reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień doberek :) Od wczoraj jak kazała gin użyłam tej pierwszej globulki na infekcje, mam używać ich na noc, wstaję rano a całe spodenki od piżamy mokre:baffled: Jak szłam do łazienki to czułam jak mi tak ciurkiem cieknie taka wydzielina biała i przezroczysta... to przez te globulki chyba co nie? musiała się rozpuścić czy co:confused:

reklama
Nisiula na BB tylko PW . Jak nie dotarła to odezwij się na fejsie :blink:

Inka możliwe że od tego . ale nie wiem , nie używałam :no:

Byłam u gina ludzi zero , a baba mi mówi nie wyciągne już karty bo za dużo ludzi :wściekła/y::wściekła/y:

Papitka ty kochana nie czekaj tylko po @ gon do gina. Moja siostra od jakiegos czasu ma bardzo bolesne @.. mdleje, kladzie sie do lozka, zwalnia z lekcji i wraca do domu bo nie wyrabia i mowie jej zeby poszla do gina to ona nie ma zamiaru chodzic po takich lekarzach hehe:p to jej mowie zeby poszla do okulisty moze jej pomoze skoro chce sie meczyc:p
Paulina i jak pobyt ukochanego??:D tez bym chciala psiaczka miec.. ale tutaj nie mozemy trzymac zwierzakow w domu ;) My na gieldzie kiedys kupilismy spanielka, kurde ile on juz ma lat? hmm ok 10 bo moj brat pamietam maly byl;) A jest taki fajny, chociaz ma tylko mojego tate upodobanego, ze jak on lezy a tato stoi gdzies obok i wolasz Korka(tak sie wabi) :p no tak warczy ze masakra hehe podejsc sie nie da:p a jak taty nie ma w domu to kochany :p
Milena oo matkoo.. dobrze ze P byl z toba.. bo tak to sama z mala i taka akcja.. masakra.. czyli bylas u gina i nie chciala dac tobie twojej karty czy co? jakas powalona babka..
Nisiula kurde juz bys mogla urodzic:p hehe tutaj zawsze na forum czekamy jak ktos w ciazy na malenstwa:p Pamietam jak Milene wyganialismy hehe:p i jak dluzej sie nie odzywala to bylo ooo moze rodzi a tu wpada Milena i pisze ze jeszcze nie i jest jeszcze 2w1:p
Inka a moze sobie zbyt płytko "wepchnelas" ta globulke i dlatego sie rozpuscila tak.. ja tak kiedys mialam jak mialam czopki na infekcje.. zle wlozylam i mi sie rozpuscilo nie tak glebiej a zaraz przy wejsciu i tez mialam takie glupie wrazenie..

magda- hehe no już bym chciała mieć to za sobą... ale wiecie ja tu jestem codziennie od 9 do wieczora... wiec jak by mnie nie było przez pare dni na BB to wiadomo że to mogło nastąpić ;p hehe wiec jak coś to pamietajcie... ale dam wam znać jak sie coś bedzie dziać;d

jak narazie jest cisza... chociaż nie mogłam usnać dzisiaj w nocy dopiero zasnełam po 12 w nocy, nie dość że mała się wierciła w brzuszku to jeszcze miałam tyle myśli że może przez to ;p hehe..... myśle że dziisiaj będzie spokojna noc...

magda-to ubezpieczenie aut jest straszne my mamy fiata punto i już drogo wychodzi:/ ja na to 500 funtów się nie złapałam:/

papitka-Ją też mam strasznie obfite @ ale teraz mam krótsze niż przed ciążą

Byliśmy u siostry P. na kawie i przywitać się z babcią...dobrze że tak blisko, mały spibjuz od godziny:) ją już posprzatalam i na dziś mam spokój a P. na obiadów -kolację zje pizzę bo nie chce mi się dziś gotować... dla małego mam zupę pomidorowa;)

Laski zawsze uciekają kiedy ja mam czas ;))

Magda no nie dała mi karty , że już za dużo pacjentek . A jutro pójdę do mojego gina . zeby jakieś usg zrobić .

Nisiula bedziemy pamietac hehe;)
Happy a czemu sie nie zlapalas? Nie zdazzylas pewnie tego zalatwic.;/ masakra ze tak malo czasu daja..
Milena i jak sie czujesz??

Ja dzis zrobilam salatke z zupek chinskich na obiadzio.. T ma dzis urodzinki, później kupimy jakies ciacho dobre do herbatki a wieczorek:p
A jeszcze dzis do dentysty musi jechac..

Ale to tak zawsze jest.... hehe,... chyba u każdego.... że jak ktoś ma czas to nic sie ciekawego na forum nie dzieje

reklama
Madzia Najlepszego dla T :blink: Spełnienia marzeń , no i miłego wieczorku ;-);-) Teraz jest ok , boli bo boli ale to nie to co w nocy . oby już mnie taki ból nie złapał .

Nisiula A no tak jest ;)) Cóż zrobić ..

Moja Natalia sama obiadek jadła :shocked2: Cieszcie się że jej nie widzieliście hahaha . Zjadłam sobie jogurcik bananowy , i czas na ogarnięcie trochę kuchni póki jakoś w miarę się czuję A Natalia siedzi w foteliku : )))

Do góry