Papitka ty kochana nie czekaj tylko po @ gon do gina. Moja siostra od jakiegos czasu ma bardzo bolesne @.. mdleje, kladzie sie do lozka, zwalnia z lekcji i wraca do domu bo nie wyrabia i mowie jej zeby poszla do gina to ona nie ma zamiaru chodzic po takich lekarzach hehe
to jej mowie zeby poszla do okulisty moze jej pomoze skoro chce sie meczyc
Paulina i jak pobyt ukochanego??
tez bym chciala psiaczka miec.. ale tutaj nie mozemy trzymac zwierzakow w domu
My na gieldzie kiedys kupilismy spanielka, kurde ile on juz ma lat? hmm ok 10 bo moj brat pamietam maly byl
A jest taki fajny, chociaz ma tylko mojego tate upodobanego, ze jak on lezy a tato stoi gdzies obok i wolasz Korka(tak sie wabi)
no tak warczy ze masakra hehe podejsc sie nie da
a jak taty nie ma w domu to kochany
Milena oo matkoo.. dobrze ze P byl z toba.. bo tak to sama z mala i taka akcja.. masakra.. czyli bylas u gina i nie chciala dac tobie twojej karty czy co? jakas powalona babka..
Nisiula kurde juz bys mogla urodzic
hehe tutaj zawsze na forum czekamy jak ktos w ciazy na malenstwa
Pamietam jak Milene wyganialismy hehe
i jak dluzej sie nie odzywala to bylo ooo moze rodzi a tu wpada Milena i pisze ze jeszcze nie i jest jeszcze 2w1
Inka a moze sobie zbyt płytko "wepchnelas" ta globulke i dlatego sie rozpuscila tak.. ja tak kiedys mialam jak mialam czopki na infekcje.. zle wlozylam i mi sie rozpuscilo nie tak glebiej a zaraz przy wejsciu i tez mialam takie glupie wrazenie..