć dziewuszki:)
widzę że tu jeszcze pusto ;p
ale też widzę że dużo nie na produkowałyście wczoraj ;p hehe....
mi nocka zleciała szybko hehe jeszcze nie urodziłam dzisiaj wam pokaże zdjęcie brzuszka bo będę robiła;p hehe wkońcu coraz bliżej do piątku nie wiadomo kiedy mnie zbierze;p...

Hej dziewczynki , Natalia dziś pospała do 8 , i leżeliśmy do 9 aż :-):-) Ale już mała rozrabiaka marudzi .
Nisiula no zrób zdjęcie brzuszka :blink:

Wstawać , wstawać ;-)

my właśnie wstalismy.... nocka spokojna, P. ma dzisiaj wolne i właśnie szykuje się na siłownię, później jedziemy na zakupy :)
Nisiula-widze że jeszcze z mami jesteś:) zobaczymy czy do wieczora dotrwasz :)
Milena-dobrze że córeczka dała ci pospać:)

reklama
Tak tak jeszcze jestem...no zobaczymy zobaczymy... ale coś mi się wydaje że moge nie dotrwać... bo znowu mi sie dzieje to co wczoraj wieczorem... za jakieś 30 min będziecie mieć zdjęcie brzuszka;d''

macie mój brzuszek.... sory że bez twarzy ale to robione telefonem :( DSC00002.jpg

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry